Stier en hun manen

De zon en de maan zijn de twee belangrijkste entiteiten in astrologische analyse. Deze twee worden ook wel de hemellichten genoemd die een vitale rol spelen in de astrologische wetenschap. Door deze twee te combineren ontstaat een andere persoonlijkheid. Hun positie in onze geboortehoroscoop heeft veel te maken met onze persoonlijkheden en onze acties hier op aarde. Moon regeert je emotionele rol en je gewoonten.

Het heeft betrekking op je onderliggende persoonlijkheid, je verborgen persoon. Maan speelt een subtiele rol in ons leven. De positie van de maan aan de hemel van de dierenriem laat zien hoe je reageert op de buitenwereld met je natuur die met de tijd en ervaring is gegroeid.

Stier en hun manen

Zon definieert daarentegen een individu, wie je bent, je kernnatuur. Mensen die onder hetzelfde zonneteken zijn geboren, hebben vaak veel gemeenschappelijke waarneembare eigenschappen. Maar hun aard begint af te wijken wanneer rekening wordt gehouden met het maanteken.


Dit gedeelte geeft een kleine lezing voor de zonnetekens van de Stier en de 12 mogelijke maancombinaties.

Een Stier met een Ram Maan

Moon is een sterk en vastberaden persoon. De Stierzon geeft de kracht van een stier en de Ram Maan zou bijdragen aan de vastberaden natuur.

Een Stier met een Stier Maan

creëert een vastberaden individu met een doel. Deze persoon zou een zeer sterke persoonlijkheid zijn met een doel in de hand.

Een Stier met een Tweelingen Maan

geeft iemand een sociale en prettige persoonlijkheid. Hij of zij zou de mensen om hen heen meer behagen.

Een Stier met een Kreeft Maan

maakt iemand die erg verwarrend is voor anderen, ze zijn emotioneel en gevoelig maar ook koppig en weigeren te worden rondgeduwd.

Een Stier met een Leeuw Maan

produceert een sterk vastberaden wil, goed gedefinieerde meningen en een zeer openhartige, eerlijke en onverschrokken persoonlijkheid.

Een Stier met een Maagd Maan

heeft veel charme, evenwicht, balans en veel gezond verstand dat iedereen van de grond kan vegen.

Een Stier met een Weegschaal Maan

creëert een van de meest sympathieke persoonlijkheden in de dierenriem, ze zijn artistiek en charmant. Het zijn geweldige mensen op aarde.

Een Stier met een Schorpioen Maan

creëert iemand met veel emotionele intensiteit. Pas op, want deze persoon kan relaties schaden.

Een Stier met een Boogschutter Maan

is iemand die graag een goede tijd heeft, plezier heeft en een groot gevoel voor humor heeft.

Een Stier met een Steenbok Maan

is iemand die zachtaardig en gemakkelijk in de omgang is, tenzij op een of andere manier uitgelokt. Dan zou er voor deze persoon geen weg meer terug zijn.

Een Stier met een Waterman Maan

is een vriendelijke persoon die goed met mensen kan omgaan maar altijd een wat afstandelijke sfeer zal hebben. Een vrijstaande maar gehechte persoonlijkheid om precies te zijn !!

Een Stier met een Maan van Vissen

creëert iemand die erg fantasierijk en creatief is, maar een zeer privé leven leidt. Ze leven in hun eigen dromerige werelden.