Relatie

Vergelijkende methode

Planetaire perioden

Het huwelijk of een hechte relatie, zelfs indien aangegeven in de kaart, kan pas plaatsvinden als een gunstige planetaire periode aanbreekt. Als de kaart over het algemeen goed is voor het huwelijk, maar de planetaire periode als het een ongunstige planeet betreft, kan dit vertraging of moeilijkheden veroorzaken. Verschillende soorten huwelijken of verschillende huwelijken zullen worden weerspiegeld in de verschillende planetaire perioden die op dat moment actief zijn.

Resultaten van perioden

Gunstige perioden voor het huwelijk zijn die van de heer van de zevende, planeten in de zevende of welk aspect de zevende (als ze niet kwaadaardig zijn), planeten die bij de heer van de zevende zijn of het aspect ervan (nogmaals als ze niet kwaadaardig zijn) .

De periode van VENUS is over het algemeen gunstig voor het huwelijk, vooral in de minderjarige periode van de heer van de zevende. De menstruatie van JUPITER is meestal ook goed, vooral voor vrouwen.

Periodes van SATURN zijn meestal moeilijk, tenzij het de heer van de zevende is. Saturnus in de zevende mag tijdens zijn periode geen relatie geven. De periode van Saturnus geeft vaak partnerschappen met een leeftijdsverschil tussen de betrokken individuen.

Periodes van RAHU brengen natuurlijk een huwelijk met zich mee, maar het is niet altijd of zelfs meestal succesvol, tenzij het goed geplaatst is. Het kan een huwelijk met een buitenlander tot gevolg hebben, met iemand met wie veel illusies bestaan ​​en het kan niet langer duren dan zijn periode.

De periode van KETU is over het algemeen niet gunstig voor het huwelijk, maar kan een huwelijk tot stand brengen als het de zevende aspecten betreft. Zulke huwelijken duren zelden langer dan de periode van Ketu. Nogmaals, we moeten de heersers van deze planeten raadplegen.

De periode van MARS is ook meestal niet gunstig voor de relatie, vooral voor vrouwen, tenzij het heer van de zevende is. Mars major, Venus minor periodes (of vice versa) zijn vaak erg sterk voor relaties, maar brengen meestal romantiek of seksuele ontmoetingen met zich mee in plaats van een huwelijk.

De periode van MERCURY is gemengd in termen van relatie. Het geeft vaak vroege huwelijken als heer van de zevende, vooral als zijn periode jong is. Als het komt als we ouder zijn, geeft het vaak relaties met jongere mensen.

De periode van de ZON is gunstiger voor het huwelijk voor vrouwen, vooral wanneer het heer van de zevende of de vijfde is.

De periode van de MAAN is over het algemeen gunstig voor het huwelijk, vooral als heer van het vierde, vijfde en zevende huis.

De periode van de zevende heer neigt naar het huwelijk. Dat geldt ook voor de perioden van planeten die zich in het zevende huis bevinden of planeten die aan het zevende huis of zijn heer staan, zowel in de geboortekaart als in de navamsha.

Varshaphal

De Varshaphal of jaarkaart zal het huwelijk aangeven tussen planeten in het zevende of het zevende huis of de zevende heer met gunstige aspecten in verband brengen.

Doorgangen

Overgangen van deze planeten moeten ook worden overwogen, met name de langzamer bewegende planeten. Als een persoon de huwelijksleeftijd heeft bereikt, moeten we zien wanneer de meest gunstige planetaire configuraties zich waarschijnlijk zullen voordoen.