ANURADHA STAR / NAKSHATRA

Anuradha - Lotus-symboolAnuradha - Lotus-symbool

De Nakshatra Anuradha wordt geregeerd door Mitra, de Goddelijke Vriend. Dit is de 17e nakshatra van de dierenriem, variërend van 3°-20' tot 16°-40' in het teken Vrishchika. Anuradha Nakshatra geeft balans in relaties, zowel anderen eren als onszelf eervol vinden. Een persoon geboren in deze Nakshatra bezit glans en pracht, verwerft roem, is

enthousiast, een vernietiger van zijn vijanden, een expert in vele vormen van kunst en een sensualist.Anuradha-kenmerken

Mensen die in deze nakshatra zijn geboren, vertonen ook enkele zeer eigenaardige kenmerken. Degenen die onder deze ster zijn geboren, moeten verschillende obstakels in hun leven tegenkomen, en daarom hebben ze een enigszins verslagen blik op hun gezicht. Ze kunnen in vreemde landen wonen en succes behalen buiten hun vaderland. Anuradha-mensen hebben meestal een goede gezondheid en vitaliteit. De inboorlingen van Anuradha worden de 'ster van succes' genoemd en kunnen organisatorische vaardigheden demonstreren en anderen tot activiteit oproepen.

Anuradha geboren, hebben geen goede verstandhouding met hun ouders en andere hechte relaties. Sommigen van hen kunnen creatief zijn, vooral in de podiumkunsten. Velen van hen zullen schitteren op sociaal en politiek gebied.

Degenen die onder deze nakshatra zijn geboren, kunnen last hebben van kleine lichamelijke aandoeningen zoals astma, ademhalingsproblemen, hoesten en verkoudheid en gebitsproblemen. Ze moeten hun voedingsgewoonten in de gaten houden omdat ze honger of dorst niet kunnen verdragen. Ze hebben een sterke levenslust in het algemeen.

Ze zijn geleerd, hebben diepe toewijding, zachtheid, muzikale talenten, koninklijke positie, snelheid.

Beroemdheden geboren in Anuradha Nakshatra

Bruce Lee, Marlon Brando, Kevin Costner, Saddam Hoessein, Indira Gandhi, Sai Baba, Jodie Foster, Tina Turner.

Anuradha Nakshatra-Carrière-achtervolgingen

Bedrijfsmanagement, Reisindustrie, Evenementenmanagers, Tandartsen, Loodgieters, Strafrechtadvocaten, Acteurs, muzikanten, Mijningenieurs, enz.

Anuradha Nakshatra - gezondheidspunten

Problemen met betrekking tot de maag, darmen, constipatie, aambeien, onregelmatige menstruatie, gevoelige baarmoeder, keelpijn, verkoudheid, borstproblemen.

Nakshatra: Anuradha

Tempel1: Sri Mahalakshmiswarar
Tempel

Tempel2: Sri Mahalingeswarar-tempel

Andere tempels voor Anuradha