Kenmerken van de borden

De drie eigenschappen van tekens:

Kenmerken van het teken Schorpioen:

Het is een fysiek, negatief teken van Mars, vast water, nummer 8 en geslachtsorganen van Kalapurusha.Scorpio-inboorlingen hebben goed ontwikkelde spieren en oefenen graag krijgskracht uit. Mentaal ontwikkelde Schorpioenen hebben capaciteiten voor onderzoek, chirurgie en scheikunde.

Spiritueel gegroeide Schorpioen-inboorlingen houden ervan om diepte van geest en occulte wetenschap te verkennen. Ze hebben aanleg voor het beoefenen van Tantra en hun kundalini kan gemakkelijk worden gewekt.Schorpioen
Ze werken graag met externe en interne energieën. Ze zijn opmerkzaam en intelligent, maar blijven liever achter de schermen. De inheemse Schorpioen bezit de kracht om krachtige emoties te uiten. Minder ontwikkelde individuen van dit type zijn vatbaar voor perversiteit, kunnen emotioneel onevenwichtig en gewelddadig worden. Ze zijn erg zelfkritisch en niet tevreden met hun capaciteiten en prestaties. Hun onderbewuste niveau is erg actief.

Kenmerken van het teken Vissen:

Vissen
Vissen is het negatieve teken van Jupiter, veranderlijk water, nummer 12 en voet van Kalapurusha. Inwoners van dit teken bezitten een volledige weergave van alle mogelijkheden, maar niet hun juiste integratie. Ze zijn erg besluiteloos, hebben altijd problemen met het maken van keuzes en gaan vaak de ene kant op en dan de andere richting. Inwoners van dit teken zijn erg sentimenteel en waarderen hun gevoelens.

Ze kunnen gemakkelijk door anderen worden beïnvloed en van hen afhankelijk worden. Vissen gebrek aan duidelijkheid, bruikbaarheid en zelfvertrouwen. Ze zijn vatbaar voor emotionele stoornissen en kunnen een gevoelig zenuwstelsel en spijsverteringsstelsel hebben. Een van de noodzakelijke dingen voor mensen van dit type is het ontwikkelen van een onderscheidend bewustzijn.

Kenmerken van Stier :

Stier
Het is een negatief teken van Venus, vaste aarde, teken nummer 2, gezicht en hals van Kalapurusha. Stiertypen zijn stabiel, duurzaam en stabiel op hun manier. Ze hebben een sterk gevoel voor relaties, communiceren goed met anderen en gaan gemakkelijk om met buitenlanders. Inwoners van dit type hebben een goed gevoel voor vorm en schoonheid en ontwikkelen gemakkelijk smaak, verfijning en gratie. Ze leven graag in hun lichaam en hun zintuigen en daardoor hebben ze de neiging materialistisch te worden.

Hun modus is verwerven, behouden en verfijnen. Inwoners van dit type kunnen bankiers, zakenmensen of kunstenaars worden. De ontwikkeling van toewijding en deelname aan traditionele rituelen helpen hen zich spiritueel te ontvouwen.