Planetair

soorten zon

De zon vertegenwoordigt de positieve of gezonde kant van vuurkracht. Zonnetypes zijn meestal de meest gezonde van alle soorten omdat hun sterke vuurenergie zorgt voor een goede spijsvertering, een goede circulatie en het verbranden van gifstoffen. Ze hebben een sterk immuunsysteem en komen zelden met ernstige ziekten voor. Hun eetlust is sterk, zelfs overdreven.

Hun teint is helder, goudkleurig of roodachtig. Hun ogen zijn goudkleurig, opmerkzaam of vol licht. Meestal zijn ze matig gebouwd en hebben ze goede spieren. Ze krijgen zelden overgewicht of ondergewicht, hun lichaam wordt warm en daarom houden ze van koel voedsel en een koel klimaat. Hoewel ze de voorkeur geven aan veel zon, zijn ze gevoelig voor directe blootstelling aan de zon. Hun grootste gevaar voor de gezondheid is door overwerk of door te proberen de verantwoordelijkheid voor alles te nemen. Hierdoor kunnen ze hartproblemen of maagproblemen (zweren) krijgen.Psychologisch worden zonnetypes gekenmerkt door een sterke wil en een sterke vitale energie. Ze zijn onafhankelijk en trots, misschien ijdel. Ze zijn graag leiders of autoriteiten en kunnen veel macht krijgen over anderen. Ze veranderen anderen in hun satellieten en willen graag licht schenken. Ze zijn zeer opmerkzaam, een beetje kritisch en kunnen diep in de dingen doordringen. Het zijn goede wetenschappers of psychologen. Ze hebben sterke emoties, maar worden er zelden door overwonnen.

Gewoonlijk hebben zonnetypes een filosofische of religieuze instelling en zijn ze ethisch in hun handelen. Dit komt later in het leven naar voren, wanneer ze vaak contemplatief worden. In de jeugd zijn ze grotendeels mensen van actie in plaats van woorden, en ze willen graag een sterke aanwezigheid in de wereld afdwingen. Ze hebben iets nobels of aristocratisch en ze associƫren zich graag met mensen en waardevolle principes.

Sun Types

Maar als ze tijdens het leven worden verslagen, door ziekte of door niet te slagen, kunnen de zonnetypes snel uit elkaar vallen. Hun dood is vaak plotseling, meestal door hartaanvallen. Als hun succesperiode voorbij is en ze niet langer in de schijnwerpers staan, lijden ze aan eenzaamheid en spijt. Ze vinden het leuk om kinderen te hebben, maar zijn er meestal niet blij mee. Hun normen zijn te hoog en hun kinderen hebben de neiging om tegen hen in opstand te komen of hen teleur te stellen.