Astrologische remedies voor een goede gezondheidHet is heel erg waar dat gezondheid rijkdom is. We kunnen zelfs grote dingen bereiken als onze gezondheid in een goede staat verkeert, waarbij lichaam en geest sterk en vol leven en energie worden. Als het lichaam in een goede gezondheidstoestand verkeert, kunnen we dingen gemakkelijk en comfortabel doen. Astrologie speelt een belangrijke rol in de lichamelijke gezondheid van een persoon

want de plaats van verschillende planeten in onze horoscoop beïnvloedt inderdaad onze gezondheidstoestand. Als het op het fysieke vlak aankomt, worden we allemaal beïnvloed door de plaatsing van Venus in onze kaart voor de uitdrukking van schoonheid in ons leven. Door de horoscoop van een persoon te lezen met de hulp van een astroloog, kunnen we niet alleen algemene informatie over gezondheid krijgen, maar ook remedies voor diepere karmische problemen met gezondheids- of schoonheidsproblemen en gerichte remedies. Astrologie biedt een aantal remedies om te herstellen van een slechte gezondheid. Door een horoscoop te lezen, kunnen problemen met betrekking tot gezondheidsproblemen van een persoon worden geïdentificeerd. Vernietiging van de gezondheid veroorzaakt door bovennatuurlijke kracht van planetaire combinaties kan worden verholpen door verschillende astrologische remedies.Remedie voor de gezondheid

De astrologen, heiligen en de wijzen uit de oudheid hebben een aantal remedies naar voren gebracht voor een kwaadaardige combinatie van planeten. De astrologen beweren sterk dat de belangrijkste reden achter het lijden van mensen met gezondheidsproblemen de jataka-dosha's zijn. Dezelfde astrologie die uw gezondheidstoestand kan lezen, geeft echter ook remedies uit oude astrologische teksten die zijn geschreven door grote astrologen en door deze remedies toe te passen, kunt u gezondheidsgerelateerde problemen vermijden.

Remedie voor kracht
Astrologie is meer dan wetenschap, een kunstvorm die helpt bij het grondig begrijpen van onszelf waar het in een vergaarbak reikt en ook bij het zoeken naar fysieke uitdrukkingen van ons bewustzijn. Remedies in astrologie kunnen het beste worden verkregen, net als in elke andere wetenschap, bijvoorbeeld Ayurveda of Chinese geneeskunde waar de unieke biologische samenstelling en tendensen op basis van onze astrologische kaart worden bestudeerd en overwogen. De uitkomst van onze fysieke expressie, die voornamelijk het resultaat is van onze gedachten en overtuigingen over onszelf en de wereld, zo is het ook perfect logisch heeft onze geest uitgebreid in kaart gebracht en geest zou ook wijsheid te bieden hebben op het gebied van onze gezondheid.

Astro-remedie voor een lange levensduur
Hoewel het misschien weinig ongepast klinkt voor de wereld van vandaag, zullen bepaalde acties zoals planten, eten of verkleden met bladeren, wortels en stengels van planten waarschijnlijk veel veranderingen en geluk in iemands leven brengen. We zouden zeer dankbaar moeten zijn voor astrologie en de astrologen die met hun wijze kennis en met de hulp van zowel Vedische astrologie, Indiase medische wetenschap, mantra siddhi en meditatie uitstekende remedies hebben bedacht die ons zullen helpen om uit onze mentale en gezondheidstoestand te komen. gerelateerde problemen. De astrologen die waarzeggers zijn, moeten opzettelijk of onopzettelijk de paranormale lezingen voorspellen door de horoscoop en astro-symboliek als hun opening te gebruiken.

We zouden de oude heiligen en wijzen zeer dankbaar moeten zijn die het initiatief namen om astrologie te bestuderen en pragmatische oplossingen voor de mensheid te bieden en ze hebben veel remedies achtergelaten die verband houden met een rijke gezondheid, wat praktischer is voor de wereld van vandaag. Experts op het gebied van astrologie kunnen naast het bieden van algemene remedies voor gezondheidsproblemen ook door het analyseren van de geboortehoroscoop van individuen en door het lezen van de planetaire posities met succes het kosmische effect bepalen dat de gezondheid beïnvloedt. De drie belangrijkste planeten die de gezondheidsproblemen en de bijbehorende remedies bepalen, zijn Mars, Saturnus en Zon. De planeet Mars maakt zich zorgen over de kracht en vitaliteit van een persoon en de levensduur en het uithoudingsvermogen worden beïnvloed door de planeet Saturnus. Levensbevestigende energie wordt geproduceerd door de planeet zon.

De wetenschap van astrologie geeft verschillende remedies voor gezondheidsproblemen. Enkele van de algemene tips of remedies die de astrologen geven om uit de gezondheidsproblemen te komen, zijn dat wanneer we een begraafplaats of een crematieplaats oversteken, we verondersteld worden een of twee munten op de weg te laten vallen. Het heeft zeer de voorkeur als het een koperen munt is. Dit belooft u een goddelijk voordeel op een gewenst moment. Gezondheid en daarmee het geluk wordt in hoge mate verzekerd door minimaal één keer per maand een gele pompoen te doneren op plaatsen zoals tempels. Het werkt alleen voor de hindoeïstische gemeenschap maar ook voor andere religies. Als je Sikh bent, bied dan de pompoen aan in de Gurudwara, het zorgt voor een goede gezondheid en geluk. Astrologie geeft ook een remedie voor ziekten, geschillen en daarmee problemen in het leven. Volgens deze remedie is het goed om 's nachts voor het slapengaan wat water in een keukengerei bij het bed te bewaren.

De volgende dag als we opstaan, moeten we het water pakken en het op een plek gieten waar het niet kan worden misbruikt of voor andere doeleinden kan worden hergebruikt. Dit kun je het beste doen door een plant water te geven. Wanneer Aditya Hrudayam 6 keer per dag en gedurende 60 aaneengesloten dagen wordt gelezen, geeft het betere resultaten voor gezondheidsproblemen. Samen met het lezen van Aditya Hrudayam wordt gedurende 60 dagen tarwevoer aanbevolen. Het dagelijks reciteren van de surya-mantra geeft ook de beste remedies met betrekking tot gezondheid. Niet alleen Surya mantra maar ook Sandhya vandanam zorgt voor gezondheidsgerelateerde problemen. Het lezen van Sri Chandi Sapthasathi verlicht alle belangrijke gezondheidsproblemen, vooral psychologische problemen, maar het beste voordeel wordt echter bereikt door bepaalde niyamams te volgen wanneer dit wordt gelezen. Dit moet een heel jaar ononderbroken gelezen worden. Maar als ze niet erg zeker zijn van het volgen van niyama's, kunnen ze dagelijks Sri Vishnu Sahasranama sthothram blijven lezen, waarvoor geen niyama's vereist zijn.

Het lezen van Sri Vishnu Sahasranama sthothram samen met vasten op de Ekadasi thithi fungeert als een grote remedie om gezondheidsproblemen op te lossen. De stothram wordt gelezen door tulasi-bladeren in de rechterhand te houden en zodra het zingen is voltooid, moeten de tulasi-bladeren aan de voeten van Heer Vishnu worden achtergelaten. Het zingen van de Namo Narayan-mantra is een andere remedie die door de astrologen wordt gegeven om gezondheidsproblemen te bestrijden. Astrologie geeft meestal remedies voor gezondheidsproblemen door verschillende manieren om God te benaderen en hun mantra's te chanten. Rudra Kavacham, die ons beschermt tegen vele kwade factoren, beschermt ook tegen een slechte gezondheid wanneer deze dagelijks wordt gelezen.

Als rudra kavacham wordt voorgelezen, is vasten op maandag een must en moet je ook de Shiva-tempel bezoeken en abishekams aanbieden. Voor een onmiddellijke genezing van een ziekte zal het dagelijks reciteren van de Maha Mrityunjaya-mantra gedurende 108 keer een goed resultaat opleveren. Chant Maha Mrityunjaya mantra dagelijks gedurende 108 keer voor onmiddellijke hulp. Abishekams naar Lord Shiva met deze mantra redt van gevaar voor de gezondheid. Bij ernstige gezondheidsproblemen biedt Mahanysa purvaka rudrabhishekam gedurende 21 dagen aaneengesloten aan. Deze remedie geneest alle belangrijke gezondheidsproblemen.

Lalitha sahasranama stothram wanneer het wordt gelezen door alle niyama's gedurende 81 dagen te volgen, is het zeer effectief en geneest het veel gezondheidsgerelateerde problemen. Astrologen raden ook aan om elke zondag een koe met tarwe te voeren en kalasarpadosha pooja aan te bieden in Srikalahasthi om altijd in goede gezondheid te blijven.

Astrologie geeft een duidelijk beeld van de invloed van de sterren en andere planeten in onze geboortehoroscoop, wat weer van invloed is op onze gezondheid. De volgende huizen in de geboortekaart regelen verschillende gezondheidsproblemen, zoals:

1st House: Deze Zodiac-omgeving is het decor voor je algemene welzijn, lichaam en persoonlijkheid

5th House: helpt bij het voorstellen van gezondheidscomplicaties

6e Huis: Geeft belangrijke aanwijzingen over de aard van ziekten die uw lichaam mogelijk ervaart

8th House: onthult obstakels en zelfs dramatische fysieke problemen zoals het verlies van een orgaan door ziekte of andere belangrijke gezondheidsproblemen

11e huis: invloeden die met dit huis te maken hebben, kunnen helpen bij het herstel van lichamelijke aandoeningen

12e Huis: Bepaalt factoren voor ziekenhuisopname en helpt bij analyse van mogelijke gebreken in lichaamsbouw.