Menu
Horoskop

Sumber_Astrologi


Mulakan… Astrologi adalah subjek ramalan yang memberikan maklumat yang berkaitan dengan urusan manusia berdasarkan kajian tentang kedudukan benda langit . Jadi bagaimana semuanya bermula? Lihatlah: Asal

Findyourfate.com akan membimbing anda melalui jalan yang betul untuk berjaya dalam hidup, cinta dan kerohanian anda berdasarkan prinsip astrologi ini. Dapatkan penyelesaian untuk masalah hidup anda dari ahli astrologi pakar kami. Ini adalah panduan utama untuk apa sahaja mengenai cinta, agama dan kerohanian.

Sekiranya anda seorang pemula ...

Oleh itu, jika anda baru menggunakan sains ini, dan ingin belajar dan ketahui lebih lanjut maka ini akan menjadi perhentian ideal anda: Prinsip Astrologi

Tentang findyourfate.com

Findyourfate.com adalah laman web ramalan yang sarat dengan artikel dan maklumat yang berguna baik untuk pakar dan amatur pemula di lapangan. Sekiranya anda seorang yang ingin mendapatkan pengetahuan tentang ilmu ghaib, cari tahu apa yang kami tawarkan untuk anda.


Horoskop Percuma

Skop Harian, Mingguan, Bulanan dan Tahunan

www.findyourfate.com menawarkan horoskop harian percuma yang mendalam dan tepat untuk intinya. Ini adalah kaedah yang baik untuk memulakan hari anda dengan horoskop harian kami. Ini menjadikan anda lengkap untuk hari yang akan datang. Dapatkan ramalan harian untuk semua tanda zodiak sepanjang hari sepanjang tahun. Horoskop harian didasarkan pada kedudukan planet harian.

Horoskop harian kami dipenuhi dengan maklumat hebat yang dapat membantu anda merancang hari yang lebih baik.

Pilih Tanda Zodiak Anda Untuk Melihat Horoskop Hari Ini secara percuma

Aries

(Mac 21 - Apr 19)
Terdapat pengaruh amal di sekitar mendorong anda untuk tidak mementi...

Taurus

(Apr 20 - Mei 20)
Jangan cuba memotong sudut atau pergi bulat. Kadang kadang anda bol...

Gemini

(Mei 21 - Jun 21)
Anda akan mahu lebih glamor atau keseronokan. Mungkin ada sedikit pub...

Cancer

(Jun 22 - Jul 22)
Anda mungkin tidak aktif seperti biasa hari ini. Sudah tentu anda tida...

Leo

(Jul 23 - Ogos 22)
Jika anda berminat dengan perkara yang agak mistik atau psikik ini...

Virgo

(Ogos 23 - Sep 22)
Hasilnya bergantung pada bagaimana anda mengendalikan pengaruh seka...

Libra

(Sep 23 - Okt 22)
Ini adalah hari yang baik untuk memanjakan badan anda. Anda tidak a...

Scorpio

(Okt 23 - Nov 21)
Cuba bersikap mudah tegas dan bijak seperti yang anda boleh. Ini b...

Sagittarius

(Nov 22 - Dis 21)
Anda mungkin berasa seperti betwixt dan antara agak hari bermimpi ...

Capricorn

(Dis 22 - Jan 19)
Anda tidak akan merasakan keperluan besar untuk melompat keluar unt...

Aquarius

(Jan 20 - Feb 18)
Hari ini mendapati anda berasa di muka dan agak tidak ragu ragu pad...

Pisces

(Feb 19 - Mac 20)
Tonton anda tidak menarik bulu di atas mata anda atau membiarkan or...

Rancang minggu anda dengan kemas kini astrologi percuma kami Horoskop Mingguan. Skop Mingguan dimuat naik setiap hari Isnin. "Ramalan mingguan yang sangat berwawasan dan bermakna" adalah maklum balas yang kami peroleh dari pelanggan tetap kami. Skop mingguan adalah pendekatan umum untuk meramalkan kehidupan anda selama seminggu.

Klik di sini untuk melihat Horoskop Bulanan anda.

Klik di sini untuk melihat Horoskop Tahunan anda.

Keserasian

Keserasian

Cinta, hubungan atau perkahwinan boleh menjadi rumit tetapi mengikut keserasian horoskop anda menjadikan semuanya mudah! Tanda zodiak anda menunjukkan dengan siapa anda sesuai dan tanda-tanda zodiak mana yang baik, yang mana anda mesti berkencan atau nikahi, dengan siapa anda sesuai secara seksual ....

Keserasian tanda matahari dan Keserasian tanda bulan membandingkan kedudukan cahaya anda dengan pasangan anda dan membimbing anda dengan sewajarnya. Nyalakan kembali kisah cinta yang hilang dalam hidup anda.

Hubungan membentuk hakikat kehidupan kita. Synastry membantu anda menjalin hubungan yang lebih baik dalam hubungan anda dengan ibu bapa, adik-beradik, haiwan kesayangan, datuk nenek, atasan, dll.

Luminari Matahari dan Bulan memutuskan bagaimana kita berinteraksi dengan rakan kita. Lebih lanjut mengenai Rakan dan Hubungan .

Lihat juga tanda Zodiak mana yang tertarik kepada anda dan tanda mana yang ditolak oleh anda. Tarikan/tolakan zodiak .

Adakah anda berada di persimpangan hubungan? Laporan Keserasian kami adalah salah satu perkhidmatan yang terkenal. Pesan sekarang juga

Laporan Percuma

Findyourfate menawarkan banyak laporan astro secara percuma.

Astrologi

Kami menawarkan perkhidmatan dalam talian percuma seperti carta bulan, bacaan telapak tangan, masa yang menguntungkan, batu permata bertuah, panchang, 10 porutham, meter kematian, nombor kua, analisis tulisan tangan, mimpi, setiap hari, mingguan , horoskop bulanan dan tahunan. Kami juga menawarkan laporan analisis numerologi percuma.

Kami juga menawarkan Bacaan Palm Gratis & Laporan Numerologi Percuma.

Cubalah perkhidmatan ahli astrologi berbayar kami yang lain juga ...


Sumber astrologi - 2022

sumber astrologi

Ramalan Tahunan 2022 kami memberi anda gambaran yang baik mengenai tahun hadapan dari segi kerjaya, cinta, keluarga, kewangan, perjalanan dan banyak lagi. Ini akan menjadi ringkasan yang baik tahun ini untuk 12 tanda zodiak. Kalendar astro 2022, tarikh retrograde 2022, astrologi Bulan 2022, ekuinoks 2022 dan solstis, dan lain-lain disenaraikan untuk pertimbangan anda.

Pengaruh planet 2022 setiap tahun pada tanda-tanda zodiak juga akan menjadi bacaan yang baik.

Astrologi & Horoskop Bulan

Sistem India juga dipanggil sebagai Astrologi bulan mengikuti kalendar berdasarkan buruj yang mempunyai Bulan di tengahnya. Tanda bulan anda dilahirkan terbiasa dengan ramalan seperti sistem astro Barat yang bergantung pada tanda Matahari anda. Semasa Bulan mengatur minda dan emosi, Bulan diberi keutamaan dalam sistem astrologi India.

Untuk mendapatkan Bulan Horoskop Pl- Pilih Tahun Kelahiran anda

    

Sun signs and Moon signs


Tanda Matahari

Dua belas tanda zodiak dikelompokkan ke dalam empat elemen iaitu, api, bumi, udara dan air yang membentuk alam semula jadi.

Tanda Api ialah Aries , Leo dan Sagitarius yang bersemangat, dinamis dan bersifat temperamental dan perlu dipelihara dengan berhati-hati.

Taurus , Virgo dan Capricorn adalah Tanda Bumi yang merupakan" orang sebenar "yang tetap berpijak dan setia kepada orang yang dekat dengannya.

Tanda Udara adalah Gemini , Libra dan Aquarius . Mereka prihatin dengan tindakan dan membawa perubahan di Planet Bumi.

Dan Tanda Air adalah Kanser , Scorpio dan Pisces yang banyak beremosi. Bersikap intuitif dan mempunyai sifat suka bersemangat


Indian-Astrologi

Astro India sama sekali berbeza dengan Barat. Ini adalah ilmu mulia dan semula jadi yang bermula pada tahun 3000 SM. Juga disebut sebagai sistem astro Veda atau Hindu telah didokumentasikan oleh para bijak beberapa zaman yang lalu. Astro India dipercayai sebagai sistem ramalan tertua di dunia.

astrologi India mungkin merupakan salah satu sistem kajian astrologi tertua seperti itu. Tetapi ia berbeza pada tahap yang lebih besar dari rakan-rakan baratnya. Carta astrologi India disediakan dengan menggunakan tarikh, masa dan tempat mana-mana individu untuk membina carta kelahirannya. Kemudian carta dikaji untuk pelbagai aspek seperti keluarga, anak-anak, perkahwinan, kerjaya, kewangan, penyakit, kematian, dll.

Sistem Veda India - merangkumi ramalan tahunan, pembuatan pertandingan, laporan faru, Rasis (tanda Bulan), nakshtras, menguntungkan kali, ubat astrologi .. Dari semua kaedah astrologi, orang India atau Veda dikatakan lebih tepat dan sahih kerana disokong oleh fakta dan peraturan yang telah dikembangkan dalam jangka masa tertentu oleh para pelihat kuno dan orang bijak yang berpusat di benua kecil India. Ia juga disebut sebagai Jyotisha atau astro Hindu.

Dalam sistem India, planet-planet yang disebut juga "Grahas" dikatakan memainkan peranan penting dalam menentukan nasib seseorang. Ia juga percaya bahawa nasib dan musibah yang dialami seseorang dalam kelahiran ini adalah disebabkan oleh karma-nya - itulah perbuatannya di masa lalu.

Astrologi Veda - Asas

Penyembuhan dan Ayurveda

Astrologi Veda - Tafsiran

Pencocokan Ashta Kuta

Glosari


Artikel Astrologi

Baru sahaja ditambah

Gerhana Matahari- apakah maksudnya secara astrologi?

02 Dec 2022

Gerhana Matahari sentiasa jatuh pada Bulan Baru dan merupakan portal permulaan baharu. Mereka membuka laluan baru untuk kita tempuh. Gerhana matahari mengingatkan kita tentang tujuan di planet bumi. Gerhana Matahari memberi inspirasi kepada sus untuk menyemai benih yang akan menghasilkan buah di kemudian hari dalam hidup kita.

Aries adakah nasib anda bersinar pada tahun 2023?

30 Nov 2022

Aries, anda akan dapat mencapai kejayaan dalam pelbagai aspek kehidupan anda pada tahun 2023 kerana tahun ini akan menjadi tahun yang penting untuk anda. Selain beberapa bidang, anda akan mendapat hasil yang baik dalam hampir semua bidang kehidupan yang akan membawa anda ke tahap kejayaan yang lebih tinggi.

Nombor Bertuah pada 2023 untuk Setiap tanda Zodiak

30 Nov 2022

Nombor mempunyai makna khusus apabila digunakan oleh 12 tanda Zodiak yang berbeza. Sesetengah nombor apabila digunakan membawa tuah, ada yang membawa kemajuan dalam kerjaya tetapi ada yang menarik wang atau bakal rakan kongsi.

Tanda zodiak Paling Bertuah pada 2023

30 Nov 2022

Tahun Baru 2023 akhirnya tiba, dan banyak perkara yang perlu kita nantikan. Daripada menetapkan matlamat baharu kepada merenung matlamat lama, tahun baharu memberi peluang kepada kita untuk menetapkan semula segala-galanya di landasan yang betul dan membimbing anda dalam keseluruhan perjalanan hidup yang akan datang.

Petua untuk Menarik Kekayaan dan Meningkatkan Kewangan anda pada 2023

29 Nov 2022

Apabila peristiwa atau kesilapan negatif berlaku, cakap diri positif berusaha untuk memecahkan perkara yang baik daripada negatif untuk membantu anda melakukan yang lebih baik, pergi lebih jauh atau teruskan sahaja ke hadapan.

Ephemeris

ephemeris
Sebarang kajian astrologi memerlukan kedudukan planet dan pencahayaan dan Ephemeris dapat menyelamatkannya di sini. Ephemeris memberikan lokasi yang tepat dari pelbagai planet transit di langit zodiak untuk waktu dan tarikh tertentu. Ephemerides dibina seawal abad ke-4 SM dan berguna untuk ahli astronomi, ahli astrologi dan pelayar di seluruh dunia. Pengkomputeran yang berat berlaku dalam menghasilkan ephemeris. Kami harus memberi penghargaan kepada data Ephemeris untuk jangka masa 200 tahun antara tahun 1900 hingga 2100.

Carta Natal/Carta Kelahiran

Ketahui ramalan apa yang ditawarkan kepada anda. Sebagai permulaan, dapatkan Carta Natal atau Carta Kelahiran anda. Ini adalah asas dari semua kehidupan masa lalu, masa kini dan masa depan anda.

Anda boleh mendapatkan horoskop kelahiran anda dengan memasukkan butiran kelahiran anda seperti tempat, tarikh dan masa kelahiran di sini.


Ajukan soalan kepada Astrologer

Sekiranya kerjaya anda dalam keadaan buruk dan anda ingin mempunyai penyelesaian astrologi untuk mengatasi halangan kerjaya anda?

- Adakah anda berada dalam hubungan yang bermasalah?

- Adakah saya serasi dengan pasangan saya?

- Bilakah saya akan berkahwin?

- Bilakah akan masalah Kewangan saya bertambah baik?

- Adakah saya akan mendapat Pekerjaan yang baik? Pasukan ahli astrologi pakar kami akan memberi anda jawapan yang tepat. Ini adalah perkhidmatan astrologi premium, khusus dan sangat tepat yang telah digunakan oleh beratus-ratus pelawat kami selama lebih dari satu dekad. USP kami adalah laporan yang dihasilkan secara manual dan bukan laporan yang dihasilkan oleh mesin.

Kirim soalan anda