Schorpioen en hun manen

De zon en de maan zijn de twee belangrijkste entiteiten in astrologische analyse. Deze twee worden ook wel de hemellichten genoemd die een vitale rol spelen in de astrologische wetenschap. Door deze twee te combineren ontstaat een andere persoonlijkheid.

Hun positie in onze geboortehoroscoop heeft veel te maken met onze persoonlijkheden en onze acties hier op aarde. Moon regeert je emotionele rol en je gewoonten.Het heeft betrekking op je onderliggende persoonlijkheid, je verborgen persoon. Maan speelt een subtiele rol in ons leven. De positie van de maan aan de hemel van de dierenriem laat zien hoe je reageert op de buitenwereld met je natuur die met de tijd en ervaring is gegroeid.

Schorpioen en hun manen

Zon definieert daarentegen een individu, wie je bent, je kernnatuur. Mensen die onder hetzelfde zonneteken zijn geboren, hebben vaak veel gemeenschappelijke waarneembare eigenschappen. Maar hun aard begint af te wijken wanneer rekening wordt gehouden met het maanteken.Dit gedeelte geeft een kleine lezing voor de zonnetekens van de Schorpioen en de 12 mogelijke maancombinaties.

Een Schorpioen met een Ram Maan

is een persoon die ziet en overwint. Ze kunnen competitief, vurig zijn en een geest van één spoor hebben. Ze streven hun doelen ondanks hindernissen.

Een Schorpioen met een Stier Maan

kan materialistisch zijn, straalt sexappeal uit en wanneer ze hun gedachten ergens op richten, zijn ze vastbesloten. Voor hen zou er geen weg meer terug zijn.

Een Schorpioen met een Tweeling Maan

is niet zo diep en emotioneel als andere Schorpioenen, maar ze kunnen oogverblindend zijn en kunnen hartverscheurend zijn.

Een Schorpioen met een Kreeft Maan

heeft een rustige sexappeal, ze zijn dramatisch, intens, attent en gepassioneerd. Ze maken onvergetelijke tijden met hun partners.

Een Schorpioen met een Leo Maan

zit vol intensiteit. Ze zijn wellustig, gemakkelijk boos, trots en kunnen ook geobsedeerd zijn door seks en zeer sensueel en erotisch.

Een Schorpioen met een Maagd Maan

is zeer toegewijd en sterk. Zij zijn de machoman en de beslissende vrouw.

Een Schorpioen met een Weegschaal Maan

trekt natuurlijk anderen aan en heeft meestal meerdere bewonderaars achter hen aan. Ze zijn zwoel en charmant.

Een Schorpioen met een Schorpioen Maan

is fascinerend en gevaarlijk. Ze zijn de klassieke Schorpioen met een donker randje, onverzettelijke persoonlijkheid en gepassioneerde sexappeal.

Een Schorpioen met een Boogschutter Maan

kan leiden, inspireren, debatteren en je diepe, duistere geheimen verdiepen, en je hebt het gevoel dat ze je vriend zijn geworden.

Een Schorpioen met een Steenbok Maan

heeft een extreme ambitie en streeft ernaar hun leven voortdurend te verbeteren. Ze kunnen hun ideeën gemakkelijk aan anderen doorgeven.

Een Schorpioen met een Waterman Maan

is grillig, heeft eigenaardige ideeën, het zijn gewoon geen gewone inboorlingen.

Een Schorpioen met een Maan van Vissen

is romantisch, erg mysterieus, aanlokkelijk, kan obsessief zijn, en is erg dromerig, artistiek en kan worden omschreven als een seksfanaat.