Bedevaart als astrologische remediesBedevaart is meestal de reis die wordt ondernomen om respect te betuigen aan iemands religieuze God en astrologie suggereert weinig plaatsen om te bezoeken om de effecten teniet te doen die door bepaalde planeten in iemands horoscoop worden veroorzaakt. Bedevaart helpt bij astrologische remedies. Dus reizen naar heilige plaatsen kan worden beschouwd als een transformerende reis die resulteert in een aantal duidelijke veranderingen die plaatsvinden in iemands leven.

Ieder van ons zal een horoscoop hebben met zowel heilzame als schadelijke planeten waar de eerste goede dingen veroorzaakt, terwijl de laatste vanwege zijn zwakte in zijn kracht zal leiden tot verschillende problemen zoals kwalen, ernstige verzwakking en verlies van energie, moeilijkheden, geschillen en tegenstrijdigheden in leven. Wanneer de planeten niet in de juiste positie worden geplaatst, kan dit zelfs leiden tot emotionele tegenslagen in alle aspecten van het leven. Dus de wetenschap van astrologie helpt ons door middel van veel astrologische remedies waar het mogelijk is om het kwaad in iemands geboortehoroscoop af te weren. Enkele van de remedies zijn edelstenen, yantra's, mantra's en kleuren.Suriyanar-tempel

Suriyanar Temple

Wanneer de zon zich in een zwakke planetaire positie bevindt, heeft dit tot gevolg dat individuen met zo'n geboortehoroscoop luiheid in hun lichaam hebben, algemene lichaamspijn die niet betrekking heeft op een bepaald deel van het lichaam, constante speekselafscheiding in de mond en vooral ongevraagde problemen waarbij het regeringsdepartement betrokken is. De Suriyanar-tempel met de zonnegod als de belangrijkste godheid ligt in het Thanjavur-district van Tamil Nadu in een dorp genaamd Tirumangalakkudi in de buurt van Aaduthurai. Een bedevaart naar deze tempel helpt bij het genezen van alle fysieke en mentale kwalen. De mensen die deze tempel bezoeken worden op verschillende manieren geprofiteerd, zoals succes op politiek gebied, regeringsveld en ze worden verlost van zonden die door vader en voorouders zijn begaan.

Chandran / Thingalur-tempel

Thingalur-tempel

Maan wordt ook wel Chandran genoemd. Wanneer de maan in een zwakke positie in de geboortehoroscoop wordt geplaatst, zullen de individuen waarschijnlijk problemen krijgen zoals het overlijden van paarden of melkgevende dieren. Ook zijn er kansen dat de gezondheid van de moeder wordt aangetast door hartaandoeningen. Dus door de maangod te aanbidden, worden we onderworpen aan verschillende voordelen, zoals het afweren van problemen die verband houden met de dosham van de moeder, mentale retardatie en vochtophoping. De Moon God-tempel ligt in Thingalur in het Thanjavur-district van Tamil Nadu, in de buurt van Thiruvaiyaru, een bekende plek voor muziekconcerten. Er zijn geen gegevens over de oorsprong van de tempel. De belangrijkste godheid van deze tempel is Lord Chandran, die wordt beschouwd als de heerser van iemands geest, emoties en ervaringen. Lord Chandra trouwde met alle 27 dochters van Dakshaprajapathi en behandelde alleen de 27e Rohini met liefde en genegenheid.

Mangal / Vaitheeswaran koil

Vaitheeswaran koil

Wanneer de planeet Mars positief handelt in de richting van de kaart van een individu, wordt gezegd dat het de persoon veel energie, sterke wil, vrijheid en zelfbeheersing geeft. De Mangal- of Mars-planeet is volgens de hindoe-vedische astrologie een van de Navagraha-planeten die kenmerken als moed, kracht, macht en agressie aangeven. Afgezien van de gunst brengt de Mangal-dosha andere negatieve invloeden teweeg die algemeen bekend staan ​​als Mangal-dosha en is zeer slecht voor het huwelijk, wat resulteert in leed en spanning in de relatie. Het aangaan van een huwelijk wordt erg moeilijk en vooral, zelfs als ze gaan trouwen, zal dit leiden tot scheiding en echtscheiding. In zeldzame gevallen wordt aangenomen dat een persoon met Chowa Dosha soms kan leiden tot een ongelukkige plotselinge dood in huis.

Budh / Thiruvengadu

Thiruvengadu

Een zwakke of slechte planetaire positionering van de Mercurius-planeet zal leiden tot gehoor- en spraakproblemen voor die bepaalde leeftijd, een handicap voor elke goede of slechte geur in de omgeving, stotteren, verwende relatie met vrienden en ziekten van het zenuwstelsel, enz. .De Budha sthalam of de tempel voor de planeet Mercurius bevindt zich in het Nagai-district van Tamil Nadu in Thiruvengadu bij Sirkazhi. De heer van de planeet Mercurius wordt verondersteld zeer wijs te zijn en bekend om zijn kennis en rijkdom. De planeet Mercurius wordt geregeerd door Maha Vishnu. Mensen vergelijken de tempel van Mercurius met Kasi, die soortgelijke heilige badtanks heeft.

Guru / Alangudi

Alangudi

Wanneer Jupiter in het negende huis staat, is dat nogal ongunstig, want de betrokken persoon kan zich slecht gedragen tegenover zijn of haar vader, goeroes en wijzen. De persoon met zo'n geboortehoroscoop wordt getriggerd om alle slechte en slechte dingen te doen. Dus al het gunstige feit van Jupiter gaat verloren en zal leiden tot problemen zoals haaruitval, verslaving aan het dragen van rozenkransen in de nek, obstakels in het onderwijs, diefstal van goud en het verliezen van zijn of haar roem. De tempel voor Guru Bhagavan is gelegen in Alangudi in de buurt van Kumbakonam, Thanjavur district van Tamil Nadu. De tempel voor Guru Bhagavan werd gebouwd tijdens de King Chola-periode. Guru Bhagawan wordt hier aanbeden als Shri Dhakshinamurthy.

Sukran / Kanjanur

Kanjanur-tempel voor Sukran

Wanneer de planeet Venus in het Maagd-teken staat, wordt het beschouwd als een zwakke planeet. Als dit de positie is van de planeet Venus in de geboortehoroscoop van een persoon, dan zal de inboorling geen materieel geluk genieten. Zijn of haar huwelijksleven zal niet gelukkig zijn en er zal ook veel financiële crisis zijn. De individuen zijn gevoelig voor ongevallen. Een van de astrologische remedies voor een kwaadaardige Venus is een bezoek aan de Sukran-tempel in Kanjanur in de buurt van Suryanar Koil (Aadudurai) van het district Thanjavur in Tamil Nadu. De belangrijkste godheid van deze tempel is Lord Shiva en ook Lord Sukran. Een bedevaart naar deze tempel helpt mensen om uit vele problemen te komen, zoals persoonlijke en gezinsproblemen en vertraging in huwelijken. Het is heel bijzonder om deze tempel op vrijdag te bezoeken.

Thiru Shaneeshwarar / Thirunallar

Thirunallar Saneeswarar-tempel

De planeet Saturnus wordt geregeerd door de god Shaneeshwar wiens tempel zich in Thirunallar bij Karaikal in Tamil Nadu bevindt. Shani is een zeer sterke planeet en heeft een duidelijke positie in de horoscoop van een persoon, waar het het individu kan construeren of vernietigen. Voor positieve aspecten geeft Shani kenmerken aan zoals een lang leven, autoriteit, leiderschap, macht, aspiratie, nederigheid, verantwoordelijkheid, rechtschapenheid, perceptie, spiritualiteit, hard werken en operationele vaardigheden. Enkele van de negatieve indicatoren zijn eenzaamheid, angst, neerslachtigheid, ouderdom en dood, beperking, ongepaste verantwoordelijkheid, vertragingen, verlies van ambitie, chronisch lijden, verliezen, enz. De twee meest voorkomende kwalen veroorzaakt door de meest gevreesde planeet Saturnus zijn Shani Dosha en Sade Sati.

Rahu / Thirunageswaram-tempel

Thirunageswaram-tempel

Wetenschappelijk gezien worden Rahu en Kethu niet als planeten beschouwd, maar volgens de Indiase Vedische astrologie worden ze toch als planeten beschouwd omdat hun invloeden zeer krachtig zijn. Een boosaardige Rahu zal zeker veel hindernissen veroorzaken die tot mislukking leiden in de meeste dingen die we doen. Constante obstakels zullen ervoor zorgen dat het individu niet groeit in zijn leven. Rahu is de koning der slangen. De tempel voor Rahu Bhagawan is gelegen in Thirunageswaram in de buurt van Kumbakonam van het district Thanjavur in Tamil Nadu. De plaats dankt zijn naam Thirunageshwaram omdat Rahu en andere slangen zoals Adiseshan, Dakshan en Kaarkotakan en Lord Shiva hier worden aanbeden.

Kethu / Kizhaperumpallam-tempel

Kizhaperumpallam-tempel

Wanneer Ketu in een slechte planetaire positie wordt geplaatst, zal dit leiden tot urinewegaandoeningen, ruggengraat en gewrichtspijn, problemen met nagels, vooral in de voet. Er kunnen veel problemen zijn vanwege kinderen, vooral zoon. De tempel voor Kethu Bhagawan is gelegen in Kizhaperumpallam in de buurt van Poombukar in het Nagai-district van Tamil Nadu. Een bedevaart naar deze tempel helpt bij het corrigeren van verschillende dosha's en andere zaken zoals naga dosham, kala sharpa dosham, vivaha dosham (huwelijk), psychische stoornissen, puthra dosham, angst voor diefstal, slechte gewoonten, zenuw- en lepraproblemen, vooral het gevaar van alle giftige stoffen levensvormen.