horoscoop Oordeel

Hoe te oordelen over de geboortehoroscoop

Dit zijn de algemene factoren die worden gebruikt bij het beoordelen van grafieken. Je moet weten wat een bepaalde planeet in een bepaald teken of huis means.The basisregel is vrij eenvoudig:

  • Ten eerste, grondig vertrouwd te maken met de algemene factoren, de Ascendant, maan en de zon, bijvoorbeeld, en zien wat voor de hand liggende is in hen.

  • Ga dan in meer detail. Maar altijd onthouden dat deze Belangrijke factoren niet zal worden gewijzigd door kleine factoren, maar alleen Gecorrigeerd door hen. Op deze manier zal de massa van de planeet gegevens die u niet verwarren.

Ascendant en Maan Sign

Bij de beoordeling van de Grafiek, eerst het Pātahi sterke punten van de Ascendant en de Maan teken te bepalen. Als, bijvoorbeeld, de Grafiek is Gemini Rising en Stier Maan zonder Planeten aspect met de Ascendant en Jupiter, Venus en Ketu in Schorpioen aspect met de Maan, dan zal de maan teken sterker dan de Ascendant, en huizen is voornamelijk toe te rekenen vanaf de maan. Zo iemand zou waarschijnlijk soort waterig zijn, als gevolg van de sterkte van de maan teken en de hoogte van waterige Planets Bij het.Dus de Major eerste keuze is om de Pātahi WEIGHTS Geef aan de Ascendant en de Maan borden. Meestal zijn de ascendant heeft meer gewicht, maar veel uitzonderingen bestaan.

  • In het algemeen, de Ascendant telt voor twee derde en de maan teken voor een derde over alle problemen.

Als dezelfde toestand bestaat uit de maan vanaf de ascendant, dan zijn de resultaten meer kans om te manifesteren. Als de zevende van de maan, evenals de zevende van de ascendant wordt geteisterd door scheidende Planets, dan is Divorce waarschijnlijker.

Zonneteken

Sommige astrologen Denk aan huizen uit de zon, evenals die van de Maan en Ascendant. In dit systeem, de ascendant telt voor de helft, de maan teken voor een derde, de Zon teken voor een zesde. Dit systeem werd genoemd "Sudarshan" of perfect zicht, omdat het een completer beeld. Maar voor de meeste doeleinden, rekening houdend met de huizen uit de Maan en Ascendant is genoeg. Toch moeten we de zon teken beschouwen als zeer belangrijk, met name voor kwesties van het zelf en de ziel waarvoor de zon is de significator.

Kerstkaart


Aspecten

  • Het effect van de planetaire aspecten is meestal sterker dan die van planeetconjuncties.

Als de Zon met Mars geaspecteerd door Jupiter, maar dan zal Jupiter in het algemeen een sterker effect op de zon of Mars conjunct dan beide planeet. Voegwoorden zijn niet aspecten in Vedische astrologie maar Verenigingen. Aspecten bepalende factoren zijn sterker dan voegwoorden. Een aspect kan het effect van een verbinding teniet. Bijvoorbeeld, Jupiter conjunct Venus geaspecteerd door Saturnus kan grotendeels worden geneutraliseerd, vooral als Saturnus prominenter is geplaatst, zoals in het tiende huis.

Natuurlijk, als er drie of meer planeten zijn conjunct, creëert dit een krachtige concentratie van energie, vooral als de zon en de maan zijn betrokken, die belangrijker is dan alle Aspect kan zijn. Het wordt een ander Ascendant, vaak belangrijker dan de Rising teken.

Alle Planeten in loodrecht op de Ascendant beïnvloeden het, bijna als een Aspect. In dit verband zal tuawhā Planeten in de Tweede Kamer sterker dan Planeten in het eerste huis, die in de zevende zal sterker zijn dan in de tuawhā te zijn, en die in de tiende de sterkste. Planeten zal sterker zijn dan de mate dat zij in hun eigen tekenen of die van hun eigen Element of gecombineerd met als planeten zijn. Zo zal de zon met Mars sterker dan bij Mercurius. The Sun in Boogschutter (een vurige teken) in het tiende huis zal sterker zijn dan in Vissen (een waterrijke teken) zijn.

  • The Planets staan ​​dichter in mate Exact aspecten en voegwoorden, des te sterker Hun actie.

Saturn van de mate van de Ascendant, bijvoorbeeld, zal meer slopende dan tien graden verwijderd in hetzelfde teken. Dus de mate van Exact posities altijd moet worden beschouwd.

Teken en Huis posities

In het algemeen, het huis positie is belangrijker dan teken positie. Bijvoorbeeld, is het beter als Jupiter is verzwakt in een goed huis, zoals de negende, verheven dan in een slecht huis als de Achtste. Maar elk heeft zijn gewicht factor ook. Goed teken positie Geef wat goede resultaten. Bad House positie Geef wat slechte resultaten, en vice versa.