Astrologische remedies voor nageslachtHet is de grootste zegen om door de Almachtige gezegend te worden om een ​​kind te hebben en dit zal een van de grootste rijkdommen zijn. Mensen voelen een nieuw leven als ze een kind krijgen. Het geluk om een ​​kind te hebben kan niet worden uitgedrukt; het is een emotie die alleen kan worden gevoeld. Kinderen worden geacht de culturele waarde van het vorige te erven

generaties en het in leven houden door het verder te dragen. Wanneer we de geboorte van een kind koesteren, zal het ons zeker weghouden van alle wereldse spanningen, want elk zal automatisch in de opvoeding van een kind komen door met hen te spelen en deel te nemen aan elke van hun activiteiten. Geboorte van kinderen handhaaft de continuïteit van de samenleving. Mensen van alle religies hechten belang aan het hebben van een nageslacht en vooral de mensen van de hindoeïstische religie hechten relatief meer belang aan de geboorte van een mannelijk kind, omdat ze sterk geloven dat een mannelijk kind niet alleen het laatste sacramenten, maar draag ook het nageslacht mee en bewaar de herinnering.Astro-remedie voor nageslacht

van de vader en voorvaderen levend na iemands hemelse beklimming. Dit zijn dus de belangrijkste redenen die veel kwelling veroorzaken wanneer er een vertraging of ontkenning is of wanneer er geen probleem of nageslacht is. Dit gevoel is hetzelfde van niet alleen mensen van India, maar over de hele wereld. Ongetwijfeld voldoen mensen in deze tijd van gezinsplanning in sommige landen aan kleine gezinsnormen, maar de onvrijwillige vertraging bij de geboorte van een kind in de eerste jaren van het huwelijksleven wordt ondraaglijk.

Het is een droom voor elke persoon om de vreugde van een wieg in huis te voelen en de mening te uiten dat iets van weinig waarde is om die grote wens of wens om het nageslacht voort te zetten te verwezenlijken. Dus als er veel verstoringen zijn bij het krijgen van een kind, kunnen we doorgaan en de goddelijke hulp van Vedische astrologie krijgen die ons zeker tot op zekere hoogte zal helpen bij het vervullen van ons verlangen om ouder te worden. De oorzaak en remedie voor een dergelijke vertraging in het nageslacht kan tot op zekere hoogte worden bestudeerd met behulp van de horoscoop van een persoon door astrologen. Het is erg belangrijk om te weten over de verschillende factoren in astrologie die van invloed zijn op de factoren die verband houden met het krijgen van een kind.

Geboorte van kinderen
In de astrologie zijn de studie en analyse van de huizen en planeten die het nageslacht, de conceptie en remedies voor betere vooruitgang domineren beschikbaar. De sterkte en de oorzaak van de kwaal die de factoren van het ouderschap beïnvloeden, worden geïdentificeerd door het 5e huis in de geboortekaart van een persoon. Alle problemen of problemen met betrekking tot nageslacht kunnen worden gevonden met de hulp van de planeet Jupiter en de Heer van het 5e huis. Wanneer een grondige analyse en studie van de planetaire posities zijn gedaan, kan een pucca-nakomelingenrapport worden gegeven met absoluut nauwkeurige details van de ouderschapsmogelijkheden. Als er een complicatie is in het proces van conceptie en bevalling, dan zijn er volgens de oude astrologie krachtige Vedische remedies. Dus astrologie heeft, wanneer het wordt geloofd, de kracht om opvoedingsmogelijkheden en daarmee nakomelingen te geven.

De oude Vedische astrologie stelt dat er veel betekenaars zijn in de horoscoop van een persoon voor nageslachtstudies. De primaire en belangrijkste betekenissen voor nageslacht zijn de twee huizen die het teken mooltrikona hebben en zij zijn namelijk de heren van het tweede en het vijfde huis. Jupiter en de zon zijn de twee hoofdbetekenaars van de ascendant Waterman. Zo spelen Jupiter en de planeet Zon een grote rol in het nageslacht. Een van de andere secundaire betekenissen voor nageslacht is de heer van de ascendant van sapthamsa die een mooltrikona-teken bevat. Een nageslacht dat met de geboorte van een mannelijk kind moet worden voortgezet, wordt door het tweede huis beslist wanneer zijn Heer Jupiter sterk en goed geplaatst is en niet bedroefd en gekweld.

vreugde van kinderen
Dus wanneer er een teken van zwakte is in een van de betekenissen van nageslacht die verband houden met de bovengenoemde huizen of planeten, zal dit de vertraging of ontkenning van nageslacht veroorzaken of als een belemmering fungeren. Er zijn echter astrologische remedies voor de behandeling van problemen die verband houden met het nageslacht. Er wordt gezegd dat het uitvoeren van Putra-kameshti yoga bij kinderen zal helpen. Dit wordt zelfs verteld in grote heldendichten en purana's zoals koning Dasharatha en koning Drupada toen ze geen kind hadden, ze de Puthra-kameshti-yoga uitvoerden en gezegend werden met nageslacht. Volgens de astrologie kan Santhana Gopala Swami ook een paar met nageslacht zegenen wanneer Santhana Gopala Homa / Havana worden uitgevoerd voor het krijgen van kinderen.

Astrologen stellen dat als we Santhana Gopala Swami een plezier doen door de Santhana Gopala Homa één keer per jaar met de grootste toewijding uit te voeren, dit het kinderloze paar zeker zal helpen om gezegend te worden met een nageslacht. Ook het aanbidden van Bhagavan Sri Krishna helpt ons om een nageslacht te krijgen. De mensen die een nageslacht willen, moeten de Sri Gopala Manthram 108 keer per dag chanten na het ochtendbad en hem bloemen en melk aanbieden. Deze pooja moet worden gedaan met totale toewijding om peuter Gopala Krishna volledig in gedachten te visualiseren. Dit moet gebeuren totdat het kind is geboren en een maand oud is. Deze mantra moet zonder onderbreking worden gezongen. De Gopala-mantram die moet worden gereciteerd om een kind te krijgen, is:

Sri Krishnam, Devakisutam, Govindam, Vaasudevam, Jagatpatim,

Dehime Su-tanayaam Sri Krishna twam-aham sharanagatah!

Sri Gopala Krisna Deva, Sarvabadha-vinirmukto, dhana, dhanya, sutaanvitah

Manushyo tat-prasadena bhvishyati; paahimam, rakshamaam.

Om hrim lajja jjalyam thah thah lah om hrim svaha! Hare Krishna!

Deze mantra werkt zelfs beter en effectiever wanneer het samen met Vigneswara Pooja wordt gedaan, wat zal resulteren in het snel bereiken van ons verlangen of onze wens. De Vigneshwara pooja moet op de juiste manier worden meegenomen, anders vermindert het de energie en de kracht van de pooja. 108 ixora-bloem wordt verzameld en de lange middelste draadachtige stuifmeel wordt van de bloem verwijderd en besprenkeld met water om hem schoon te houden. Een kleine hoeveelheid ghee wordt genomen en net opgewarmd. Ofwel twee foto's of idolen van namelijk Lord Ganesha en van Toddler Krishna zijn vereist voor de pooja. Het is erg belangrijk voor niet alleen deze pooja, maar voor elke pooja moeten de rituelen op de juiste manier worden uitgevoerd.

Neem nu zittend of staand voor de foto een bloem, duik in de ghee en onderwerp je aan heer Ganesha terwijl je de Sandana gopala-mantra 1 keer reciteert. Het hele proces moet 108 keer worden herhaald omdat er 108 bloemen zijn en ook de pooja moet 7 opeenvolgende dagen worden gedaan, wat een volledige cyclus geeft en namelijk de eerste cyclus. Zodra de eerste cyclus voorbij is, moet de uitvoerder van de pooja de komende 3 maanden wachten en dan hetzelfde proces herhalen en opnieuw moet het de volgende twee kwartalen worden herhaald. Je doet dit dus 4 keer per jaar en elke keer dat je dit doet, doe je het 7 opeenvolgende dagen.

De verdelingskaart die gewoonlijk D-7 of Saptansj wordt genoemd, geeft kinderen in een horoscoop aan. De twee andere planeten die de voortplanting van mannen en vrouwen vertegenwoordigen, zijn Venus en Mars. Elke horoscoop die een zwak teken van een van deze twee planeten laat zien, zal resulteren in problemen voor het nageslacht, in welk geval zowel medische als astro-remedies nodig zullen zijn. badhaka planet vertraagt ​​​​of ontkent de vooruitzichten voor kinderen. Als het gaat om de voorspelling van het nageslacht door de Indiase astrologie, wordt gezegd dat deze nauwkeuriger is dan welke andere astrologie dan ook. Volgens de Indiase astrologie zijn er bepaalde astro-remedies voorgesteld door wijzen en experts op dit gebied. Enkele daarvan worden hieronder gegeven:

Honden krijgen zoete roti's.

Er wordt gezegd dat het nageslacht van de familie wordt voortgezet als we een reu als huisdier hebben.

Koeien zouden een belangrijke rol spelen bij veel astrogeneesmiddelen die verband houden met nageslacht.

Er wordt aangenomen dat het voeden van een koe met ten minste een halve portie van de maaltijd die we eten en altijd vriendelijk te zijn voor dit dier, zal zegenen voor het nageslacht.

Afgezien hiervan zijn er bepaalde specifieke remedies die alleen voor de planeten bedoeld zijn en dat zijn ze ook,

7 ongekookte voedselkorrels worden genomen en aan de mieren gevoerd. Door dit te doen is de Zonnegod tevreden en zegent ze met kinderen.

Moon is blij met het begraven van rietsuiker in de grond.

De planeet Mars zegent haar zegeningen wanneer rietsuiker wordt geschonken aan bedelaars.

De planeet Mercurius krijgt energie en helpt bij het nageslacht wanneer Ganga Jal altijd op de pooja-plaats wordt gehouden.

Om ervoor te zorgen dat de planeet Jupiter in het voordeel is, breng je elke donderdag kesarpasta op het voorhoofd aan in de vorm van een tilak.

Dompel voor de planeet Venus een wit stuk stof en een geurende bloem onder in een waterlichaam.

De remedie om de planeet Saturnus te overtuigen, is mosterdzaadjes in de grond te begraven, gewikkeld in een zwarte doek.

De astro-remedie om de Ketu-planeet te overtuigen, is door 2 verschillende kleuren kleding te doneren als liefdadigheidsinstelling.

Een slang moet worden losgelaten in het bos tijdens het festival van Nagpanchami om de Rahu-planeet te plezieren.