Ophiuchus Compatibiliteit met andere tekens

Ophiuchus is de recente nieuwkomer in de dierenriemarena. Ze zijn een mysterie voor de andere sterrenbeelden omdat er minder over gesproken en besproken wordt. Ze verdienen echter de laatste tijd geloofwaardigheid. Compatibiliteit tussen de 12 sterrenbeelden is een veel geraadpleegd onderwerp in astrologische kringen. Ophiuchus heeft echter niet de eer gekregen wat betreft compatibiliteitsstudies. Vind hier de compatibiliteit van Ophiuchus met de andere 12 sterrenbeelden.

Ophiuchus-compatibiliteit

Compatibele sterrenbeelden voor Ophiuchus

aries Ram  cancer Kanker  libra Weegschaal  Scorpio Schorpioen


Incompatibele sterrenbeelden voor Ophiuchus

Taurus Stier leo Leo Virgo Maagd aquarius Waterman

Beste partner - Vissen

Ophiuchus is meer compatibel met het sterrenbeeld Vissen dan enig ander zonneteken. Dit komt omdat ze allebei hetzelfde element water delen en beide veranderlijke tekens zijn.

Ophiuchus met Ophiuchus - Compatibel

Een Ophiuchus met een andere Ophiuchus delen een compatibele relatie omdat ze elkaar door en door kennen. Beiden houden er niet van om niets te doen en houden van nieuwe veranderingen en uitdagingen in het leven. Ze houden van eenvoudig avontuur en nieuwe ervaringen in het leven. Samen zijn ze bedreven in het bewaren van geheimen voor zichzelf, wat de weg vrijmaakt voor harmonie in hun relatie.