Maan In Schorpioen

Schorpioen

Met de maan in Schorpioen heb je misschien het gevoel dat niemand je begrijpt. Je bent van nature een vechter en opvliegend. Je staat alleen in je strijd. Je vecht met zekerheid en vertrouwen in jezelf.

Je bent vol energie en drukt jezelf nogal bot uit.

Je bent eigenlijk vrij conservatief en verzet je tegen verandering, vooral als andere mensen je dit opdringen. Als je van gedachten verandert over een idee, sta je er volledig achter en help je de verandering door te voeren. Je bent geneigd te handelen uit irritatie of woede. Je houdt ervan om wraak te nemen.Je hebt een sterke wilskracht en vastberadenheid, maar ook een sterke liefde voor plezier. Je bent redelijk bekend met het onderwerp plezier. Je voelt je sterk aangetrokken tot het andere geslacht. Dit zal u gedurende uw hele leven grote problemen bezorgen. De maan in dit teken is ook gerelateerd aan de dood. Uw beroep houdt waarschijnlijk verband met de dood, zoals een politieagent, brandweerman, soldaat, enz.

Mannetjes met maan in Schorpioen:

Stevig, vastberaden, zelfredzaam en conservatief. Ze kunnen de strijd van het leven alleen doorstaan ​​met moed, energie en hard werken. Afkerig van verandering, moeilijk te beïnvloeden en koppig. Ze zullen heel revolutionair en veranderlijk worden.

Soms zijn ze prikkelbaar, boos en wraakzuchtig. Veel kinderen hebben. Niet gunstig voor moeder en haar kant van het gezin. De positie van de maan is niet bevorderlijk voor de moraal en kan leiden tot drinken, veroorzaakt vaak grofheid in spraak en bedreigt enig schandaal voor de inheemse bevolking. Liefde voor occulte wetenschap. Houd van plezier, comfort en verlangens, kan geen enkele beperking of tegenstand tolereren. Gevaar tijdens reizen.

Vrouwtjes met maan in Schorpioen:

Scorpion Moon-teken van dames duidt op molligheid en gewicht, donkere of blanke huidskleur, overtollig haar op het lichaam. Het lichaam is goed geproportioneerd. Zulke dames zijn arrogant, trots, jaloers en wraakzuchtig. Van losse en slechte moraal, overmatig drinken en andere ondeugden. Sterke constitutie en robuuste gezondheid. Slim, gepassioneerd, wraakzuchtig, kan alles doen en misdrijven begaan die verband houden met wraak. Dol op kruiden en warme gerechten. Koelbloedig en harteloos. Onsympathiek. Ze hebben veel geheime vrienden en metgezellen, kunnen op twijfelachtige manieren rijkdom vergaren. Keelaandoeningen en ziekten van het generatieve systeem zijn aangegeven.

Getroffen maan in Schorpioen:

Wanneer Moon lijdt, heeft men disharmonie in het huwelijksleven en moeilijkheden met het andere geslacht. Maakt een persoon hartstochtelijk, sensueel gedeeltelijk en wraakzuchtig.

Beroemde mannen met maan in Schorpioen:

Ben Affleck, Bjork, Eminem, Harry Hamlin, David Schwimmer, Steven Spielberg, Patrick Stewart.

Beroemde vrouwen met maan in Schorpioen:

Lauren Bessette, Whoopi Goldberg, Elizabeth Hurley, Avril Lavigne, Alanis Morissette

Scorpio Moon - Positieve eigenschappen
Scorpio Moon - Negatieve eigenschappen
Sensueel
Overheersend
Intuïtief
Nieuwsgierig
Onderzoekend
Geheimzinnig
Verleidelijk
Compulsies
Sterk geheugen
Traag om anderen te vergeven