Zakelijke astrologie

Planetaire perioden

Als de maan en de andere planeten eenmaal sterk zijn en onder goede invloeden staan, moeten we rekening houden met de planetaire perioden. De planetaire perioden van de geboorte- of uurgrafieken moeten de juiste aandacht krijgen. Zelfs als de grafiek goed is, kunnen de resultaten niet worden behaald als de periode niet goed is.

We zouden de grote en kleine planetaire perioden moeten noteren die de tijd van de horoscoop bepalen, als het een uurrooster is, of de zakelijke beslissing, als het de geboortehoroscoop is. Dit zouden planeten moeten zijn die rijkdom kunnen geven, zoals Jupiter, Venus of Mercurius, of van de heersers van huizen van rijkdom zoals het tweede, vijfde, negende en elfde. Over het algemeen is een combinatie van perioden van heren van verschillende huizen van rijkdom erg goed. Als de hoofdperiode bijvoorbeeld de heer van de tiende is, de kleine periode van de heer van de tweede, de onderminor de heer van de negende, zou het erg goed moeten zijn. Als er bovendien een goede doorvoer van Jupiter is, wordt de periode erg sterk.

Planetaire perioden

Periodes van de heer van de elfde geven inkomen. De periodes van de heer van de tweede zijn gunstig voor loopbaanwinst. Perioden van de heer van de vierde geven eigendommen of voertuigen. Periodes van de heer van de negende geven geluk, geluk of plotselinge en onverwachte winsten.Evenzo veroorzaken periodes van boosdoeners of kwaadaardige heren moeilijkheden. De periode van de heer van de twaalfde kan verlies of hoge kosten opleveren (beschouw opnieuw het andere huis dat de planeet regeert). De periode van de heer van de achtste geeft tegenslag. De periode van de heer van de zesde geeft juridische of gezondheidsproblemen die financiƫle gevolgen hebben.

Samenvatting

Het is moeilijk om een geboortekaart of uurwerktijd te vinden die helemaal goed is voor al deze factoren. Het zijn altijd de meeste factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Daarom is het het beste om een tijdsperiode te overwegen waarin een onderneming moet worden gedaan. Als het binnen een periode van drie maanden moet worden gestart, kijken we naar de op die momenten beschikbare gunstige posities en kiezen we de beste. We kunnen astrologie gebruiken om te zien of de ondernemingen binnenkort moeten worden gestart of dat er moet worden gewacht. Dit hangt af van de geboortekaartjes van de mensen binnen het bedrijf.