Venus-remedie


In de Vedische astrologie wordt Venus beschouwd als de planeet van de liefde. Venus regeert over twee sterrenbeelden, namelijk Stier en Weegschaal. De planeet Venus is de betekenaar van liefde, huwelijk, relatie, luxe en geluk. Venus staat voor alle dingen die ons gelukkig en evenwichtig houden. Een sterke en positieve Venus wordt als zeer gunstig beschouwd. Het kan ons zegenen met al het geluk en de luxe in het leven. Een sterke Venus kan ook duiden op een gezond huwelijk en liefdesleven.

Aan de andere kant, als Venus zwak of gekweld is, verliezen we ons vermogen om van het leven te genieten of contact te maken met andere mensen. De slechte plaatsing van Venus maakt het moeilijk voor een persoon om zich met anderen te binden of van een relatie te genieten.Venus
Net als alle andere planeten geeft Venus positieve resultaten bij weinig plaatsingen, en aan de andere kant voelt Venus zich ongemakkelijk bij weinig plaatsingen, wat resulteert in negatieve resultaten. Alle twaalf sterrenbeelden kunnen worden ingedeeld in vier hoofdelementen, namelijk: vuur, water, wind en aarde. Venus gedraagt ​​zich anders in verschillende elementen. Venus voelt emotioneel in het waterteken, agressief in vuurtekens, materialistisch in aardetekens en fluctuerend in luchttekens. De planeet Venus wordt beschouwd als verheven in het teken Vissen en voelt zich verzwakt in het teken Maagd. Venus krijgt zijn maximale richtingskracht in het 4e huis. Terwijl het richtingloos aanvoelt in het 10e huis.

De planeet Venus vertoont verschillende kenmerken wanneer hij samenkomt met of het aspect van andere planeten ontvangt. Venus geeft positieve resultaten als ze onder invloed staat van Mercurius, Maan en Jupiter. Aan de andere kant geeft Venus negatieve resultaten onder invloed van Saturnus, Zon, Mars, Rahu en Ketu. Wanneer Venus onder invloed komt van de Zon of Saturnus, creëert het scheiding. Wanneer Venus onder invloed komt van Ketu ontstaat er onthechting in een relatie. Wanneer Venus onder invloed komt van Mars en Rahu, kan dit aanleiding geven tot onzekerheid, obsessie en misbruik.

Het is altijd aan te raden om een ​​astroloog te bezoeken voor een gedetailleerde analyse van je geboortehoroscoop. Hoewel, er zijn een paar veel voorkomende symptomen van een zwakke of gekwelde Venus. Een persoon met een zwakke Venus kan vaak niet van het leven genieten. Ze vinden de liefde niet gemakkelijk. Ze moeten verschillende liefdesverdriet doorstaan ​​om eindelijk genoegen te nemen met iemand. Ze krijgen vaak problemen met betrekking tot Venus-gerelateerde zaken zoals auto's, horloges, kleding, enz. Enkele van de ernstige symptomen van een zwakke of gekwelde Venus zijn onzekerheid, jaloezie, misbruik en affaires in een relatie. Venus staat voor ons vermogen om lief te hebben en ons gelukkig te voelen in het leven. Daarom is het belangrijk om onze Venus te versterken om van het leven te genieten.

Er zijn een paar praktische remedies die kunnen worden gevolgd om de energie van de Venus in ons leven in evenwicht te brengen en er positieve resultaten uit te halen:

 • Venus is de betekenaar van liefde, relatie en huwelijk. Als u een zwakke of gekwelde Venus heeft, moet u uitkijken voor uw gedrag met uw echtgenoot of zakenpartner. Je mag ze nooit minachten of bedriegen. Het verbeteren van je relatie en toegewijd zijn aan je partner is een geweldige manier om de planeet te verbeteren, Venus

 • Venus wordt geassocieerd met voertuigen. Een zeer snelle praktische en effectieve manier om uw Venus te verbeteren, is door uw voertuig schoon te houden. Als uw voertuig ooit schade oploopt, moet u het onmiddellijk repareren.

 • Venus staat ook voor onze kleding. Om je Venus te verbeteren, probeer altijd schone kleren te dragen en kleed je nooit armoedig aan. Een van de dingen die je moet vermijden om je Venus te verbeteren, is dat je uit de buurt moet blijven van gescheurde kleding. Je kleding schoon houden en parfum dragen is een sterke remedie om je Venus te verbeteren.

 • Om de kracht van Venus te verbeteren, moet je dagelijks tot de godin Saraswati bidden.

 • Het reciteren van de beej-mantra van de planeet Venus - of het chanten van de Shukra Gayatri-mantra is een geweldige manier om van de negatieve effecten van de planeet Venus af te komen.

 • Venus is geassocieerd met ons hartchakra. Het beoefenen van hartchakra-meditatie geneest regelmatig de planeet, Venus.

 • Venus staat voor kunst. Daarom is het leren van een nieuwe vorm van kunst en het regelmatig beoefenen ervan een geweldige remedie voor de planeet Venus.