Menu

Sumber_Astrologi


Mulakan… Astrologi adalah subjek ramalan yang memberikan maklumat yang berkaitan dengan urusan manusia berdasarkan kajian tentang kedudukan benda langit . Jadi bagaimana semuanya bermula? Lihatlah: Asal

Findyourfate.com akan membimbing anda melalui jalan yang betul untuk berjaya dalam hidup, cinta dan kerohanian anda berdasarkan prinsip astrologi ini. Dapatkan penyelesaian untuk masalah hidup anda dari ahli astrologi pakar kami. Ini adalah panduan utama untuk apa sahaja mengenai cinta, agama dan kerohanian.

Sekiranya anda seorang pemula ...

Oleh itu, jika anda baru menggunakan sains ini, dan ingin belajar dan ketahui lebih lanjut maka ini akan menjadi perhentian ideal anda: Prinsip Astrologi

Tentang findyourfate.com

Findyourfate.com adalah laman web ramalan yang sarat dengan artikel dan maklumat yang berguna baik untuk pakar dan amatur pemula di lapangan. Sekiranya anda seorang yang ingin mendapatkan pengetahuan tentang ilmu ghaib, cari tahu apa yang kami tawarkan untuk anda.


Horoskop Percuma

Skop Harian, Mingguan, Bulanan dan Tahunan

www.findyourfate.com menawarkan horoskop harian percuma yang mendalam dan tepat untuk intinya. Ini adalah kaedah yang baik untuk memulakan hari anda dengan horoskop harian kami. Ini menjadikan anda lengkap untuk hari yang akan datang. Dapatkan ramalan harian untuk semua tanda zodiak sepanjang hari sepanjang tahun. Horoskop harian didasarkan pada kedudukan planet harian.

Horoskop harian kami dipenuhi dengan maklumat hebat yang dapat membantu anda merancang hari yang lebih baik.

Pilih Tanda Zodiak Anda Untuk Melihat Horoskop Hari Ini secara percuma

Aries

(Mac 21 - Apr 19)
Perkara yang baik dan menjadi lebih baik dan anda perlu belajar ba...

Taurus

(Apr 20 - Mei 20)
Jangan sia siakan walaupun sesaat pada orang orang yang hanya mahu ...

Gemini

(Mei 21 - Jun 21)
Berhati hatilah untuk tidak membuat terlalu banyak lebam biasa yang a...

Cancer

(Jun 22 - Jul 22)
Apa yang anda ada dalam guni anda dan berapa banyak yang anda ada? Ja...

Leo

(Jul 23 - Ogos 22)
Cuba melantun idea daripada rakan yang dipercayai. Mereka bukan sah...

Virgo

(Ogos 23 - Sep 22)
Tanggalkan topeng topi atas dan kilauan. Berhenti menggunakan isti...

Libra

(Sep 23 - Okt 22)
Anda telah meyakinkan diri anda bahawa anda tidak berkesan jika ti...

Scorpio

(Okt 23 - Nov 21)
Anda tidak boleh mempunyai segala galanya atau boleh? Nampaknya w...

Sagittarius

(Nov 22 - Dis 21)
Berikan carian anda untuk jawapan yang mudah. Walaupun anda mungkin...

Capricorn

(Dis 22 - Jan 19)
Jangan lihat sekarang tetapi timbunan perkara yang telah anda sapu...

Aquarius

(Jan 20 - Feb 18)
Kehidupan cinta menghadapi masalah dan sukar bagi anda untuk menyed...

Pisces

(Feb 19 - Mac 20)
Spekulasi perjudian dalam apa jua bentuk boleh mengakibatkan kehi...

Rancang minggu anda dengan kemas kini astrologi percuma kami Horoskop Mingguan. Skop Mingguan dimuat naik setiap hari Isnin. "Ramalan mingguan yang sangat berwawasan dan bermakna" adalah maklum balas yang kami peroleh dari pelanggan tetap kami. Skop mingguan adalah pendekatan umum untuk meramalkan kehidupan anda selama seminggu.

Klik di sini untuk melihat Horoskop Bulanan anda.

Klik di sini untuk melihat Horoskop Tahunan anda.

Keserasian

Keserasian

Cinta, hubungan atau perkahwinan boleh menjadi rumit tetapi mengikut keserasian horoskop anda menjadikan semuanya mudah! Tanda zodiak anda menunjukkan dengan siapa anda sesuai dan tanda-tanda zodiak mana yang baik, yang mana anda mesti berkencan atau nikahi, dengan siapa anda sesuai secara seksual ....

Keserasian tanda matahari dan Keserasian tanda bulan membandingkan kedudukan cahaya anda dengan pasangan anda dan membimbing anda dengan sewajarnya. Nyalakan kembali kisah cinta yang hilang dalam hidup anda.

Hubungan membentuk hakikat kehidupan kita. Synastry membantu anda menjalin hubungan yang lebih baik dalam hubungan anda dengan ibu bapa, adik-beradik, haiwan kesayangan, datuk nenek, atasan, dll.

Luminari Matahari dan Bulan memutuskan bagaimana kita berinteraksi dengan rakan kita. Lebih lanjut mengenai Rakan dan Hubungan .

Lihat juga tanda Zodiak mana yang tertarik kepada anda dan tanda mana yang ditolak oleh anda. Tarikan/tolakan zodiak .

Adakah anda berada di persimpangan hubungan? Laporan Keserasian kami adalah salah satu perkhidmatan yang terkenal. Pesan sekarang juga

Laporan Percuma

Findyourfate menawarkan banyak laporan astro secara percuma.

Astrologi

Kami menawarkan perkhidmatan dalam talian percuma seperti carta bulan, bacaan telapak tangan, masa yang menguntungkan, batu permata bertuah, panchang, 10 porutham, meter kematian, nombor kua, analisis tulisan tangan, mimpi, setiap hari, mingguan , horoskop bulanan dan tahunan. Kami juga menawarkan laporan analisis numerologi percuma.

Kami juga menawarkan Bacaan Palm Gratis & Laporan Numerologi Percuma.

Cubalah perkhidmatan ahli astrologi berbayar kami yang lain juga ...


Sumber astrologi - 2023

sumber astrologi

Ramalan Tahunan 2023 kami memberi anda gambaran yang baik mengenai tahun hadapan dari segi kerjaya, cinta, keluarga, kewangan, perjalanan dan banyak lagi. Ini akan menjadi ringkasan yang baik tahun ini untuk 12 tanda zodiak. Kalendar astro 2023, tarikh retrograde 2023, astrologi Bulan 2023, ekuinoks 2023 dan solstis, dan lain-lain disenaraikan untuk pertimbangan anda.

Pengaruh planet 2023 setiap tahun pada tanda-tanda zodiak juga akan menjadi bacaan yang baik.

Astrologi & Horoskop Bulan

Sistem India juga dipanggil sebagai Astrologi bulan mengikuti kalendar berdasarkan buruj yang mempunyai Bulan di tengahnya. Tanda bulan anda dilahirkan terbiasa dengan ramalan seperti sistem astro Barat yang bergantung pada tanda Matahari anda. Semasa Bulan mengatur minda dan emosi, Bulan diberi keutamaan dalam sistem astrologi India.

Untuk mendapatkan Bulan Horoskop Pl- Pilih Tahun Kelahiran anda

    

Sun signs and Moon signs


Tanda Matahari

Dua belas tanda zodiak dikelompokkan ke dalam empat elemen iaitu, api, bumi, udara dan air yang membentuk alam semula jadi.

Tanda Api ialah Aries , Leo dan Sagitarius yang bersemangat, dinamis dan bersifat temperamental dan perlu dipelihara dengan berhati-hati.

Taurus , Virgo dan Capricorn adalah Tanda Bumi yang merupakan" orang sebenar "yang tetap berpijak dan setia kepada orang yang dekat dengannya.

Tanda Udara adalah Gemini , Libra dan Aquarius . Mereka prihatin dengan tindakan dan membawa perubahan di Planet Bumi.

Dan Tanda Air adalah Kanser , Scorpio dan Pisces yang banyak beremosi. Bersikap intuitif dan mempunyai sifat suka bersemangat


Indian-Astrologi

Astro India sama sekali berbeza dengan Barat. Ini adalah ilmu mulia dan semula jadi yang bermula pada tahun 3000 SM. Juga disebut sebagai sistem astro Veda atau Hindu telah didokumentasikan oleh para bijak beberapa zaman yang lalu. Astro India dipercayai sebagai sistem ramalan tertua di dunia.

astrologi India mungkin merupakan salah satu sistem kajian astrologi tertua seperti itu. Tetapi ia berbeza pada tahap yang lebih besar dari rakan-rakan baratnya. Carta astrologi India disediakan dengan menggunakan tarikh, masa dan tempat mana-mana individu untuk membina carta kelahirannya. Kemudian carta dikaji untuk pelbagai aspek seperti keluarga, anak-anak, perkahwinan, kerjaya, kewangan, penyakit, kematian, dll.

Sistem Veda India - merangkumi ramalan tahunan, pembuatan pertandingan, laporan faru, Rasis (tanda Bulan), nakshtras, menguntungkan kali, ubat astrologi .. Dari semua kaedah astrologi, orang India atau Veda dikatakan lebih tepat dan sahih kerana disokong oleh fakta dan peraturan yang telah dikembangkan dalam jangka masa tertentu oleh para pelihat kuno dan orang bijak yang berpusat di benua kecil India. Ia juga disebut sebagai Jyotisha atau astro Hindu.

Dalam sistem India, planet-planet yang disebut juga "Grahas" dikatakan memainkan peranan penting dalam menentukan nasib seseorang. Ia juga percaya bahawa nasib dan musibah yang dialami seseorang dalam kelahiran ini adalah disebabkan oleh karma-nya - itulah perbuatannya di masa lalu.

Astrologi Veda - Asas

Penyembuhan dan Ayurveda

Astrologi Veda - Tafsiran

Pencocokan Ashta Kuta

Glosari


Artikel Astrologi

Baru sahaja ditambah

Vesta - Penjaga Rohani - Vesta dalam tanda-tanda

23 Mar 2023

Vesta ialah asteroid kedua terbesar selepas Ceres yang terdapat dalam tali pinggang asteroid. Ia adalah asteroid pertama yang dilawati oleh Kapal Angkasa.

Musim Aries - Masukkan musim Ram - Permulaan baharu

16 Mar 2023

Apabila Musim Bunga menjelma, Musim Aries tiba dan ini merupakan peristiwa kosmik yang penting bagi kita apabila Matahari beralih daripada tanda zodiak terakhir Pisces kepada tanda pertama Aries.

Apakah VOC Moon dalam Astrologi? Bagaimana untuk menggunakan tempoh Void of Course of Moon

14 Mar 2023

Ini bermakna Bulan yang sedang transit tidak membuat sebarang aspek dengan planet lain. Ini menunjukkan bahawa Bulan tidak mempunyai kesan planet lain

Blue Moon dalam Astrologi - Blue Moon Lunacy

13 Mar 2023

Kita sering mendengar frasa "sekali dalam bulan biru", jadi apakah maksudnya? Ia membayangkan sesuatu yang mempunyai kemungkinan jarang berlaku.

Penempatan Terbaik dan Terburuk untuk Planet dalam Astrologi

11 Mar 2023

Dalam astrologi, planet apabila ditempatkan di rumah tertentu mendapat kekuatan dan di rumah tertentu mengeluarkan kualiti terburuknya.

Ephemeris

ephemeris
Sebarang kajian astrologi memerlukan kedudukan planet dan pencahayaan dan Ephemeris dapat menyelamatkannya di sini. Ephemeris memberikan lokasi yang tepat dari pelbagai planet transit di langit zodiak untuk waktu dan tarikh tertentu. Ephemerides dibina seawal abad ke-4 SM dan berguna untuk ahli astronomi, ahli astrologi dan pelayar di seluruh dunia. Pengkomputeran yang berat berlaku dalam menghasilkan ephemeris. Kami harus memberi penghargaan kepada data Ephemeris untuk jangka masa 200 tahun antara tahun 1900 hingga 2100.

Carta Natal/Carta Kelahiran

Ketahui ramalan apa yang ditawarkan kepada anda. Sebagai permulaan, dapatkan Carta Natal atau Carta Kelahiran anda. Ini adalah asas dari semua kehidupan masa lalu, masa kini dan masa depan anda.

Anda boleh mendapatkan horoskop kelahiran anda dengan memasukkan butiran kelahiran anda seperti tempat, tarikh dan masa kelahiran di sini.


Ajukan soalan kepada Astrologer

Sekiranya kerjaya anda dalam keadaan buruk dan anda ingin mempunyai penyelesaian astrologi untuk mengatasi halangan kerjaya anda?

- Adakah anda berada dalam hubungan yang bermasalah?

- Adakah saya serasi dengan pasangan saya?

- Bilakah saya akan berkahwin?

- Bilakah akan masalah Kewangan saya bertambah baik?

- Adakah saya akan mendapat Pekerjaan yang baik? Pasukan ahli astrologi pakar kami akan memberi anda jawapan yang tepat. Ini adalah perkhidmatan astrologi premium, khusus dan sangat tepat yang telah digunakan oleh beratus-ratus pelawat kami selama lebih dari satu dekad. USP kami adalah laporan yang dihasilkan secara manual dan bukan laporan yang dihasilkan oleh mesin.

Kirim soalan anda