Astrologische remedies voor algemeen gelukDe drie basisbehoeften in iemands leven zijn voedsel, onderdak en kleding, wat zal resulteren in algemeen geluk. Astrologie speelt een belangrijke rol in het leven van een persoon en de meesten van ons worden op een bepaald moment in het leven beïnvloed door de impact van astrologie. Niet dat iedereen het altijd naar zijn zin heeft, want de meesten van hen ervaren zowel goede als slechte tijden in hun leven.

Wanneer een persoon wordt beïnvloed door de impact van slechte tijd, dan is dat de situatie waarin astrologie en astrologen in actie komen met hun remedies.Astrologen werken aan de posities van de planeet in de horoscoop van een individu en geven oplossingen om de impact van slechte tijd te verminderen. Maar een horoscoop kan zelf alleen correct zijn als deze wordt berekend met de juiste tijd en geboortedatum. Een succesvol persoon kan worden gedefinieerd als iemand met voorspoed, naam,

Astrologische remedie voor geluk

roem en geld en in feite is dit de wens van alle mensen in het universum. Succesvol zijn in het leven tot de dood is geen gemakkelijke taak, want naast hard werken, moet geluk ook gunstig zijn voor een individu om voorspoedig te zijn in het leven. Helaas zijn het maar heel weinig mensen die van hun geboorte tot hun dood in voorspoed leven. Hoewel het lot ons lot al heeft bepaald, maar om dat nog steeds op een succesvolle manier zonder belemmering te bereiken, zullen we bepaalde remedies moeten volgen die door de astrologen zijn gegeven.

 Remedie voor kracht
Er zijn zoveel remedies in de astrologie voor alle problemen die wonderen kunnen creëren waarvoor je erin moet geloven om de negatieven in positieven te veranderen. De goddelijke kracht van astrologie zal een persoon in ieder geval tot op zekere hoogte helpen om voorspoedig in het leven te staan ​​en daardoor geluk te verwerven. zal zeker beloven het slechte effect van Drakenkop te verminderen. Niet alleen voor het geluk, maar ook voor veel andere positieve vibraties in het huis zouden koeien met regelmatige tussenpozen moeten worden gevoerd, wat een betere echtelijke relatie in het gezin zal verbeteren en ook voor de gezondheid van de echtgenoot zorgt.

blijheid
Astrologie stelt dat we het huis nooit met rommel verlaten en wanneer we er zeker van zijn dat een bepaald ding lange tijd niet wordt gebruikt of in reparatie is, gooi het weg of repareer het. Maak het huis of de werkplek nooit vol met onnodige artikelen. Algemeen geluk voor het welzijn van het huis kan worden bereikt door de vrouw des huizes wanneer ze regelmatig een peepalboom water geeft en elke zaterdagavond een lamp met mosterdolie aansteekt. Probeer zegeningen te krijgen van ouderen, monniken, ouders en heiligen. Over het algemeen worden blauwe en zwart gekleurde kleding niet aanbevolen, omdat dit het geluk beïnvloedt en ongemak voor de planeet Rahu veroorzaakt.

Astro-remedies suggereren ook om elke donderdag de godin Lakshmi en Narayan te versieren met gele bloemen voor geluk en geluk. De planeet Maan die de welvaart van een persoon beïnvloedt, kan worden versterkt en de kwade effecten van Rahu kunnen worden verminderd door te drinken en te eten in zilveren gebruiksvoorwerpen. Een huis kan verlost zijn van ruzies, ziekte en andere problemen als een hond eenmaal per maand zoet brood krijgt. Het verwijdert ook problemen die worden veroorzaakt door negatieve of slecht geplaatste Mars in uw horoscoop. Zaterdag speelt een belangrijke rol in de welvaart en het welzijn van een persoon, want het is goed om olie te geven voor Shani of de planeet Saturnus. Ook het weggeven van een paar schoenen of schoeisel op zaterdag aan een arm persoon helpt bij het verbeteren van iemands blijheid.

Spirituele energie en geluk
Geluk in het leven kan ook worden verzekerd door dagelijks kruidnagel te offeren aan een godinnentempel, vooral aan de god van rijkdom, Mahalakshmi. De zegeningen van de godin Lakshmi kunnen worden bereikt door de kassa van het huis of een winkel te versieren met zeven gomti-chakra, elf kodi's en zeven sulemaani Hakik. Op dit alles wordt kurkumapoeder tilak aangebracht en vervolgens op een gele doek gebonden en in de geldkist gestopt. Voor een snel resultaat van geluk stelt astrologie voor om het hakenkruis aan beide kanten van de deur te markeren. 11 Siddha Gomti-chakra in sindoor getekend in de pooja-kamer is erg goed om een ​​vredige omgeving thuis te behouden. Om het kwaad thuis af te weren, neem op woensdag 8 Siddha Gomti-chakra, neem eerst 2 en draai deze 21 keer en gooi deze naar de zuidelijke richting neem dan nog 2 draai het 21 keer gooi het naar het westen en dus in het noorden en oosten. Geluk komt ook met het regelmatig dweilen van het huis en de bedrijfsruimte.

Geluk volgens astrologie kan worden gedefinieerd als een object of ding dat, wanneer het in bezit is, ons een positieve vibratie of invloed geeft op het geluk van de persoon. Mensen nemen contact op met astrologen om vast te stellen welk geluksbrenger, teken of symbool hen kan helpen bij het winnen van de loterij, of winnen bij kansspelen en andere kansspelen. Veren uit de oudheid wordt beschouwd als een teken van geluk dat de reis van de ziel naar het andere koninkrijk aangeeft. Wanneer een persoon zichzelf versiert met de drie sleutels, wordt aangenomen dat het geluk en fortuin brengt door ons te helpen in goede gezondheid, rijkdom en liefde te zijn. Oude Vedische astrologen hebben voorspeld dat edelstenen de opslagplaats van energie van de natuur zijn die machtige kosmische trillingen uitstraalt die op hun beurt de negatieve en destructieve trillingen van planeten weerstaan, die ongunstig zijn in iemands horoscoop.

Geluk gerelateerd aan de financiële omstandigheden van een persoon kan worden vergroot door liefdadigheid te doen en door te doneren aan het welzijn van de gemeenschap, vooral door diensten en een klein bedrag van uw middelen op donderdag aan liefdadigheidsinstellingen aan te bieden. Door dit te doen krijgt de planeet Jupiter energie en brengt geluk. De planeet Jupiter kan ook verder in positieve energie worden gezet door artikelen aan te bieden die geel zijn of het planten van geelbloemige planten voor de kleur geel is sterk verbonden met de weldadige Jupiter. Astrologen geven ook remedies voor geluk door duiven en andere vogels te voeren met sperziebonen. Tulasi plant is altijd in het voordeel van geluk voor de persoon en het gezin. De trillingen van de tulasi-plant in een huis moeten de omgeving vullen met positieve energie en daardoor de bewoners geluk en geluk brengen. Feng Shui zegt ook soortgelijke dingen over verschillende objecten, planten en kleuren om het geluk in je leven te vergroten.

De planeet Venus speelt een grote rol in het geluk van een persoon. Wanneer het in het Maagd-teken staat, wordt het beschouwd als een zwakke planeet. Als dit de positie is van de Venus-planeet in iemands geboortehoroscoop, dan zal de inboorling geen enkel geluk genieten, of het nu materialistisch of mentaal is. Zijn of haar huwelijksleven zal niet gelukkig zijn en er zal ook veel financiële crisis zijn. De individuen zijn vatbaar voor ongevallen. De astrologische remedies voor een dergelijke plaatsing zijn:

- Donatie van koeien en voer de koe ook voordat je eet.

- Wees hygiënisch met regelmatig baden en schone kleding.

- Diamanten ring wordt aanbevolen in de pink.

- Laat kokosnoot in het stromende water vallen, specifiek in een rivier of een beek.

- Was gerst met melk en laat het samen met kolen in het stromende water vallen.

- Wees lief voor gieren en bied ze voedsel aan.

- Heb een vlecht op het hoofd, probeer in een gemeenschappelijk gezin te leven en heb een goede relatie met hen.

- Kan vooral de armen helpen door te doneren voor bruiloften.

- Donatie van ghee, kamfer, wrongel en witte parel.