Relatie

Vergelijking tussen individuele grafieken

Nadat we de individuele grafiek grondig hebben onderzocht op zijn fundamentele relatiepotentieel, kunnen we beginnen met onze vergelijking van de afzonderlijke betrokken grafieken. Ten eerste moeten we de grafiek van de partner op dezelfde manier onderzoeken en kijken of de factoren voor relatie vergelijkbaar zijn, of dat de grafiek van de een of de ander de moeilijkheden in de grafieken van de ander zal compenseren of vergroten.

Over het algemeen voelen we ons aangetrokken tot iemand anders dan wijzelf. We proberen niet met onszelf te trouwen. Daarom is het niet altijd goed als de hitlijsten te veel op elkaar lijken. Aan de andere kant moeten de twee kaarten voldoende gemeen hebben om te kunnen communiceren. Er moet een evenwicht zijn tussen overeenkomstige en complementaire factoren, zoals de uitwisseling van mannelijke en vrouwelijke planeten.Het ene planetaire type is niet noodzakelijkerwijs beter dan het andere. Er bestaan hogere en lagere typen voor elke planeet. Deze hangen af van het vermogen van de persoon om de spirituele energie van de planeet binnen te brengen.

Factoren van onthechtingen

Bovenal moeten de primaire doelen in het leven worden gedeeld. Iemand met een spirituele inslag moet bijvoorbeeld voorzichtig zijn bij het trouwen met een persoon met een commerciƫle instelling. De compatibiliteit van waarden en dagelijkse activiteit op de lange termijn is belangrijker dan verliefdheid op de korte termijn. Ook kwesties met betrekking tot kinderen, financiƫn en werk moeten worden onderzocht. Zelfs sterke emotionele of spirituele banden zijn misschien niet voldoende als deze kwesties niet met elkaar in overeenstemming zijn.