Compatibiliteit met moeder

Er is een verward web van emoties dat zich gedurende hun hele leven ontwikkelt tussen moeder en kind. Je maan, zijn positie en aspect, en de positie van de zon bepalen wat voor soort moeder je bent.

Moeder is de schepper van het kind. Vanaf het allereerste begin voedt ze haar kind op in haar baarmoeder. Krachtig en intens, je bent niet alleen een moeder, je bent de meester en commandant van je familie. Zoals met alles, run je een groot schip. Hier is meer over de compatibiliteit van de verschillende moeders.


Ram moeder

Een Ram-moeder wil haar kinderen helpen slagen. Ze maakt duidelijke grenzen in haar huis en "nee betekent nee" met haar.

Ze vindt het ook leuk om haar kinderen veel van hun eigen "ik"-tijd te geven, zolang ze de hare maar krijgt. Ze kan een competitieve ouder zijn en te hoge eisen stellen of haar kinderen te hard pushen om te winnen en de beste te zijn. Ze kan ook een humeur hebben!

Stier Moeder

Een Stiermoeder zit vol stabiliteit en structuur. Haar kinderen zijn altijd betrokken bij naschoolse activiteiten en ze is zeer ondersteunend en is goed in het opbouwen van het zelfrespect van haar kinderen.

Ze is ook goed in het zijn van een slimme koper voor haar gezin. De Stiermoeder kan erg koppig zijn en heeft misschien de neiging om haar kinderen te verwennen!

Tweelingenmoeder

Een Tweelingmoeder kan goed spelen met haar kinderen en met de vrienden van haar kind. Ze gaat met de tijd mee en probeert meestal de "coole" moeder te zijn. Ze hecht veel waarde aan de opvoeding van haar kinderen.

Een Gemini-moeder kan een gebrek aan duidelijke grenzen hebben, kan onstabiel zijn en kan zich meer als de vriend van hun kind gedragen dan als de ouder.

Kreeft Moeder

De meeste kankers zijn van nature goed met kinderen en hebben geweldige moederinstincten. Hierdoor is de Kreeftmoeder begripvol, liefdevol, zorgzaam en instinctief.

Ze is de moeder die dol is op familiereünies, altijd aan het bakken en knutselen is met/voor haar kinderen, en ze heeft altijd foto's van haar kinderen. Ze is enorm speels met kinderen en stimuleert graag hun creativiteit. De Kreeft-moeder kan overbezorgd zijn en zij zijn de humeurige moeder.

Leeuw Moeder

De Leo-mama is speels met haar kinderen en is graag erg betrokken bij hun leven. Ze zal een padvindersleidster zijn of een chaperonne voor excursies.

Ze houdt ervan om haar kinderen te betrekken bij buitenschoolse activiteiten en ze stimuleert haar kinderen om mee te doen. De Leo-moeder kan bazig zijn en wanneer de Leo-moeder van streek is, is iedereen van streek.

Maagd Moeder

De Maagd Moeder is georganiseerd en bevordert gezonde gewoonten. Ze is het type dat educatief speelgoed voor haar kinderen koopt en ervoor zorgt dat ze gezond blijven eten. Ze kan zelfs beperken hoeveel Halloween-snoep ze kunnen eten! Ze is goed met begeleiding en ze is geïnteresseerd in de ontwikkeling van kinderen.

De Maagd-moeder kan kattig zijn naar andere moeders, roddelen over hoe ze hun kinderen opvoeden en ze kan een beetje anaal zijn met haar regels en dat is ze ook. het type dat altijd zegt: "moeder weet het het beste."

Weegschaalmoeder

De Weegschaalmoeder is erg geduldig met haar kinderen en trakteert ze graag op alles wat het leven heeft. Ze zal haar kinderen mee op reis nemen en ze trakteren op een ijsje na een dag in het park.

De Weegschaalmoeder wil het beste voor haar kinderen en soms gaat ze dit te ver door ze in te schrijven voor een of andere luxe school die veel kost, ook al is een andere, goedkopere school misschien net zo effectief en van hoge kwaliteit. De Weegschaalmoeder kan ook een beetje inconsistent zijn met regels en discipline.

Moeder Schorpioen

De moeder van Schorpioen wil dat haar familie heel dichtbij is en dat alles wat ze doen als een gezin moet worden gedaan.

De moeder van Schorpioen wil alles wat zij denkt dat het beste is voor haar kinderen, bijvoorbeeld door ze in te schrijven op een leuke privéschool of ze thuisonderwijs te geven. Ze kan compromisloos zijn en ze kan haar kinderen te veel vertroetelen.

Boogschuttermoeder

De Boogschuttermoeder zit vol avontuur en kan die ouder zijn die altijd nieuwe opvoedingsmethoden uitprobeert en haar kinderen exotisch voedsel te eten geeft, door hen in te schrijven voor taallessen of ongebruikelijke lessen zoals pottenbakken.

Ze wil haar kinderen het goede voorbeeld geven en wil een goed rolmodel zijn. Ze kan als een levenscoach zijn door haar kinderen altijd nuttige tips te geven.

De Boogschutter-moeder kan ongeduldig zijn met haar kinderen, ze kan ze ook de les lezen in plaats van ze echt iets te leren. ook de moeder die het meest waarschijnlijk zal vloeken in het bijzijn van haar kinderen.

Steenbok-moeder

De Steenbok-moeder kan een goede arbeidsethos en solide waarden hebben die ze haar kinderen zal leren. Ze kan streng zijn, maar ze zal ervoor zorgen dat haar kinderen krijgen wat ze nodig hebben om te slagen.

De moeder van Steenbok is misschien een beetje geobsedeerd door status en zij is de ouder wiens kinderen bang zijn om teleur te stellen.

Waterman-moeder

De Waterman-moeder is goed in het leren van tolerantie en individuele trots aan haar kinderen. Ze zal haar kinderen niet lang onderdak bieden en ze is een van de weinige moeders die de balans kan vinden tussen vriend en ouder zijn.

Misschien probeert ze nieuwe opvoedingsmethoden uit en vindt ze het leuk om haar kinderen betrekken bij activiteiten die er goed uitzien voor de universiteit, zoals vrijwilligerswerk of lid worden van de Key Club.

De Waterman-moeder kan echter grenzen hebben en haar onvoorspelbare karakter is niet altijd gezond bij het opvoeden van kinderen.

Vissen-moeder

De Vissen-moeder is erg zorgzaam, empathisch en beschermend. Ze heeft echt een band met haar kinderen en weet altijd wanneer er iets mis is. Ze is ook die ouder die een aanval krijgt als iemand haar kind op wat voor manier dan ook mishandelt. Ze is als de moederbeer met wie je niet wilt rotzooien.

Ze geeft haar kind een goed gevoel van eigenwaarde en ze is creatief als het gaat om activiteiten die zij en haar kinderen samen doen. Ze kan overbezorgd zijn en ze kan manipulatief zijn, ze is de moeder die schuldgevoelens toepast op haar kinderen, wat niet altijd gezond is. De Vissen-moeder is ook extreem open met haar kinderen, soms te open, haar kinderen zouden niet de rol van haar therapeut moeten spelen.