Leeuw en Waterman Compatibiliteit

Die acrobatisch Luchtige Watermannen zijn dol op leeuwen vanwege hun weelderige liefdevolle vrijgevigheid. Ze voelen zich allemaal warm en heerlijk als ze bij hen zijn en in ruil daarvoor zal de lachende leeuw allemaal verbaasd zijn om te weten wat hun Waterman-vriend hierna gaat doen. hun onvoorspelbaarheid is voor altijd fascinerend en eindeloos vertederend. Maar als de liefde eenmaal tot bloei is gekomen, kan Leos hun koninklijke gedachten veranderen.
Hoewel ze allebei vaste funsters zijn, demonstreren ze het op verschillende manieren en Leos verlangen naar een blijvende liefde.

Leo-Aquarius-compatibiliteit

Seksueel zou het problematisch kunnen zijn als de warmhartige leeuw in een compleet dilemma terechtkomt door de grillige emoties van hun Watermannenpantser. Als de trots van de Leeuw wordt geprikkeld of hun hoop op nachtelijke nookie wordt vernietigd, kan dat koninklijke ego beginnen op te blazen. Dan begint dit boeiende paar een regelrechte oorlog te voeren om te zien welke kant de suprematie krijgt.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Leo Man-compatibiliteit

Leo Man-compatibiliteit

Leo Man en Waterman Woman

Leo Woman compatibiliteit

Leo Woman compatibiliteit

Leeuw Vrouw en Waterman Man