Rahu-typen

Rahu en Ketu - karmische betekenaars:

Aangezien Rahu en Ketu niet echt planeten zijn, zou je kunnen denken dat er geen planetaire typen voor hen bestaan. Toch kunnen ze op zijn minst worden afgebakend als secundaire typen. Rahu-typen worden vaak geboren bij een zons- of maansverduistering of ten tijde van de nieuwe maan. Ze zijn donker van karakter en mobiel, humeurig en veranderlijk van temperament.

Er is een soort wolk om hen heen, een donkere schaduw en ze hebben diepgewortelde psychische problemen uit het verleden die hen achtervolgen. Ze zijn een beetje spookachtig in hun manieren en uiterlijk.

Rahu-typen

Rahu-typen hebben een zeer gevoelig zenuwstelsel en lijden vaak aan slapeloosheid of nachtmerries. Op paranormaal niveau zijn ze gedeeltelijk bezeten door iets, een andere entiteit, vloeken of onvervulde verlangens uit vorige levens. Hoewel ze gemakkelijk psychische, occulte en astrale gevoeligheden verwerven, kan het gevaarlijk voor hen zijn. Ze kunnen mediums worden of channelen, maar raken gemakkelijk in illusies. Hun mentale controle is op zijn best zwak.



Vrouwen van het Rahu-type zijn erg aanhankelijk, maar tegelijkertijd erg eigenzinnig en houden ervan hun mannen te beheersen door middel van huilen, hysterie of zelfs dreiging met zelfmoord. Ze oefenen een vreemde fascinatie uit voor mannen die destructief blijkt. Ze zijn verleidelijk, vreemd fascinerend en aanlokkelijk.

Rahu-individuen hebben grootse verlangens of onverzadigbare verlangens, maar zijn niet in staat om gewone dingen te bereiken. Als ze succes hebben in de wereld, levert dat geen voldoening op en kan het zenuwinzinkingen of andere psychologische problemen veroorzaken. Hun ego is opgeblazen maar zwak. Ze domineren of worden gedomineerd. Ze lijden aan een zekere ijdelheid en hebben onrealistische fantasie├źn. Spiritualiteit komt pas bij hen na veel zelfonderzoek en het leren van zelfbeheersing.