Planetair positioneel

Planetaire positionele betekenissen:

Als de meeste planeten op de kaart zich onder de horizon bevinden: het toont de introverte aard van het individu. Een meer ontwikkeld type zal aangetrokken worden tot meditatie. Inboorlingen met een dergelijke horoscoop zullen niet tot uitdrukking komen of hun gevoelens of motivaties intrekken. Ze kunnen succesvol zijn in de buitenwereld, maar ze zullen achter de schermen of via andere mensen werken.

Planetair positioneel

Wat betekent het als ze zich boven de horizon bevinden: een dergelijke positie duidt op extraverte, extraverte, politieke aard van het individu. Native is communicatief, maar mogelijk oppervlakkig. Een meer ontwikkeld type kan spiritualiteit uitdrukken door middel van werk of communicatie.de meeste planeten bevinden zich in tegenover elkaar gelegen huizen, zoals het eerste en het zevende:

Huizen eerste en zevende zijn de huizen van het zelf en van anderen. Veel planeten op deze as duiden op belangrijke problemen in relatie en zelfidentiteit. Wanneer planeten een conflicterende aard hebben, vertonen ze een conflict tussen het zelf en de ander, als ze van harmonieuze aard zijn, tonen ze harmonie op deze as.

de belangrijkste huizen die rijkdom regeren:

De belangrijkste huizen die rijkdom regelen, zijn het tweede (winst door eigen inspanning) en het elfde huis van inkomen. Heren van die huizen kunnen combinaties voor rijkdom creëren, die bekend staan als een Dhana Yoga.

Het tweede en elfde huis:

Het tweede huis toont winst door onze eigen persoonlijke inspanningen of werk dat we doen met onze handen of met onze spraak. Elfde huis geeft inkomen door onze vrienden, verenigingen en grotere levensdoelen.

Maan belangrijk in alle aangelegenheden met betrekking tot het publiek:

De maan vertegenwoordigt ons vermogen om mensen te beïnvloeden, een impact te hebben op de samenleving, om de massa te bereiken. Het geeft populariteit en erkenning en houdt ons in harmonie met de trends van die tijd.

de partner in de geboortekaart van een vrouw? Van een man:

Traditioneel, vanuit dharmisch oogpunt, vertegenwoordigt Jupiter partner (echtgenoot) voor de vrouwen (oostelijk type). Mars kan ook worden beschouwd als een belangrijke partner voor vrouwen, maar eerder als seksuele en emotionele passie (dat is meer van toepassing op het westerse type vrouw). Voor de mannelijke relatie omvat het potentieel de onderzoekspositie van Venus. Andere factoren waarmee rekening moet worden gehouden voor zowel mannen als vrouwen: het zevende huis en zijn heer. De positie van Mars en zijn mogelijke aandoening voor het huwelijk moet worden onderzocht (op aanwezigheid van Kuja Dosha Yoga). Als secundaire factor kan het vijfde huis (huis van de romantiek) en zijn heer ook voor westerse mensen worden onderzocht.

Kuja Dosha:

Bepaalde posities van Mars in huizen veroorzaken problemen in huwelijk en relaties, - dat effect wordt een Kuja Dosha (smet van Mars) genoemd. De relevante huizen zijn eerste, vierde, zevende, achtste en twaalfde. Uitzonderingen zijn voor het eerste huis als het teken Gebieden is, voor het vierde huis als het Schorpioen is, voor het zevende als het Steenbok of Vissen is, voor het achtste als het kanker is en voor het twaalfde als het een Boogschutter is. Een dergelijke plaatsing moet niet simplistisch worden geïnterpreteerd, aangezien veel grafieken ze hebben. Ze moeten worden versterkt door andere negatieve invloeden op het zevenshuis, zijn heer en huwelijksbelangrijker. Kuja Dosha heeft vele uitzonderingen en vier zijn de belangrijkste: 1) in het algemeen kan iedereen die Kuja Dosha heeft veilig trouwen met iemand anders die Kuja Dosha van ongeveer dezelfde sterkte heeft; 2) zelfs de sterkste Kuja Dosha is voorbij en klaar nadat de inheemse dertig jaar is bereikt; 3) Mars in zijn eigen of exaltation rashi verandert in het algemeen in grote mate elke Kuja Dosha; 4) De aanwezigheid van de maan in het huis dat Mars bewoont, annuleert ook Kuja Dosha.