Zakelijke astrologie

Planeet in het zevende huis Over het algemeen zijn planeten in het zevende huis niet goed voor een duurzame relatie van persoonlijke aard, hoewel ze goed kunnen zijn voor openbare of sociale expansie.

ZON

in de zevende veroorzaakt scheiding en conflict, en terwijl het de persoon oriënteert

ten opzichte van een relatie, wordt het probleem vaak zwaarder wegen. Het individu kan afhankelijk, controlerend of dominant zijn, afhankelijk van of de zon sterk of zwak is.

Zon

Ze kunnen relaties gebruiken om hun machtspotentieel uit te drukken in plaats van hun eigen actie in het leven. Deze positie is echter goed voor openbaar werk en carrière en kan ons in staat stellen een sterke persoonlijkheid op deze uiterlijke levensgebieden te projecteren. Voor vrouwen ontkent de zon in de zevende over het algemeen het huwelijk. Ze zoeken relaties met gehuwde mannen of mannen buiten hun status met wie dit niet mogelijk is.

DE MAAN is meestal goed in het zevende huis, vooral voor vrouwen, tenzij het afneemt of een slecht aspect heeft. Het geeft de mogelijkheid om te delen, koesteren, zorgzaam, ontvankelijk en gevoelig voor anderen. Het is ook nuttig voor openbare en loopbaankwesties, omdat het de mogelijkheid biedt om mensen te beïnvloeden.maan

Het kan echter een persoon verstrikt raken in een relatie of de sociale geest. Of het kan de persoon te emotioneel maken over relatieproblemen.

Mars

is moeilijk in de zevende omdat het wilsconflicten, agressie en mogelijk zelfs geweld veroorzaakt. Relaties kunnen turbulent en dramatisch zijn en het individu kan aandringen op zijn eigen standpunt.

Mars

Het individu kan een sterke invloed hebben op anderen en macht uitoefenen in de samenleving, maar is vaak niet in staat tot blijvende persoonlijke genegenheid. Toch heb ik een aantal kaarten gezien met Mars in de zevende en een levenslang huwelijk. Dit vereist meestal dat beide partners samen wat werk in de wereld delen, beiden zeer prestatiegericht zijn, of dat de een zich overgeeft aan de wil van de ander. Deze factoren dienen om Mars te neutraliseren.

Kwik

kwik

geeft een goede communicatiecapaciteit wanneer deze zich in het zevende huis bevindt. Ze kunnen gemakkelijk omgaan met andere mensen, met name leden van het andere geslacht. Toch zijn relaties vaak overhaast, oppervlakkig of van voorbijgaande aard. Vaak is een vroeg mislukt huwelijk aangewezen. Het individu kan te snel of te gemakkelijk hechte relaties aangaan. Er kan veel nervositeit en vluchtigheid in relaties zijn.

Relaties met jongere mensen worden vaak aangegeven. Deze functie is ook goed voor carrière, zaken, communicatie of schrijven.

Jupiter

is over het algemeen goed in de zevende en vormt de basis voor een spirituele of dharmische relatie. Het toont een loyale, ethische en eerlijke benadering van relaties.

Jupiter

Het geeft vriendschap, geluk, mededogen en een verlangen om iemands activiteit in het leven te delen. Het is ook goed voor openbaar en loopbaanwerk, dat de partner kan delen. Het toont een positieve wil in relatie en partnerschap. Zelfs Jupiter in de zevende kan echter moeilijkheden veroorzaken, omdat het de persoon te expansief in relatie kan maken of geneigd kan zijn om hun relaties op te offeren aan hun principes.

Venus

Venus

is niet altijd goed in de zevende, omdat het kan duiden op een te sterke sensualiteit of seksualiteit. Het geeft een neiging tot liefde, passie en romantiek. Voor vrouwen maakt het ze mooi, aantrekkelijk of sexy en houdt het ze meestal in relatie. Voor mannen is het niet altijd goed, omdat het hen vrouwelijk of passief kan maken, maar het kan hen een mooie vrouw geven. Het geeft ook artistieke capaciteiten, zoals schilderen of dansen. In zijn eigen teken of een teken van Mars geeft het een sterke seksuele aard.

Saturnus

is over het algemeen niet nuttig voor een relatie in de zevende. Het veroorzaakt scheiding, vervreemding en eenzaamheid. De persoon kan te introvert of zelfgericht zijn om op een intiem niveau met anderen om te gaan. Er kunnen conflicten, scheiding of afwijzing optreden.

Saturn

Het kan ons ook vatbaar maken voor ongebruikelijke seksuele activiteit, zoals bijvoorbeeld homoseksualiteit. Maar goed geplaatst, kan het duiden op een langdurige of levenslange relatie. Net als Jupiter is het hier ook goed voor publieke of loopbaaninvloed en heeft bovendien zijn richtingskracht in dit huis. Het geeft ons ook relaties met een leeftijdsverschil. Meestal geeft dit oudere partners voor vrouwen en jongere partners voor mannen.

Rahu

Rahu

veroorzaakt hier zijn typische moeilijkheden en verwarring. Relaties kunnen oppervlakkig zijn, gebaseerd op het volgen van externe invloeden of tijdelijke grillen. Er kunnen veel projectie, onrealistische verlangens en enkele ongezonde fantasieën zijn. Er kunnen vreemde paranormale ervaringen in een relatie zijn. Veel hangt af van de planeet die Rahu regeert en enige invloed op de carrière kan uit deze positie komen. Als Rahu hier sterk is, kan dat goed zijn voor de carrière, net als zijn invloed in het tiende huis.

Rahu

Ketu zorgt voor een kritische en gecontracteerde relatie in de relatie. Het individu kan sterk introvert, excentriek en zelfbetrokken zijn. Er kunnen zich psychische conflicten voordoen, met verborgen machtsproblemen. Er kunnen zich ongelukken of moeilijkheden voordoen in de relatie. Nogmaals, de planeet die Ketu regeert, moet worden geraadpleegd. Ketu kan een paranormale of spirituele partner geven.

ketu

Een combinatie van planeten in de zevende moet worden beoordeeld op basis van de aard van de betrokken planeten en hun heerschappij over het huis, maar over het algemeen geldt dat hoe meer planeten er in dit huis zijn, hoe moeilijker het zal zijn om met elkaar om te gaan. Hoewel een aantal planeten in de zevende goed kan zijn voor het sociale prestige, blijken ze, tenzij ze weldoeners zijn, moeilijk met elkaar om te gaan. Combinaties van de maan en Jupiter, met mogelijk Mercurius of Venus zijn goed. Combinaties van Mars en Saturnus veroorzaken veel moeilijkheden, zo niet perversie en geweld. Deze worden verergerd als de maanknooppunten erbij betrokken zijn.

Malefics verheven of in hun eigen tekens in de zevende geven veel macht in het leven, maar veroorzaken nog steeds problemen in de relatie. Een vrouw met Mars in Ram in de zevende zal bijvoorbeeld een sterke wil en prestatiepotentieel hebben, vaak een goede zakelijke capaciteit, maar zal moeite hebben met relaties, vooral op intiem persoonlijk niveau.