ROHINI STAR / NAKSHATRA

Rohini-wagenRohini-wagen

Rohini wordt geregeerd door Prajapati, de Schepper. Van de 27 dochters was Rohini de favoriete vrouw van de Maan. Dit is de vierde nakshatra van de dierenriem, geregeerd door de planeet Maan. Het verspreidt zich van 10°-0' in Vrishabha tot 23°-20' in Vrishabha. De ogen van de mensen die in deze nakshatra zijn geboren, zijn bijzonder aantrekkelijk. Het woord is afgeleid van "Rohan" wat 'opstaan' of 'tot stand brengen' betekent. De andere naam van Rohini is Suravi - de hemelse koe.

'Rohini' is de vrouw van Chandra, die naar verluidt dol was op mooie kleding, cosmetica en decor en de meest geliefde was van Chandra of Moon. Degenen die in de ster Rohini zijn geboren, zijn landbouwers, experts, braaf, knap, goede sprekers en dichters.Rohini Nakshatra roept een zekere mate van jaloezie op omdat anderen het kwalijk kunnen nemen dat iemand zo'n overvloed verwerft. Het kan het verlangen vergroten. Maar dit zijn slechts neveneffecten van zijn grote welvaart.

Rohini-kenmerken

Een persoon die in deze Nakshatra is geboren, is efficiënt in religieuze activiteiten, verdient zijn levensonderhoud door landbouwbeoefening, is begiftigd met schoonheid, is een meester-conversationalist, een genie en efficiënt in kunst. Ze zijn extreem materialistisch en fronsen degenen die niet voldoen aan hun smaak en hoge cultuur.

Iemand die onder deze ster is geboren, zal zijn / haar koppige karakter moeten beheersen als ze in groepen willen werken of in beroepen willen zijn waarbij ze met mensen om moeten gaan. Ze kunnen extreem kritisch zijn over anderen en neerkijken op hun schijnbare lage klasse.

Vrouwtjes die in deze nakshatra zijn geboren, hebben de neiging om alle rijkdommen die ze hebben te laten zien. Ze zijn ook opvliegend en nodigen uit tot problemen. Ze bezitten een inherente aanleg voor elk werk dat hun wordt toevertrouwd.

Mannetjes geboren in deze nakshatra hebben zeer aantrekkelijke ogen met een speciale magnetische aanraking. Hij kan grote successen in zijn leven behalen, mits een beetje terughoudendheid in de vrijheid van zijn geest wordt bewaard. Degenen die onder deze nakshatra zijn geboren, zijn goed geleerd, invloedrijk, reislustig, artistiek, zakelijk, spiritueel en van veranderende genegenheid.

Nakshatra: Rohini

Tempel1: Sri Pandava Dhoota
Tempel

Tempel2: Krishna Perumal-tempel

Andere tempels voor Rohini

Rahu Kalam Calculator  Rahu Kalam-rekenmachine

Kundali / Jathakam Calculator  Koop je online Kundali / Jathakam

Baby Names as per Rashi / Nakshatra    Babynamen volgens Rashi / Nakshatra

Sunrise / Sunset Calculator  Zonsopgang / zonsondergang Calculator

Nakshatra Calculator  Nakshatra-rekenmachine

Find Varshoola(Shoolam)   Varshoola(Shoolam)