Zakelijke astrologie

Aspecten van The Moon

De maan moet zoveel mogelijk vrij zijn van ongunstige aspecten. De combinatie met Rahu, het noordelijke maanknooppunt, creëert valse verbeeldingen en onrealistische plannen. Het kan ons laten meeslepen door onbetrouwbare massatrends, of hoewel ons bedrijf succesvol kan zijn, kunnen de spirituele en psychologische complicaties moeilijk of ongezond blijken te zijn.

Een kleine invloed van Saturnus op de maan is misschien goed omdat het objectiviteit geeft, maar heel veel kan negativiteit geven, een te conservatieve aard en het onvermogen om kansen te benutten. Uiterlijk kan het belemmeringen veroorzaken en tot verlies leiden.Aspecten van Mars naar de maan kunnen impulsieve of overhaaste acties veroorzaken en kunnen conflicten of juridische problemen vertonen. Er kunnen zich problemen voordoen bij de communicatie met het publiek. Ketu, het zuidknooppunt, veroorzaakt samentrekking en kan moeilijkheden of belemmeringen geven buiten onze controle, inclusief conflicten of tegenstrijdige situaties.

Aspecten Maan

Het beste aspect van de maan is een goede invloed van Jupiter. Aspecten van Jupiter of Jupiter in een hoek van de maan, vooral als Jupiter verheven is of in zijn eigen teken, zijn goed. Jupiter geeft ruimte en succes, en meestal juiste waarden, evenals de gunst van juridische, zakelijke en overheidsinvloeden.

Aspecten van Mercurius helpen bij de juiste communicatie en uitwisseling van informatie. Dit is nuttig bij alle ondernemingen, maar in het bijzonder bij lesgeven of communicatie. Mercurius op zichzelf, tenzij het de heerser is van huizen van inkomen, is misschien niet sterk genoeg om succes te geven.

Venus geeft charme en vermogen om invloed uit te oefenen en is meestal behulpzaam bij het verkrijgen van middelen voor ons. De invloed ervan is goed voor artistieke zaken of projecten waarbij vrouwen betrokken zijn.