Zakelijke astrologie

Huizen

Wijzig taal   

Planeten in de elfde geven overvloed, de realisatie van onze doelen en een goed inkomen. Malefics zoals Saturnus, Mars en de Zon doen het hier bijzonder goed voor financiële doeleinden. Negatieve mensen geven geluk, fortuin en gunst in juridische ondernemingen, met name Jupiter, maar malefics moeten hier worden vermeden.

Benefics in de vijfde geven winst via aandelen en speculatieve ondernemingen, in het bijzonder Jupiter. Malefics veroorzaken hier ook schade. Planeten in de vierde geven eigendom en voertuigen. Saturnus is hier ook goed voor. Benefici in de tweede geven een goed inkomen door ons eigen persoonlijke werk, maar malefics kunnen moeilijkheden veroorzaken. Zowel Jupiter als Mercurius doen het hier goed. Planeten in de tiende, heilzaam of kwaadaardig, geven ons de kracht om het publiek te beïnvloeden, maar Saturnus hier verheft ons vaak alleen om ons weer neer te halen.



  • Huizen die rijkdom schenken, moeten sterk zijn, bewoond worden of door weldoeners worden beschouwd, en hun heren moeten ook sterk zijn. Huizen die armoede schenken, moeten onbeheerd blijven.
  • Aspecten van scheidende planeten (zon, Mars, Saturnus, Rahu en de heer van de twaalfde) moeten worden vermeden op huizen van rijkdom, vooral op het tiende huis dat carrière regelt.

Huizen

Planeten mogen niet worden geplaatst in huizen van verlies. Planeten in de twaalfde brengen hoge kosten met zich mee. Als we echter betrokken zijn bij een aantal liefdadigheidsactiviteiten, kunnen we weldoeners of goedgeplaatste planeten hebben in de twaalfde. We moeten ook opmerken dat sommige mensen die zowel een hoog inkomen als hoge uitgaven hebben, een prominent twaalfde huis zullen hebben, maar andere sterke welvaartscheppende huizen om dit in evenwicht te brengen. Venus in de twaalfde is echter over het algemeen goed voor de rijkdom. De twaalfde als het huis van het buitenland kan ook materiële activiteiten in het buitenland tonen, inclusief import / export.

Planeten in de achtste geven ook dergelijke moeilijkheden. Bij verzekerings- en erfrechtkwesties zijn goedgeplaatste planeten hier echter nuttig. Planeten in de zesde geven juridische problemen, vijandschap of conflict. Maar goed geplaatste planeten in de zesde, zoals Jupiter, Mercurius of de maan, worden vaak aangetroffen in gezondheids- of dienstverleningsbedrijven.

Related Links


• Vind gunstige tijden

• Maan Astrologie