RELATIE

Grafiekvergelijking: samengestelde metingen

Potentiële menselijke relaties

Sommigen van ons hebben het idee dat er maar één persoon in het leven voor ons is. Meestal hebben we echter verschillende relatie-opties op een aantal niveaus. We komen om verschillende redenen samen, sommige gebaseerd op uiterlijke factoren van fysieke of emotionele aantrekkingskracht, andere gebaseerd op innerlijke karmische of spirituele doeleinden. En innerlijke en uiterlijke affiniteiten kunnen op verschillende manieren worden gecombineerd.

Daarom moeten we ernaar streven om ons algemene relatiepotentieel te begrijpen in plaats van ons te fixeren op één persoon met wie we toevallig te maken hebben. Veel mensen die meer dan eens getrouwd zijn, zullen met verschillende soorten mensen trouwen. We zouden in elk geval moeten zien voor welke planetaire invloeden ze zich openstellen.Sommige individuen hebben krachtige grafieken voor relaties, maar vinden misschien geen enkele relatie die echt werkt. Hun sterke relatie-energie kan hen in verschillende relaties brengen. Andere mensen hebben zwakke lijsten voor relaties, maar kunnen hun leven lang een afstandelijk of afstandelijk huwelijk onderhouden. Weer andere typen kunnen een levenslange relatie hebben, maar uit traagheid, niet omdat er echte communicatie of compatibiliteit is.

Menselijke relatie

Bij een vergelijkende lezing is veel discretie vereist. We moeten een cliënt niet alleen vertellen dat ze een goede of slechte relatie hebben of dat de kaart van hun potentiële partner goed of slecht is. Zoals bij alle factoren, moeten we niet proberen beslissingen te nemen voor de klant. We moeten hen vertrouwd maken met de positieve en negatieve mogelijkheden die voor hen beschikbaar zijn en hen in staat stellen hun eigen beslissingen te nemen. We moeten niet vergeten dat een relatie een emotionele kwestie is en niet altijd op een rationele manier kan worden benaderd. We moeten onze klanten over deze kwestie benaderen met dezelfde tact waarmee we zouden verwachten dat iemand onze eigen grafiek onderzoekt..