relatie

Traditionele hindoeïstische rekenmethode

Astrologie en relatietherapie

Astrologie is een nuttig hulpmiddel bij relatietherapie omdat het de energetische problemen achter relaties aan het licht brengt. Het kan ook helpen om de factoren van projectie te laten zien wat we zijn

verbeelden over de partner die misschien niet hun aard is en uiteindelijk problemen moet veroorzaken. Soms hebben we te maken met de ene planetaire invloed in een andere persoon, maar niet met de anderen. Toch kan relatietherapie moeilijk zijn, vooral voor cliënten die problemen hebben in hun relatie met elkaar, voor mensen die willen scheiden, of als een partner probeert de lezen om de andere partner in of uit een huwelijk te krijgen.Om deze reden raden we aan om individuele metingen te doen voordat u metingen voor koppels doet. Het is het gemakkelijkst om een ​​compatibiliteitsmeting uit te voeren als de relatie net is begonnen en er geen grote verplichtingen en bijlagen zijn gevormd. Als de relatie al tot stand is gekomen, willen we de lezing misschien meer richten op het helpen van het paar om elkaar te begrijpen, in plaats van hen te vertellen of ze op de lange termijn echt compatibel zijn. Daarom kan een zekere mate van discretie vereist zijn, zelfs de grafieken zien er niet goed uit bij elkaar.

Dit is het gemakkelijkste gebied van astrologische counseling waar we andere mensen kunnen beledigen of van streek maken, zelfs als we gelijk hebben. Het belangrijkste is om de klant advies te geven dat ze kunnen gebruiken.

Deze relatieproblemen waren voornamelijk gericht op man-vrouw- of huwelijksrelaties. Ze zijn echter tot op zekere hoogte van toepassing op alle menselijke relaties. Mensen met wie we disharmonische manen hebben, zijn waarschijnlijk moeilijk om mee samen te werken of om vrienden mee te zijn. Andere onverenigbaarheden met betrekkingen, hetzij beoordeeld door de vergelijkende of computatieve methoden, kunnen soortgelijke problemen opleveren. Als we dus een medewerker hebben met wie het bijzonder gemakkelijk of bijzonder moeilijk is om mee om te gaan, kan het helpen om de grafieken te onderzoeken om te zien wat de tegenstrijdige patronen kunnen zijn.

Zelfs als astrologen kunnen we ons bewust zijn van deze patronen. Ik heb bijvoorbeeld Mars in Schorpioen in mijn geboortehoroscoop. Daarom begrijp ik dat klanten met de Maan in Schorpioen zich eerder bekritiseerd, gekwetst of zelfs beledigd voelen door wat ik zou kunnen zeggen vanwege het effect van Mars op de Maan. Bij hen ben ik geneigd bijzonder gevoelig te zijn om te vermijden hun gevoelens te kwetsen, zelfs bij kleine problemen.