Zakelijke astrologie

Maan

De maan vertegenwoordigt ons vermogen om mensen te beïnvloeden, om een impact te hebben op de samenleving, om de massa of grote aantallen mensen te bereiken. Het geeft populariteit en erkenning en houdt ons in harmonie met de trends van die tijd. Daarom is voor zakelijke ondernemingen, met name die gericht op het publiek of die zich bezighouden met onderwijs of communicatie, een sterke maan noodzakelijk.

Bovendien regeert de maan de geboorte of de eerste fase van alle ondernemingen. Een sterke maan is belangrijk voor het initiëren van belangrijke ondernemingen. Het blijft hen regeren totdat ze van de grond zijn (als het ware uit de baarmoeder).Maan

Voor het timen van acties of beslissingen moet de maan bij voorkeur in de was zetten. Over het algemeen zou het tussen drie dagen na de nieuwe maan en vol moeten zijn. De elfde dag van de maan is het beste. De dag van de volle maan is ook goed, bij voorkeur voordat de maan precies vol is.

De maan in kardinale tekens is beter voor startende ondernemingen en zorgt voor meer initiatief en dynamische expressie. Het is beter voor ondernemingen die gericht zijn op leiderschap, nieuwe ideeën introduceren of een sterke expressie hebben en mensen beïnvloeden. In vaste tekens is de maan beter om continuïteit en uithoudingsvermogen aan onze projecten te geven. Het is beter voor langetermijnprojecten, vaste activa of onroerend goed. In veranderlijke tekens functioneert de maan voor heronderzoek of hervorming van projecten of het uitwerken van hun details. Het is ook beter voor zaken die te maken hebben met communicatie of transactie van goederen en kan nuttig zijn voor intellectuele of artistieke ondernemingen.