Zakelijke astrologie

Andere planeten in zakelijke astrologie. Zodra de maan sterk is en onder goede invloed staat, is het belangrijk om de andere planeten te onderzoeken die zakelijke ondernemingen besturen.

Kwik

Een goede Mercurius is noodzakelijk voor de goede communicatie waarvan alle ondernemingen afhankelijk zijn.

Het regelt de tweede fase van ondernemingen, wanneer we in staat zijn om ze aan anderen te communiceren en via hen handel te drijven. Het vergemakkelijkt de uitwisseling van goederen en ideeën. Het is ook bijzonder belangrijk voor zaken die te maken hebben met communicatie, schrijven, onderwijzen en genezen.

kwik

Het is beter als Mercurius niet retrograde is, of in combinatie met de maanknooppunten (tenzij in zijn eigen teken). Noch zou het binnen twee graden van de zon moeten zijn, aangezien dit de objectiviteit blokkeert.

Mercurius conjunct of aspect Jupiter is erg gunstig en levert praktische voordelen op. Jupiter geeft expansie en Mercurius de mogelijkheid om anderen erdoor te beïnvloeden. Mercurius met Venus is goed voor creatieve of artistieke bezigheden. Mercurius met Saturnus is in orde voor eigendom of voor serieuze mentale bezigheden, maar verder niet goed. Het maakt iemand materieel conservatief. Kwik met Mars is goed voor wetenschappelijke of legale ondernemingen, maar kan iemand overdreven agressief maken.

Kwik mag niet worden verzwakt, wat onvolwassenheid en dwaasheid geeft, of op zijn minst onpraktisch. De betere tekens voor de locatie zijn Stier, Tweelingen, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Steenbok, Waterman, die van zijn vrienden. Het is beter gelegen in huizen 1, 2, 4, 5, 7, 9, 10 en 11.Mercurius is een zeer sterke planeet die rijkdom schenkt voor Leo Ascendant, aangezien het twee huizen van rijkdom regeert, 2 en 11.

Jupiter is de belangrijkste planeet die rijkdom schenkt, daarom moet hij in een gunstige positie en aanzien staan. Jupiter regeert de hoofdfase van elke activiteit, wanneer de grootste uitbreiding en succes plaatsvindt. Het geeft optimisme, het vermogen tot handelen en een sterk uithoudingsvermogen. Het is goed voor alle zakelijke ondernemingen, vooral als er legale, overheids- of religieuze groeperingen zijn om mee om te gaan. Het is ook goed voor alle liefdadigheidsinstellingen.

Jupiter

De betere tekens zijn Ram, Kreeft, Leeuw, Schorpioen, Boogschutter, Waterman en Vissen. Jupiter is een sterke planeet die rijkdom schenkt aan Waterman door de dubbele huizen van rijkdom die het regeert, 2 en 11. Het is beter gelegen in huizen zoals die gegeven onder Mercurius, vooral in zijn eigen teken of verheven. Jupiter in luchttekens is goed voor kennis, maar niet altijd voor het bezit van rijkdom.

Venus

Venus geeft de charme en het charisma die nodig zijn om de meeste ondernemingen met betrekking tot het publiek uit te voeren. Het is goed voor bedrijven die afhankelijk zijn van kwaliteit, smaak en hoge waarden, in plaats van massamarketing. Het is goed voor bedrijven met vrouwen of voor producten die op hen zijn gericht. Het is ook goed voor voertuigen. Het is essentieel voor artistieke en creatieve ondernemingen. Venus geeft rijkdom en luxe, maar niet altijd motivatie, de drang om te werken, de bereidheid om diensten te verlenen of grote vrijgevigheid.

Venus

Saturnus laat de obstakels zien die we tegenkomen bij onze inspanningen. Het geeft de tijd aan die nodig kan zijn om ze te volbrengen. Het geeft eigendom en blijvende status, maar alleen na aanhoudende inspanning en vaak vele ups en downs. Het kan ons verheffen, maar het kan ons ook naar beneden halen, vooral als onze daden egoïstisch zijn.

Saturnus

Het is meestal niet gunstig om Saturnus in het tiende huis te hebben, vooral niet op zichzelf, in een carrière-onderneming. Het doet het echter goed in de elfde. Het is vooral goed voor onroerend goed. Een sterke Saturnus is ook handig om samen te werken met de overheid of andere instellingen en organisaties.

Mars

Mars toont de energie en motivatie die we hebben om dingen te bereiken. Goed geplaatst geeft het leiderschap, daadkracht, dynamiek en inventiviteit. Misplaatst, het kan ons roekeloos of te krachtig maken in onze acties en ons in conflicten of juridische complicaties brengen. Mars is beter voor wetenschappelijke en technische ondernemingen. Het geeft ook logica. Een sterke Mars is goed voor juridische zaken, maar kan ervoor zorgen dat we te ver gaan.

Mars

The Sun shows the power of our will and character we have to rely on, or the authority we are able to create. It gives us honor, respect and prestige and often gives the good grace of the government or whatever powers we are looking up to.It does not do well in the second house, however, as it can show high expenses. Its malefic affect on houses should be considered. It is particularly important for ventures that depend upon a strong force of character and individuality, which require a famous or well recognized personality.

Zon

Rahu toont onze grootste verlangens. Het geeft aan de ene kant ons gebied van het grootste succes aan en aan de andere kant ons gebied met de meest onrealistische verwachtingen. Het is meestal niet te vertrouwen, hoewel het een bron kan zijn van veel goede ideeën die door andere bronnen moeten worden gevalideerd. Goed geplaatst, zoals in het tiende huis, kan het veel succes opleveren, vooral bij het publiek, zoals bij massamedia-ondernemingen of communicatieprojecten.

Rahu

doet dit soms als het zich in andere hoeken bevindt, zoals de zevende en de eerste. Het is meestal goed voor het inkomen als het in de elfde wordt geplaatst of voor geluk als het in de negende wordt geplaatst. In de zesde kan het goed zijn voor succes in juridische ondernemingen. Zoals gewoonlijk moeten we altijd rekening houden met de kracht van zijn heer en de huizen die zijn heer regeert.

Ketu

Ketu toont onze verborgen bronnen, onze psychische reserve. Maar voor uiterlijke ondernemingen veroorzaakt het negativiteit en twijfel. Alleen met planeten in hun eigen of verheven teken wordt het een krachtige versterkende kracht en zal het de neiging hebben om alle invloeden die ze bezitten te vergroten. Ketu met de heer van het tweede of elfde huis in hun eigen teken of verheven is bijzonder goed voor rijkdom. Dit geldt vooral als de betrokken planeet Mercurius of Jupiter is.