Horary Astrologie

Horary Astrologie:

Sanskrietnaam voor Horary-astrologie is "Prashna Tantra". "Prashna" betekent vraag en "Tantra" betekent onderwijs of wetenschap (of beter gezegd "continuüm").Deze tak van astrologie wordt gebruikt voor het beantwoorden van vragen, die van elk type kunnen zijn. Ze zijn meestal bezorgd over de vraag of een persoon succes zal behalen in een bepaalde onderneming.

Deze tak van astrologie is veel populairder in India dan geboorte-astrologie. Daar zijn verschillende redenen voor. Ten eerste is het een wetenschap die het mogelijk maakt menselijke activiteiten af te stemmen op de kosmische wet. Het bereiken van deze harmonie maakt het mogelijk om succesvol te zijn in alle acties op verschillende niveaus.

Ten tweede is het specifieker dan geboorte-astrologie. Er kan een willekeurig aantal uurwerkmetingen worden gedaan voor een cliënt, terwijl geboortemetingen meestal één keer worden gedaan. Ten derde kan dit type lezen zelfs worden gedaan zonder informatie over het tijdstip van geboorte van de cliënt.Horary Astrologie