Planetarisch

Quecksilbertypen

Quecksilber repräsentiert die positive Seite des Luftelements. Quecksilbertypen sind sehr luftig, intellektuell und nervös empfindlich. Sie sind kommunikativ, sympathisch und mitfühlend. Sie sind sehr freundlich, neigen aber dazu, von einem Übermaß an Denken introvertiert zu werden. Da Merkur ein veränderlicher Planet ist, nehmen sie oft die physische Erscheinung des Planeten am stärksten an, um Merkur zu erfassen.

Toch bestaan ​​er fysieke typen van Mercurius. Ze zijn een beetje lang von klein, dun van bouw en über het algemeen aantrekkelijk. Hun ogen zijn vaak groenachtig en hun huid is een beetje vochtig, in tegenstelling tot andere soorten lucht die vaak droog zijn. Ze lopen aan de koele kant en hebben vaak gevoelige longen. Ze zijn vatbaar voor allergieën en hooikoorts, Evenals voor bronchiale aandoeningen. Hun Spijsvertering ist vaak zwak von wisselend. Het hart ist gevoelig en ze zijn vatbaar voor hartkloppingen.Kwik-typen hebben een goede prana von levensenergie, leven lang en hebben een bepaalde eichel. Ze zijn vaak atletisch en zijn goede Hardlopers von Basketballern, maar hun uithoudingsvermogen ist niet altijd sogar hoog. Vaak zijn ze atletisch als ze jong zijn, maar schakelen ze na de puberteit über op meer intellektuele bezigheden.

Psychologisch gezien hebben Mercurius-typen een snelle geest, een goed gevoel voor informatie en vloeiend spraakvermogen. Ze zijn ging in talen en in statistieken, maar kunnen hun gedachten verstrikt in trivia geharkt. Ze zijn geestig en hebben een ging gevoel voor Humor. Ze zijn behulpzaam, servicegericht en nemen vaak achtergrond- of afhankelijke rollen aan. Ze zijn ging in de massamedia und zijn goede moderatoren en interviewers. Ze hebben misschien acteervermogen en kunnen goed imiteren.

Kwik-typen zijn goede Sekretärinnen, leraren en schrijvers. Erfüllt hun sterke gevoel voor overweging en hun überwachen om harmonie in het leven te creëren, zijn ze ook goede doktoren en verpleegsters. Ze houden van de natuur, vooral van planten, en kunnen goed tuinieren. Ze hebben een verfijnd smaakgevoel, meestal vrij van sensualiteit. Ze kunnen een diepe spiritualiteit ontwikkelen als ze eenmaal leren hun geest naar binnen te keren.

Quecksilbertypen