Relatie

Vergelijkende methode

In deze sectie zullen we de planetaire invloeden in zowel de individuele grafieken als hun combinaties onderzoeken om de trends in verband te zien. Het is het beste om beide diagrammen in een relatieprobleem te onderzoeken, te beginnen met elk diagram afzonderlijk. Wat in de ene grafiek misschien niet duidelijk is, zal in de andere vaak duidelijk zijn.

We kunnen veel leren door het relatiepotentieel en de tijdsfactoren binnen de individuele grafiek zelf te onderzoeken. Zelfs als we een vergelijkende analyse doen, moeten we hiermee als eerste stap beginnen.Onderzoek van de individuele geboortekaart

Het bepalen van het type partner dat goed is voor een individu, komt hier binnen. Door de geboortekaart van een persoon zien we hun algemene relatiepotentieel, dat verschillende toepassingsrichtingen kan hebben gedurende verschillende tijdsperioden.

Vaak voelen we ons echter aangetrokken tot het soort partner dat niet goed voor ons is, en voelen we ons niet aangetrokken tot de partner die dat wel is. Onze begeerte zorgt ervoor dat we op zoek gaan naar iets nieuws, sensationeels of moeilijks te bereiken, wat een beroep doet op onze illusies. We willen een mooie partner, maar niet per se een vriendelijke of spirituele partner. Daarom is het meer een kwestie van levende compatibiliteit die we moeten zoeken, niet noodzakelijkerwijs hoe opwindend de partner kan zijn.