Tweelingen

Planeten door Ascendant

Het volgende definieert elke planeet door ascendant, de specifieke effecten ervan als heren van bepaalde huizen. De zon, als heerser van huis 3, toont Gemini's ziel van nieuwsgierigheid, intellectuele impuls en sterke meningen, waardoor ze te veel op hun eigen gedachten kunnen vertrouwen. en energieën. Het toont ook hun sterke gevoel van vriendschap en de neiging om allianties te vormen, vooral voor het uitwerken van hun ideeën. Het is ongunstig.

Tweelingen

maanMaan:

De maan, als heerser van huis 2, geeft vloeiend spreken, goed onderwijs en vermogen om rijkdom te vergaren. Het schenkt Geminis een hoog ontwikkelde geest. Bovendien geeft het hun grote gevoeligheid en behoefte aan emotionele koestering als kinderen aan. Het is over het algemeen neutraal.MarsMars:

Mars, als heerser van huizen 6 en 11, is drievoudig (van nature en door twee huizen van verwonding te besturen) een planeet van geweld. Tweelingen hebben de neiging om te lijden aan ongelukken en verwondingen door hun afwezige geest of door blindheid veroorzaakt door hun eigen mening of buitensporig idealisme. Ze lijden aan overmatige activiteit, overmatige inspanning of overgevoeligheid die leidt tot nerveuze burn-out. Mars is erg ongunstig voor hen.

KwikKwik:

Mercurius, als heerser van huizen 1 en 4, duidt op hun nauwe afstemming van zelf en geest. Hoewel dit gerichte mentale krachten geeft, kan het afbreuk doen aan de objectiviteit met betrekking tot het zelf. Het kan een overdreven zelfgevoelige psychologische aard veroorzaken. Elk aspect van Mercurius zal de geest drievoudig beïnvloeden, omdat de planeet over het zelf, de ascendant, de geest en het vierde huis regeert en natuurlijk ook het intellect aangeeft. Mercurius is gunstig als de opklimmende heer.

JupiterJupiter:

Jupiter, als heerser van huizen 7 en 10, toont een sterke wil en idealisme, evenals een zoektocht naar macht en prestige in relaties. Gemini's drukken zichzelf uit in relaties, wat kan leiden tot dissipatie en verspreiding van energie. Hoewel het over het algemeen ongunstig is, zal Jupiter vooral slechte resultaten opleveren als het door huis, teken of aspect zwak is.

Venus:

Venus, als heerser van huis 5 en 12, is een planeet van passie en luxe. Het toont het sterke artistieke gevoel en de rijkdomscheppende kracht van Tweelingen, maar ook de buitensporige seksualiteit die tot verlies of dissipatie leidt. Gemini-typen lijden aan nerveuze stimulatie en kunnen door seks verzwakt raken. Op een hoger niveau schenkt Venus hen creativiteit en intelligentie en algemeen geluk. Het is waarschijnlijk de meest gunstige planeet voor de ascendant.

SaturnusSaturnus:

Saturnus, als heerser van huizen 8 en 9, kan functioneren als een spirituele planeet en diepe intelligentie geven. Het toont ook de fundamentele ambiguïteit en tegenstrijdigheden van Gemini-typen, die ze kunnen vernietigen. Ze raken verstrikt in de dualiteit van hun eigen geest. Vandaar dat Saturnus neutraal wordt in zijn functie, hoewel misschien een beetje gunstig (met zijn Mulatrikona-teken Waterman dat de negende markeert).

Al met alAl met al:

Venus en Mercurius (regerende huizen 4 en 5) geven samen Raja Yoga. Venus en Saturnus (heersers van huis 5 en 9) geven veel succes in het leven. Mercurius en Saturnus (regerende huizen 1 en 9) geven spiritueel bewustzijn. Mars met Jupiter of de zon (heersers van huizen 6, 7 en 11) creëert een verstoorde of hyperactieve geest, wat kan leiden tot moeilijkheden of rampen.

Als een veranderlijk en luchtteken hebben planeten voor Tweelingen de neiging om hun energie te verspreiden en te verspreiden. Hun actie is vaak snel, voorbarig, onregelmatig en moeilijk te voorspellen. Hoewel het een goede opkomst voor de geest is, is het niet zo goed voor succes op lange termijn in de wereld en heeft het een neiging tot ziekte en verwonding. In dit computertijdperk heeft Gemini echter een nieuw voordeel met hun snelle en abstracte geest.