Relatie

Vergelijkende methode

Andere planetaire posities

Zon en maan Maan is nuttig voor goede relaties. In het bijzonder vertegenwoordigt de maan in de horoscoop van een man zijn algemene vermogen om met vrouwen om te gaan.De maan vertegenwoordigt de algemene sociale en emotionele capaciteit van een persoon. Een goed Dit moet worden onderzocht voor langdurig en algemeen huwelijks- en huiselijk geluk.

Met een zwakke of afstandelijke Maan heeft de man misschien niet het geduld voor een langdurige relatie. De zon vertegenwoordigt op dezelfde manier het algemene vermogen van de vrouw om met mannen om te gaan. Een zwakke of gekwelde zon geeft haar misschien niet de openheid voor mannelijke energie die nodig is voor een gelukkige relatie. Een vrouw met een zwakke zon zal vaak zwakke mannen als partner kiezen, net als een man met een zwakke maan.

Zon en maan

Mars en Venus

Voor echtelijke of seksuele kwesties is het belangrijk om de relatie tussen Venus en Mars in de grafiek te noteren. Als Venus en Mars dichtbij elkaar staan of elkaar ontvangen, geeft dit een sterke seksuele drang. Dit geldt in het bijzonder als ze zich in vaste tekens of in huizen van seks bevinden (het vijfde, zevende, achtste of twaalfde). Een sterke seksuele drang is echter vaak niet bevorderlijk voor huwelijksgeluk, hoewel het ons in een relatie projecteert. Dit komt omdat het ervoor zorgt dat we extra vervulling zoeken buiten het huwelijk (het is promiscue).