Maan in Boogschutter

Boogschutter

Met Boogschutter die Maan in je geboortehoroscoop heeft, hou je absoluut van het buitenleven. Je houdt van het gevoel van vrijheid dat het je geeft. Mensen zien je als iemand die actief is, van reizen en sporten houdt, en heel gemoedelijk.

Als je echter niet buiten bent, kan het lijken alsof je rusteloos bent, zowel fysiek als mentaal. Je hebt de neiging om eerst te handelen en later te denken.Je zegt wat je maar bezighoudt, eenvoudig en bot. U bent niet geschikt voor diplomatieke betrekkingen. Wat uw beroep betreft, kunt u geneigd zijn om het te veranderen of meer dan één roeping te hebben. Over het algemeen ben je goedaardig, aardig en eerlijk. Je bent erg opmerkzaam op de emoties van anderen.

Je hebt misschien een opvliegend karakter, maar je vergeeft snel en je koestert nooit wrok. Je bent een goede leraar vanwege je kijk op het leven. U kunt de mogelijke uitkomst van gebeurtenissen zien lang voordat ze plaatsvinden. Je intuïtie is sterk, en vaak komen je dromen uit. Dit kan duiden op een psychische invloed. Je kunt niet te lang op één plek blijven.

Mannetjes met maan in Boogschutter:

Argumentatief, praktisch, vastberaden, vastberaden en zelfverzekerd. Heb drive, winst en succes. Dol op genoegens en vervulling van verlangens. Energiek, moedig en positief. Krachtig, onafhankelijk en agressief. Aanhoudend verlangen naar kennis, zeer oprecht maar geheimzinnig. Goede vitaliteit, leiderschap, dol op reizen en sporten.

Sterke liefde voor de natuur en dol op huisdieren. Religieus geloof. Neiging tot mystiek, psychisme en het occulte. Een goede natuurlijke leraar of prediker, helderziendheid, neiging tot dromen en somnabulisme. Twee of wisselende beroepen.

Vrouwtjes met maan in Boogschutter:

Zulke meisjes hebben een groot voorhoofd, een gespierd lichaam, een lang en goed geproportioneerd lichaam, heldere ogen, een charmant uiterlijk en een gracieus uiterlijk. Ze zijn religieus, vrolijk, genereus en liefdevol. Nuttig voor anderen, ambitieuze, behulpzame vrienden, gezond, koesteren geen wrok , zijn vrijgevig en vergeven degenen die hen pijn hebben gedaan. Gelukkig en succesvol. Coöperatieve en harde werkers. Deze vrouwen houden van het leven en halen er het maximale uit. Artistiek in hun huis en gelukkig in het leven.

Getroffen maan in Boogschutter:

Als de maan lijdt, is men genotzuchtig, onstabiel, veranderlijk en omgekeerde resultaten van het bovenstaande.

Beroemde vrouwen met Sagittarius Moon:

Anne Archer, Anne Bancroft, Geraldine Chaplin, Barbara Hershey, LInda Hunt, Glenda Jackson, Nicole Kidman, Sylvia Porter, Joan Rivers, Beverly Sills, Martha Stewart, Sally Struthers, Margaret Trudeau, Oprah Winfrey.

Beroemde mannen met Sagittarius Moon:

Steve Allen, Neil Armstrong, Alec Baldwin, Ludwig Van Beethoven, Ray Bradbury, Giovanni Casanova, Harry Chapin, Gary Cooper, Charles Dickens, Albert Einstein, Gerald Ford, Richard Gere, Magic Johnson, Stephen King, Henri Matisse, Wolfgang Amadeus Mozart, Carl Sagan, Vincent van Gogh.

Boogschutter Maan - Positieve eigenschappen
Boogschutter Maan - Negatieve eigenschappen
Humorist
Eigenwijs
Kennis zoeken
Toegeeflijk
Avontuurlijk
Tactloos
Enthousiast
Overmoedig
Optimistisch
Onzorgvuldig