Makara Rasi


Teken nr: 10

Type : Aarde

Heer: Saturnus

Engelse naam: Steenbok

Sanskrietnaam: Makara

Betekenis van de Sanskrietnaam: de alligator

Makara

De mensen van dit huis hebben een diep gezond verstand. Hun ambities zijn zeer hoog. Van een bescheiden begin stijgen ze naar grotere hoogten. Ze worden moedig geconfronteerd met moeilijkheden in het leven en bereiken hun doelen. Ze hebben waarschijnlijk veel vijanden. Ze hebben te maken met huiselijk geweld. Verschil van mening onder de leden van het huishouden zal een vast onderdeel zijn.

Adams van nature zijn mensen van Makara Rasi niet geneigd om advies van anderen aan te nemen. Ze blijven anderen verdenken en wantrouwen hun houding. Gedurende een bepaalde periode in hun leven zal er een tekort aan fondsen zijn en grote financiƫle verliezen kunnen niet worden uitgesloten. Ze moeten oppassen dat ze zich niet overgeven aan zondige daden die hun mentale rust aantasten. Ze moeten heel voorzichtig zijn met illegale transacties.makara Rasi Palan

Over het algemeen zullen deze mensen worden tegengewerkt door hun familieleden. Ze zullen waarschijnlijk worden gescheiden van hun ouders, leermeesters en hun dierbaren. De Dasa's die goed zijn voor de personen van het Makara-teken zijn Venus en Mercurius. De slechte Dasa's zijn Mars, Maan, Jupiter en Ketu.

Tempel voor Rasis