Leo en hun manen

De zon en de maan zijn de twee belangrijkste entiteiten in astrologische analyse. Deze twee worden ook wel de hemellichten genoemd die een vitale rol spelen in de astrologische wetenschap. Door deze twee te combineren ontstaat een andere persoonlijkheid. Hun positie in onze geboortehoroscoop heeft veel te maken met onze persoonlijkheden en onze acties hier op aarde. Moon regeert je emotionele rol en je gewoonten.

Het heeft betrekking op je onderliggende persoonlijkheid, je verborgen persoon. Maan speelt een subtiele rol in ons leven. De positie van de maan aan de hemel van de dierenriem laat zien hoe je reageert op de buitenwereld met je natuur die met de tijd en ervaring is gegroeid.

Leo en hun manen

Zon definieert daarentegen een individu, wie je bent, je kernnatuur. Mensen die onder hetzelfde zonneteken zijn geboren, hebben vaak veel gemeenschappelijke waarneembare eigenschappen. Maar hun aard begint af te wijken wanneer rekening wordt gehouden met het maanteken.Deze sectie geeft een kleine lezing voor de Leo zonnetekens en de 12 mogelijke maancombinaties.

Een Leeuw met een Ram Maan

heeft een intens instinct en een sterke persoonlijke drive, ze houden ook van een goede uitdaging.

Een Leeuw met een Stier Maan

heeft een zeer sterke persoonlijkheid en een vaste instelling. Deze jongens zouden niet veranderd worden.

Een Leeuw met een Tweelingen Maan

creƫert een persoonlijkheid die voortdurend op zoek is naar manieren om indruk te maken op anderen door middel van acties of prestaties, en vooral door zaken van de geest.

Een Leeuw met een Kreeftmaan

is een goede luisteraar, vriendelijk, warm en betrouwbaar. Een huiselijk en comfortabel karakter om mee om te gaan.

Een Leeuw met een Leeuwenmaan

is krachtig, ambitieus en concentratief; en is gericht op het bereiken van prestige en succes in de wereld. De zon en de maan samen in het teken van Leo zouden gewoon explosief zijn.

Een leeuw met een Maagd Maan

is zeer expressief met hun meningen en emoties en kan een goed gevoel voor karakter hebben.

Een leeuw met een weegschaalmaan

produceert een zeer onafhankelijk, idealistisch en romantisch persoon. Een fijne partner om vast te houden in het leven.

Een Leeuw met een Schorpioen Maan

heeft een sterk geladen persoonlijkheid die voornamelijk bestaat uit hun humeur en passie. Een intense persoonlijkheid om precies te zijn.

Een Leeuw met een Boogschutter Maan

is iemand die draait om opwinding en verandering. Avontuur en vrijheid noemen ze veel.

Een Leeuw met een Steenbok Maan

heeft een sterk gevoel voor wat ze van het leven verwachten en hun reputatie is erg belangrijk voor hen. Professionele groei betekent veel voor deze persoonlijkheden.

Een Leeuw met een Waterman Maan

is een echt individu dat zijn / haar persoonlijkheid centraal stelt rond originaliteit, ze kunnen ook gemakkelijk ondersteuning vinden voor hun inspanningen.

Een Leeuw met een Maan van Vissen

is zeer goed afgestemd op de wereld en weet wanneer hij moet vechten of rennen. Ze zijn erg emotioneel maar creatief.