Boogschutter

Planeten door Ascendant

Het volgende definieert elke planeet door ascendant, de specifieke effecten ervan als heren van bepaalde huizen. De zon, als heerser van huis 9, toont de fundamentele ethische of spirituele oriëntatie van de Boogschutterziel, haar gevoel voor wet, harmonie en weldadigheid, haar inherente vermogen om te regeren en gunst te verlenen. Maar aan de negatieve kant kan het een te egoïstisch gevoel van principes tonen. Het is erg veelbelovend.

Boogschutter

MaanMaan:

De maan, als heerser van huis 8, toont hun diepe emotionaliteit die hen interesseert in wat de dood overstijgt. Hun toewijding aan hun principes gaat vaak tot op de dood toe; als ze worden getroffen, kunnen ze anderen voor hen doden. Het is over het algemeen neutraal, maar kan problemen veroorzaken, zoals ziekte, als de heer van de achtste, als het onder slechte invloeden staat.MarsMars:

Mars, als heerser van huizen 5 en 12, toont hun sterke passie en creativiteit die, als ze worden getroffen, kunnen duiden op verlies door passie of nageslacht. Aan de positieve kant geeft het een goede perceptie en mogelijk spiritueel onderscheid. Het geeft winst en is over het algemeen gunstig.

KwikKwik:

Mercurius, als heerser van huizen 7 en 10, toont hun fundamentele mentale impuls naar macht, prestige en sociale superioriteit die hen tot buitensporige actie kan leiden. Boogschuttertypen kunnen partnerschap zoeken op basis van status en dergelijke relaties kunnen van voorbijgaande aard of oppervlakkig zijn. Kwik is over het algemeen ongunstig, vooral als het zwak is in de grafiek.

JupiterJupiter:

Jupiter, als heerser van huizen 1 en 4, toont hun nauwe identificatie van zelf en geest. Ze kunnen worden beïnvloed door traditionele of familiale overtuigingen en bezitten veel geloof en tevredenheid in het leven. Dit kan ze echter te conservatief maken. Jupiter is veelbelovend als heer van de ascendant.

VenusVenus:

Venus, als heerser van huizen 6 en 11, vertoont een neiging tot overmatig genieten, genotzucht en extravagantie. Boogschuttertypen zijn misschien overdreven zelfverzekerd en optimistisch en missen het vermogen om onderscheid te maken tussen hun eigen wensen en het welzijn van iedereen. Ze lijden onder het zich overgeven aan hun weldadigheid, net zoals ze gedijen in het zuiveren ervan. Venus is nogal ongunstig voor hen.

SaturnusSaturnus:

Saturnus, als heerser van huizen 2 en 3, toont een impuls naar rijkdom die manipulatief kan zijn. Er kan een harde taal zijn die vijandschap kan veroorzaken. Deze typen zijn streng wat betreft financiële zekerheid, hoewel ze onzorgvuldig kunnen zijn met wat ze denken dat extra is. Saturnus is waarschijnlijk hun slechtste planeet, maar Venus is bijna net zo slecht.

Al met alAl met al:

De zon en Mars kunnen Raja Yoga een groot prestige geven en zijn over het algemeen goed voor welvaart en weldadigheid. De zon en Jupiter (regerende huizen 4 en 9) geven spirituele kennis. Venus en Saturnus (heersers van huizen 3 en 6) geven samen ijdelheid en een materialistische kijk op het leven, wat ziekte kan veroorzaken. Saturnus kan een ondergang veroorzaken en hun waarden vervormen.

Als veranderlijk en vuurteken hebben de Boogschuttertypes de meest kritische geest. Ze zijn dramatisch en expressief, maar niet altijd voorzichtig. Hun planeten handelen vaak snel en vastberaden, maar niet altijd consistent.