Planetair

Maantypes

Maantypes worden gedomineerd door het waterelement en laten het waterelement in zijn grootste bloei zien. Ze hebben ronde gezichten en rond, goed ontwikkeld vlees of corpulente lichamen. Ze hebben aantrekkelijke gezichten, haren en trekken, vooral als ze jong zijn, en kunnen heel mooi zijn, met een zekere helderheid. Met de leeftijd worden ze meestal moederlijk en komen ze in gewicht en water aan.

Bij vrouwen gebeurt dit vaak na de geboorte van het eerste kind of na de leeftijd van dertig jaar. Ze bevatten een overvloed aan vitale vloeistoffen en hebben dik, glanzend, olieachtig haar en huid. Hun huidskleur is meestal blank of witachtig, en het wit van de ogen is uitgesproken. Maanvrouwen hebben doorgaans een goede ontwikkeling van de borsten en dijen.

Maantypes

Maantypes worden koud en vochtig en kunnen gemakkelijk slijm en slijm ophopen. Ze ontwikkelen vaak waterretentie. Ze hebben sterke longen en goede stemmen, maar hebben vaak last van congestie. Meestal leven ze lang en zijn ze gezond, maar ze kunnen een aantal constante kleine gezondheidsproblemen hebben. Vaak zijn de nieren hun zwakste orgaan. Ze zijn vatbaar voor luiheid of overmatig slapen.Psychologisch gezien zijn ze ook moederlijk, liefhebbend, zorgzaam, koesterend en behulpzaam voor anderen. Ze zijn loyaal en afhankelijk en maken goede vrienden en huwelijkspartners. Het zijn goede koks en zijn in het binnenland gericht. Hun leven draait om huis en gezin. Maar als ze eenmaal hun fundamentele verlegenheid hebben overwonnen en leren omgaan op een openbaar niveau, kunnen ze sociaal of politiek slagen en goede en gevoelige leiders worden.

Maantypes zijn zeer emotioneel, romantisch en sentimenteel en huilen gemakkelijk. Hoewel ze gemakkelijk gekwetst zijn, vergeven en vergeten ze gemakkelijk. Hun emotionele gevoeligheid is niet altijd een echte gevoeligheid voor de emoties van anderen; soms zijn ze misschien zo verstrikt in hun eigen emotionele reacties dat ze niet echt kunnen zien wat anderen voelen. Toch kan hun emotionele gevoeligheid hun artistieke talenten geven, met name voor de podiumkunsten.