Maan In Stier

Stier

Maan in Stier maakt iemand erg conservatief en is niet impulsief. Je hebt de neiging om bang te zijn voor alles buiten de norm. Je wordt diep geraakt door alles wat mooi is. Je zult proberen om op conservatieve wijze het hoogtepunt van het leven te bereiken, door hard te werken.

Je beroep kan ook een aura van mysterie hebben. Je bent over het algemeen sociaal en behoorlijk sensueel. Uw sociale leven past bij uw behoeften, maar soms bent u geneigd om een ​​beetje te materialistisch te zijn in uw relaties. Je hebt een goede spreek- of zangstem en hebt een natuurlijke aantrekkingskracht op de podiumkunsten. Je maakt graag nieuwe vrienden en sluit je graag aan bij sociale kringen.Mannetjes met maan in Stier:

Mannen met de maan in het teken van Stier zijn stil en impulsief, dol op vriendschap, liefde en huwelijk. Vastberaden, ambitieus, conventioneel, gewin uit vaders bedrijf of erfenis. Ze hebben over het algemeen meer zussen dan broers. De ene is sensueel en materialistisch, maar sociaal en van goede aard. Zulke inboorlingen zijn opgewekt, goedhartig, geholpen door het andere geslacht, hebben een goed beoordelingsvermogen, zijn vindingrijk en stuiten op onverwachte moeilijkheden. Ze hebben een grote voorliefde voor muziek en zang.

Vrouwtjes met maan in Stier:

Vrouwtjes met Moon in Taurus zien er goed uit met een rond gezicht en een mooi goed geproportioneerd lichaam. Glanzende en mooie ogen. Passief en toch positief in gedachten en daden. Respectvol naar oudsten, gek op schone kunsten, eigenwijs, gek op goede gerechten, lui en liefde voor luxe. Liefhebbend van plezier, dol op de samenleving, vooral op het andere geslacht. Zal trouwen en goed verzorgd worden door haar man. Goede huisvrouw, geschoold en dol op reizen. Houdt van goede jurken en parfums. Wordt graag gedomineerd door haar man.

Getroffen maan in Stier:

Wanneer Moon in Taurus aangetast wordt bevonden, is de inboorling gepassioneerd, vatbaar voor overdrijving en doof voor redenen en logica. Helaas door vrienden, liefde en gevoeligheid.

Beroemde Taurusan Moon Women:

Ann-Margaret, Lisa Bonet, Carol Burnett, Rosalynn Carter, Frances Farmer, Imelda Marcos, Meryl Streep, Mother Teresa, Sigourney Weaver en Natalie Wood.

Beroemde Taurusan Moon Men:

Prins Charles, King Chulalonghorn, Bill Clinton, Michael J. Fox, Carl Jung, Jerry Lewis, Bob Mackie, Karl Marx, Jim Morrison, Vincent Price, Ronald Reagan, William Shatner en Mike Wallace.

Taurus Moon - Positieve eigenschappen
Taurus Moon - Negatieve eigenschappen
Zorgzaam
Gefixeerd
Artistiek
Materialistisch
Innerlijke kracht
Traag om te reageren
Volhardend
Compromisloos
Uithoudingsvermogen
Hebzucht