Zakelijke astrologie

De maan in tekenen

De maan moet op gunstige of vriendelijke tekens staan. Kreeft en Stier, hun eigen teken en teken van verhoging, zijn over het algemeen goed voor alle ondernemingen. Kanker is beter voor zaken met betrekking tot de publieke of sociale invloed, zaken thuis of persoonlijke communicatie. Stier is beter voor mensen die materiële hulpbronnen gebruiken, inclusief luxe artikelen zoals edelstenen.

Moon Sign


Ram Maan

is goed voor het starten van nieuwe ondernemingen, vooral als het gaat om wetenschap of de geest. Het is goed voor projecten die inventief zijn en nieuwe wegen openen. Het is echter meer een tijd om nieuwe ideeën te ontwikkelen dan om praktische acties te beginnen of een winkel op te zetten. Het is beter voor projecten die zichzelf of een bepaalde persoonlijkheid promoten. Men moet oppassen dat u niet overdreven impulsief bent, aangezien het op dit moment niet helemaal verstandig is om op uw instinct te vertrouwen. Men kan onder zijn impuls koppig en te agressief zijn.Stier Maan

is goed voor artistieke ondernemingen of voor bedrijven die comfort en luxe nastreven. Het is goed voor zakelijk partnerschap, vooral tussen man en vrouw. Het is goed voor het omgaan met vaste activa. Het is ook goed voor poëzie, film en andere zaken van Venus.

Gemini Moon

is goed voor communicatie, schrijven en lesgeven. Het is goed voor educatieve bezigheden, handel, uitwisseling van ideeën, informatie en goederen in het algemeen, maar het is een fluctuerende invloed die niet altijd goed is voor vaste ondernemingen of startende bedrijven. Niets mag onder zijn impuls worden vertrouwd, tenzij het contractueel wordt gedaan.

Kanker Maan

is over het algemeen goed voor het uiten van onze ideeën en gevoelens aan andere mensen. Het is goed voor het genezen van ondernemingen, voor voedsel of huishoudelijke zaken en voor het beïnvloeden van anderen in het algemeen en voor het werken met de massa. Het vereist echter dat we gevoelig zijn voor de publieke opinie.

Leo Moon

is goed voor het projecteren van de kracht van onze persoonlijkheid, voor ondernemingen die te maken hebben met de projectie van onze eigen wil, karakter, roem, invloed, status of eer of die van een of andere persoonlijkheid. Het geeft een goede PR, maar vereist dat we een leidende rol spelen. Het zal de aandacht op ons persoonlijk vestigen en we zouden bereid moeten zijn om daarmee om te gaan. Als het wordt getroffen, kan het enige negatieve bekendheid veroorzaken.

Maagd Maan

is goed voor genezing, schrijven, kunst, ambachten, sport, wetenschap en dienstverlenende ondernemingen. Het is een van de beste maanposities om tot de details te komen van praktisch iets tot stand brengen. Er bestaat echter enig gevaar om te verstrikt te raken in details. Daarom is het vaak beter om een ​​project af te ronden dan om de eerste beslissingen te nemen. Het is beter voor bescheiden ondernemingen dan voor grote projecten en door zijn veranderlijke karakter kan het ups en downs geven en het moeilijk maken om een ​​onderneming op lange termijn te onderhouden.

Weegschaal Moon

is goed voor artistieke, spirituele en politieke aangelegenheden. Het is geschikt voor nieuwe ondernemingen die zijn ontworpen om de wereld te veranderen of te hervormen en waarden van harmonie en rechtvaardigheid aan de massa over te dragen. Het geeft diplomatie en het vermogen om mensen op een subtiel niveau te beïnvloeden. Het gevaar bestaat echter dat u overdreven idealistisch of fanatiek bent. Er kan sprake zijn van onpraktischheid, aangezien ideeën belangrijker worden dan daadwerkelijke middelen. Het is ook goed voor projecten met betrekking tot Venus, zoals kunst.

Schorpioen Maan

is over het algemeen ongunstig voor zakelijke aangelegenheden, aangezien het emotionele verwarring, overheersing en manipulatie aantoont. Het kan conflicten, emotionele verwarring en juridische problemen veroorzaken. Als de val echter wordt geannuleerd, kan het goed zijn voor sjamanisme, psychologie, astrologie, religie, poëzie, genezing en wetenschappelijk onderzoek.

Boogschutter Moon

is goed voor legale ondernemingen, voor projecten met religieuze groeperingen, om samen te werken met regeringen of met iemands voorouders en hun tradities. Het geeft duidelijkheid en orde in actie. Het is goed om onze principes en waarden vast te stellen. Het is ook gunstig voor reizen. Het is warm, vriendelijk, uitgestrekt en optimistisch, maar kan te veel dingen proberen.

Steenbok Maan

is goed voor het beïnvloeden van de samenleving, voor het vestigen van instellingen, voor het werken met tradities. Het is vaak politiek. Het geeft objectiviteit en onthechting, evenals het vermogen om materiële bronnen te oriënteren. Het is een goede plek om de Maan te hebben om zakelijke beslissingen te nemen, geld of eigendommen te vragen, maar het kan een gebrek aan visie of gevoeligheid voor de mening van anderen hebben. Het is beter voor ondernemingen op lange termijn of voor ondernemingen die zich traag ontwikkelen, omdat de invloed van Saturnus de zaken zal vertragen, maar ze op de lange termijn sterk zal maken. Het is goed voor eigendommen en andere zaken van Saturnus.

Waterman Moon

is meestal niet gunstig voor externe ondernemingen. Het geeft geloof, verzaking, afhankelijkheid en buitenaardsheid. Goed geplaatst, het is goed voor religieuze en spirituele ondernemingen en geeft het vermogen tot groepsactie. Op deze manier kan het goed zijn voor goede doelen en humanistisch werk. Het is beter om te volgen dan te leiden. Het kan ons moeilijkheden bezorgen waarover wij geen controle hebben of belemmering door vrienden of bondgenoten. Het kan duiden op onrealistische ideeën of verwachtingen of op een onderneming met een inherente negativiteit en zelfvernietiging. Op een lager niveau kan Aquarius Moon ons betrekken bij transacties in de onderwereld, zoals drugs of andere krachten van misleiding en illusie.

Vissen Maan

is goed voor kunst, verbeeldingskracht, enthousiasme en intuïtieve ondernemingen, maar ook voor zaken met betrekking tot de zee of handel over de zee. Het is creatief en goed voor het creëren van nieuwe motivatie, maar het ontbreekt aan objectiviteit en consistentie. Het wordt meegesleept door stemmingen, grillen of enthousiasme. Daarom vereist het zorgvuldig onderzoek. Het fluctueert vaak te sterk om te vertrouwen.

Bij het beoordelen van de positie van de maan in tekens, moeten we ook rekening houden met die van de liniaal van het teken waarin de maan zich bevindt (zijn dispositor). Het moet ook gunstig worden geplaatst, met name ten opzichte van de maan, en er een vriendschappelijke relatie mee hebben.