Planétaire

Types de mercure

Le mercure représente le côté positif de l'élément air. Les types de mercure sont très aérés, intellectuels et nerveux. Ils sont communicatifs, sympathiques et compatissants, ils sont très amicaux mais ont tendance à être introvertis par excès de réflexion. Comme Mercure est une planète mutable, ils prennent souvent l'apparence physique de la planète la plus forte pour ressembler à Mercure.

Toch bestaan ​​er fysieke typen van Mercurius. Ze zijn een beetje lang de klein, dun van bouw en over het algemeen aantrekkelijk. Hun ogen zijn vaak groenachtig en hun huid is een beetje vochtig, in tegenstelling tot andere soorten lucht die vaak droog zijn. Ze lopen aan de koele kant en hebben vaak gevoelige longen. Ze zijn vatbaar voor allergieën en hooikoorts, evenals voor bronchiale aandoeningen. Hun spijsvertering est vaak zwak de wisselend. Het Hart est gevoelig en ze zijn vatbaar voor hartkloppingen.Kwik-typen hebben een goede prana of levensenergie, leven lang en hebben een bepaalde glans. Ze zijn vaak atletisch en zijn goede hardlopers de basketteurs, maar hun uithoudingsvermogen est niet altijd même hoog. Vaak zijn ze atletisch als ze jong zijn, maar schakelen ze na de puberteit over op meer intellectuele bezigheden.

Psychologisch gezien hebben Mercurius-typen een snelle geest, een goed gevoel voor informatie in vloeiend spraakvermogen. Ze zijn est allé à talen en in statistieken, maar kunnen hun gedachten verstrikt raken in trivia. Ze zijn geestig en hebben een goed gevoel voor humour. Ze zijn behulpzaam, servicegericht en nemen vaak achtergrond- of afhankelijke rollen aan. Ze zijn goed in de massamedia en zijn goede moderatoren et interviewers. Ze hebben misschien acteervermogen en kunnen est allé imiteren.

Kwik-typen zijn goede secrétaires, leraren en schrijvers. Met hun sterke gevoel voor overweging en hun verlangen om harmonie in het leven te creëren, zijn ze ook goede doktoren en verpleegsters. Ze houden van de natuur, vooral van planten, en kunnen goed tuinieren. Ze hebben een verfijnd smaakgevoel, meestal vrij van sensualiteit. Ze kunnen een diepe spiritualiteit ontwikkelen als ze eenmaal leren hun geest naar binnen te keren.

Types de mercure