Zon Dasa


Zon Dasa | Maan Dasa | Mars Dasa | Rahu Dasa | Jupiter Dasa

Saturnus Dasa | Mercurius Dasa | Ketu Dasa| Venus Dasa

Dasa Perioden van Planeten - Zon

zo - 6 jaar

Zon Bukthi - 3 maanden 18 dagen

Dit is niet zozeer een gunstige periode.

Koninklijk ongenoegen, ruzie in familie, slechte gezondheid, reizen, mentale onrust.

Maan Bukthi 6 maanden

Dit is een betere periode. Promotie in baan, uitbreiding van het bedrijf, nieuwe ondernemingen, respect tussen relaties, en als de maan slecht geplaatst is, slechte gezondheid en gevaar uit het water

Mars Bukthi - 4 months 6 days

Mars Bukthi - 4 maanden 6 dagen

Geestelijke spanning, slechte gezondheid, rechtszaken, verkeerd begrip van relaties, verlies, zorgen. Wanneer in gunstige positie met gunstig aspect- aankoop van onroerend goed, promoties of benoeming.

Rahu Bukthi - 10 maanden 24 dagen

Wanneer Rahu op de 6, 8, 12 plaats staat of gecombineerd wordt met de boze planeet, zal er mentale zorg zijn, verlies, mislukking in ondernemingen, scheiding in het gezin, getroffen kinderen, voedselgif enz. Wanneer in 10 of 11 Koninklijke gunst, extra inkomen, vrij van ziekte.

Jupiter Bukthi - 9 maanden 18 dagen

Als Jupiter in zijn eigen huis of verheven huwelijk wordt geplaatst, profiteert hij van vrienden en familieleden. Verhoging van rijkdom, koninklijke gunst, promotie in baan, contact met heilige personen, bedevaart naar heilige plaatsen, overwinning in rechtszaken.

Saturnus Bukthi -11 maanden 12 dagen

Ziekte van vrouw en kinderen, geldverlies, koninklijk ongenoegen, overplaatsingen van baan als straf, ellende, schulden.

Mercury Bukthi - 10 maanden 6 dagen

Aankoop van sieraden en kleding gunstige trend in het onderwijs, uitbreiding van het bedrijfsleven, huwelijk, bedevaart. Wanneer Mercurius in slechte positie 3, 6, 8, 12 of heer van 4 en 7 is, mentale depressie, hofproblemen, schandaal, slechte gezondheid, ruzie, onnodige reizen.

Ketu Bukthi - 4 maanden 6 dagen

Dit is een periode waarin men voorzichtig moet zijn. Geestelijke zorgen, verandering van woonplaats, familieproblemen, ziekte, gif door insectenbeten, hoofdpijn, onbegrip bij vrienden. Ketu in 11 met het aspect van Jupiter of Venus, vooruitgang in naam en faam in het onderwijs.

Venus Bukthi - 1 jaar

Wanneer Venus in Trikona of 2e is, profiteert van vrouwen of huwelijk, koninklijke gunsten, promoties, contact met een heilige persoon, geest naar intense gebeden, reizen naar heilige plaatsen.

Als Venus niet op gunstige plaatsen is of in combinatie met kwaadaardige planeten zoals Rahu, Ketu, Mars of Saturnus, contact met immorele dames, ongenoegen in het ambt, verlies in zaken, rechtbankproblemen, slechte gezondheid.