Maan in Leeuw

Leo

De maan in Leeuw maakt je sterk, trots en moedig. Je geniet van verantwoordelijkheid en neemt die vaak te veel op je. Je hebt een natuurlijke aantrekkingskracht en vindt het leuk om in het openbaar te verschijnen.

Je zou liever elke dag leiden dan volgen. Je inherente trots maakt je erg vatbaar voor liefdesaffaires.

Uw acties op het werk trekken de aandacht en het respect van uw meerderen. Dit kan alleen maar goede dingen voor u betekenen voor zover het uw carrière betreft. Wat betreft geld ben je erg gul.De maan in Leeuw zorgt voor een sterk intellect en een sterke liefde voor de kunsten. Wees niet verbaasd als u zich bezighoudt met theater, muziek, schilderkunst of literatuur. Je hebt ook een voorliefde voor luxe. Je drinkt graag het beste wijn dat het leven te bieden heeft. Je bent levendig van geest, beschikt over een hoge intelligentie en beschikt over goede prioriteiten stellen.

Mannetjes met Maan in Leeuw:

Veel levenskracht en morele moed. Behulpzaam tot zwakkere sectie, eerlijk, sympathiek, genereus en open van geest. Grootmoedigheid, verantwoordelijke en prominente positie. Gunstig voor financiën. Liefde voor luxe, genoegens, parfums, kleding etc. Favoriet van het andere geslacht en een oprechte minnaar. Ongunstig voor een vader. Goed organiserend vermogen, een leider onder vrienden. Opheffing van autochtonen sociaal en mentaal. Deze positie van Moon plaatst hem in een positie van autoriteit, vertrouwen, respect en verantwoordelijkheid en geeft inspiratie voor grote prestaties.

Vrouwtjes met Moon in Leo:

Lichte teint, aantrekkelijke, brede en royale trekken, grote ronde ogen. Ze zijn vrijgevig, onafhankelijk, leiders onder vrouwen, vrolijk maar gemakkelijk beledigd of gekwetst en geneigd om wraakzuchtig en jaloers te zijn. Met een vurig karakter, dol op eten en religieus. Vreugdevol, sexy en verlangend naar fysieke contacten, wil graag weg zijn van de drukte en geeft de voorkeur aan een eenzame plek. Over het algemeen een oprecht, openhartig, goed huwelijksleven. Rijk, aanhankelijk en gepassioneerd en zolang ze van hun partner houden, doen ze het intens, anders zullen er ernstige verbindingen ontstaan.

Aangetaste maan in Leeuw:

Wanneer de maan wordt gekweld, maakt dat iemand trots, gemakkelijk beledigd, verwaand. Men wordt wispelturig en gevoelig en ervaart verlies door vrouwen, enz.

Beroemde vrouwen Leonine Moon Signs:

Bernadette, Jacqueline Bisset, Lizzie Borden, Marlene Dietrich, Jane Fonda, Anne Frank, Ruth Gordon, Martha Graham, Queen Latifah, Eva Peron, Julia Roberts, Jane Seymour, Gloria Steinem, Margaret Thatcher, Queen Elizabeth II.

Beroemde mannen Leonine Moon Signs:

Joseph Campbell, Winston Churchill, Jacques Cousteau`` Mohandas Gandhi, Mikhail Gorbachev, Robert Graves, James Joyce, Jack Lemmon, Martin Luther, Paul McCarney, Teolonius Monk, Wesley Snipes, Ringo Starr, Mao Tse Tung, Peter Ustinov, Van Gogh.

Leo Moon- Positieve eigenschappen
Leo Moon - Negatieve eigenschappen
Liefdevol
Extravagant
Geestig
Arrogant
Stralend
Opschepper
Artistiek
Egocentrisch
Waardig
Overheersend