GESCHIEDENIS VAN NADI ASTROLOGIE

Nadi Astrologie Nadi Astrologie is een oude Indiase methode van astrologie om meer te weten te komen over iemands verleden, heden en toekomst. Er wordt gezegd dat duizenden jaren geleden de grote wijzen van Indiaan de macht hadden om in het verleden en de toekomst van het hele universum te kijken en vast te leggen het leven van ieder mens die ofwel leefde, leefde of zou leven. Op een bepaald moment werden deze discussies op palmbladeren geschreven in een oud Tamil-schrift, dat nu alleen kan worden ontcijferd door deskundige Nadi-astrologen. Nadi betekent in het Tamil op zoek naar. Omdat één persoon in de nadi op zoek gaat naar zijn gegevens, kreeg dit systeem deze naam. De palmbladinscripties zijn verspreid over India.

Elke Nadi bestaat uit een bepaalde ola of palmblad, geschreven in Vatta Ezhuthu, een Tamil-schrift, met een scherp, spijkerachtig instrument genaamd Ezhuthani. De palmbladeren worden geconserveerd door bij gunstige gelegenheden pauwenolie in te wrijven. Deze palmbladeren worden nog steeds bewaard in de Saravasti Mahal-bibliotheek van Tanjore (Thanjavur), in de Zuid-Indiase deelstaat Tamil Nadu.

Het primaire centrum voor Nadi Shastra ligt in Vaitheeswarankoil, in de buurt van Chidambaram in Tamil Nadu, een staat in Zuid-India. De palmbladinscriptie van een persoon wordt opgemerkt door zijn duimafdruk. Lijnen op de duim van mensen op aarde worden ingedeeld in 108 typen. De Nadi palmbladeren zijn gerangschikt volgens deze soorten. De Nadi-lezers identificeren de bijzondere

soorten lijnen op de duim en de bijbehorende set palmbladeren worden genomen. De tijdsduur om uw blad op te pakken hangt af van de identificatie van de duimafdruk. Sommige afdrukken zijn gemakkelijk te herkennen en de bijbehorende bladeren zijn snel gevonden.Bladeren zijn er niet alleen voor Indiase onderdanen, maar ook voor buitenlanders en andere onderdanen die tot andere religies en geloofsovertuigingen behoren. Destiny heeft bladeren voor degenen die hun lezingen willen hebben. waarschijnlijk deze resultaten krijgen als beschikbaar. De andere bladeren kunnen in de loop van de tijd beschadigd of verloren zijn gegaan.