CANTOS (HOOFDSTUKKEN) VAN NADI ASTROLOGIE


1 (Hoofdstuk 1) - Algemeen rapport

Deze lezing bevat de naam van de Nadi-zoeker, zijn/haar levensduur, hoe hij/zij dit leven gaat leiden, zijn/haar identiteit, de naam van zijn/haar echtgenoot, namen van zijn/haar ouders, details over de huidige beroep, zijn/haar broers, zussen en kinderen.
Dit hoofdstuk geeft een samenvatting van toekomstvoorspellingen voor alle 12 huizen in zijn/haar horoscoop op basis van de planetaire posities op het moment van geboorte zoals vermeld in het Nadi-blad.Canto 2 (hoofdstuk 2) - Onderwijs en rijkdom

Dit hoofdstuk geeft details over de rijkdom, het gezin en het onderwijs van de Nadi-zoeker. Het bevat ook details over zijn/haar gezichtsvermogen en spraakgerelateerde informatie.

Canto 3 (Hoofdstuk 3) - Broeders en Zusters

Dit hoofdstuk presenteert de namen van alle broers en zussen van de Nadi-zoeker.
Zijn/haar levenslange relatie tussen zijn broers en zussen, eventuele problemen en kwade gevoelens. Het geeft ook informatie over de positieve en negatieve aspecten van de relatie met broers en zussen.

Canto 4 (hoofdstuk 4) - Moeder, bezittingen en fortuin

De 4e Canto heeft details over de Moeder, de rol en invloed van Moeder in het leven van de Nadi-zoeker, de voordelen en problemen in zijn leven.
Er zijn ook details over het huis van de Nadi-zoeker, voertuigen, land, schatten en algemeen materieel comfort en prestaties.

Canto 5 (Hoofdstuk 5) - Kinderen / Nakomelingen/ Nakomelingen/ Zwangerschap

Dit hoofdstuk bevat details over de kinderen van de Nadi-zoeker. Hun geboorte, levensduur, prestaties, problemen, dood en hun algehele prestaties in dit wereldse bezoek. Het suggereert ook corrigerende maatregelen voor eventuele problemen van kinderen. Er zijn ook voorspellingen over of de Nadi-zoeker wel of geen kinderen zal krijgen en details over hetzelfde.

Canto 6 (hoofdstuk 6) - Ziekte, schulden en rechtszaken

De 6e Canto heeft details over ziekten, hun oorzaken, duur en de omvang van de schade die het heeft aan het leven van de Nadi Seeker. Het geeft ook informatie over Vijanden, Rechtszaken, hun oorzaken en duur van het lijden vanwege het bovenstaande. Het stelt ook corrigerende maatregelen voor vermijding en positieve maatregelen voor het bereiken van succes voor.

Canto 7 (hoofdstuk 7) - Huwelijk

Dit hoofdstuk geeft informatie over de huwelijksgegevens van de Nadi-zoeker, zoals de datum, tijd en plaats van het huwelijk. De naam van de echtgenoot, de heilige tijd die geschikt zou zijn voor het huwelijk, enz. Oorzaken en maatregelen voor vertraging in het huwelijk, Toekomst van het huwelijk, aspecten van compatibiliteit en eventuele conflicten met de echtgenoot, enz.

Canto 8 (Hoofdstuk 8) - Levensduur

Dit hoofdstuk gaat over iemands levensduur, eventuele ongevallen, rechtszaken, enz.

Canto 9 (Hoofdstuk 9) - Eigendom, Vader, spirituele neigingen

Dit hoofdstuk geeft informatie over het voorouderlijk bezit van de Nadi-zoeker, over zijn/haar vader, over je vergaarde rijkdom, het gaat ook over gebedsplaatsen, eventuele spirituele neigingen.

Canto 10 (Hoofdstuk 10) - Zakelijk

De tiende Canto gaat over uw zakelijke leven, het vertelt over welk type bedrijf voor u geschikt is, of welk type bedrijf u ruime winsten, eventuele verliezen, enz. zal opleveren.

Canto 11 (Hoofdstuk 11) - Overbrenging, tweede huwelijk

In dit hoofdstuk vindt u informatie over de manier waarop u enig voordeel haalt uit elk soort vervoermiddel zoals auto's, tweewielers, enz. en over uw tweede huwelijk/vrouw.

Canto 12 (Hoofdstuk 12) -Uitgaven, Buitenlandse connecties, Volgende geboorte.

In dit hoofdstuk vindt u informatie over uw gelduitgaven. Dat gaat over de manier waarop je je geld hebt besteed, de manier waarop het is gebeurd, het verklaart ook over Moksha of hemelse status, eventuele geldelijke voordelen, hogere status die voortkomt uit buitenlandse reizen en buitenlandse contacten. Het gaat ook over je volgende geboorte, dat is waar je geboren wordt, wat je levensomstandigheden zullen zijn, enz.

Afzonderlijke speciale canto's / onafhankelijke canto's

Canto 13 (hoofdstuk 13) - Karma, Shanthi, Enance

Dit hoofdstuk gaat over de vorige geboorte. Het vertelt je waar en hoe je bij je vorige geboorte geboren bent. Het correleert ook uw huidige problemen met de eerdere geboorte. Slechte gevolgen als gevolg van een eerdere geboorte, die obstakels hebben veroorzaakt in de vorm van een vertraagd en onsuccesvol huwelijksleven, hangende rechtszaken, problemen van vijanden, schulden, stagnatie in carrière, politiek of sociaal leven, verslechtering van de gezondheid, verlies van zaken zijn ook behandeld in deze Canto. Het stelt voor om corrigerende maatregelen te nemen zodat deze obstakels kunnen worden overwonnen.

Canto 14 (hoofdstuk 14) - Remediërende mantra's

Dit hoofdstuk voorspelt de Rakshal of heilige draad/string die door jou gedragen zal worden. Het suggereert een geschikte God in wiens heilige plaats een talisman voor je kan worden gemaakt. Als het wordt gedaan, zal het wonderen en wonderen in je leven doen. Het zal je manieren en middelen vertellen voor je zelfverdediging om mensen naar je toe te lokken en te verleiden, het zal je manieren en middelen vertellen om te genezen van irritatie in de ogen en om uit de spreuken van boze geesten te komen.