Boogschutter en hun manen

De zon en de maan zijn de twee belangrijkste entiteiten in astrologische analyse. Deze twee worden ook wel de hemellichten genoemd die een vitale rol spelen in de astrologische wetenschap. Door deze twee te combineren ontstaat een andere persoonlijkheid.Hun positie in onze geboortehoroscoop heeft veel te maken met onze persoonlijkheden en onze acties hier op aarde.

Moon regeert je emotionele rol en je gewoonten.Het heeft betrekking op je onderliggende persoonlijkheid, je verborgen persoon. Maan speelt een subtiele rol in ons leven. De positie van de maan aan de hemel van de dierenriem laat zien hoe je reageert op de buitenwereld met je natuur die met de tijd en ervaring is gegroeid.

Boogschutter en hun manen

Zon definieert daarentegen een individu, wie je bent, je kernnatuur. Mensen die onder hetzelfde zonneteken zijn geboren, hebben vaak veel gemeenschappelijke waarneembare eigenschappen. Maar hun aard begint af te wijken wanneer rekening wordt gehouden met het maanteken.Deze sectie geeft een kleine lezing voor de zonnetekens van de Boogschutter en de 12 mogelijke maancombinaties.

Een Boogschutter met een Ram Maan

zit nooit stil, kan een beetje roddelen, en is avontuurlijk als een kind. Ze missen emotioneel begrip en hebben een egoïstische kant.

Een Boogschutter met een Stier Maan

wil de beste van de beste zijn, ze spreken goed, zijn eerlijk en zijn snel onder de indruk van de mensen om hen heen.

Een Boogschutter met een Tweeling Maan

Maan is het leven van het feest en kan een handjevol zijn. Ze kunnen onvoorspelbaar zijn en het kan moeilijk zijn om uit te zoeken wat ze willen en wie ze zijn.

Een Boogschutter met een Kreeft Maan

is onzelfzuchtig, kan een beetje een mama-jongen of -meisje zijn en wil een partner die voor hen kan zorgen terwijl ze hun innerlijke kind kunnen vrijlaten.

Een Boogschutter met een Leo Maan

is energiek en is oprecht geïnteresseerd in een persoon of onderwerp dat ze nastreven, ze kunnen een beetje een betweter zijn, ze zijn open en hebben een agressievere kant voor een Boogschutter.

Een Boogschutter met een Maagd Maan

komt uit als erg intelligent en ze verbergen met gemak hoe ze zich echt voelen, ze gaan achter wat ze willen, en hun grootste ondergang is onzekerheid.

Een Boogschutter met een Weegschaal Maan

creëert een persoon die een van de meest sociaal actieve individuen in de dierenriem is. Ze zijn levendig en charismatisch.

Een Boogschutter met een Schorpioen Maan

is de moeilijkste Boogschutter om mee te communiceren en is het minst open. Ze zijn onafhankelijk en je kunt er niets aan overhouden.

Een Boogschutter met een Boogschutter Maan

is altijd onderweg en heeft het hart van een echte ontdekkingsreiziger. Ze zijn open, zorgeloos, vriendelijk en competitief.

Een Boogschutter met een Steenbok Maan

kunnen zichzelf overal in en uit praten, ze zijn ambitieus en een beetje harder werken dan de gemiddelde Boogschutter.

Een Boogschutter met een Waterman Maan

leeft hun leven door avontuur en verandering. Ze zijn grappig, betrouwbaar, uiterst onafhankelijk, maar emotioneel afstandelijk.

Een Boogschutter met een Maan van Vissen

zie alles in het grote geheel, ze houden zichzelf soms voor, zijn zeer veranderlijk en zijn de meest complexe van alle Boogschutters.