HUWELIJK PORUTHAM CALCULATOR10 Porutham of Thirumana Porutham is een zeer belangrijk onderdeel van het traditionele huwelijksproces op het Indiase subcontinent. Dit proces omvat het vergelijken van de nakshatra's van de jongen en het meisje om erachter te komen of ze compatibel genoeg zijn om te trouwen. 10 Porutham is een systeem dat is bedacht door de oude Indiase wijzen om het niveau van aanpasbaarheid of aanpasbaarheid tussen

partners door de poruthams of de kootas te vinden die tien in aantal zijn en vandaar de naam. 10 porutham is ook bekend als Dasama Porutham.Jathaka Porutham is een wetenschappelijk hulpmiddel dat is bedacht door de oude Indiase astrologen met grote vaardigheid om de juiste partner voor het leven te kiezen. Hierbij wordt de horoscoop (Jathaka) van de jongen en het meisje vergeleken. In India wordt meer dan 80% van de huwelijken voltrokken op basis van Jathaka Porutham.

In het 10 Porutham-systeem wordt een evenwichtige kijk genomen in totaliteit om de geschiktheid van de horoscoopovereenkomst te bepalen om de mate van waarschijnlijkheid van een gelukkig en compatibel huwelijk te voorspellen.

Huwelijk Porutham Calculator

Geboortegegevens meisjes

Geboortedatum *             

Geboortetijd *             

Plaats *      

Geboortegegevens jongens

Geboortedatum *             

Geboortetijd *             

Plaats *