Astrologische remedies voor het huwelijkWe weten allemaal dat het huwelijk in de hemel wordt beslist, maar men denkt dat vertragingen in het huwelijk worden gecorrigeerd door bepaalde remedies in de astrologie. De timing van het huwelijk kan worden gevonden met behulp van astrologie. De verschillende factoren die van invloed zijn op huwelijken zijn huizen, graden en ascendant- en dasha-systeem. De planeten Venus en Jupiter zijn de betekenissen van het huwelijk en betekenen groei en liefde. Zowel Venus als Jupiter zijn de positieve planeten.

Wanneer Jupiter en Venus door het 7e huis van een persoon gaan of je 7e huis vanuit een bepaald huis aspecteert, zou het vooruitzicht op een huwelijk moeten opleveren, want het 7e huis wordt door Jupiter de planeet van expansie en groei bekeken, dan zal dat huis worden opgeblazen omhoog als een ballon en je zult zien hoe het huwelijk een belangrijk aspect in je leven wordt.timing van het huwelijk

Het wiel van karma wordt voor elk individu ingesteld op het moment van zijn of haar geboorte, wat wordt waargenomen met het stijgende teken aka ascendant, dat op zijn beurt het betrokken sterrenbeeld en de betrokken planeet zal tonen die de verschillende sectoren van het leven beïnvloedt. We zijn ons er allemaal van bewust dat er volgens astrologie 12 sterrenbeelden en 12 huizen zijn, waarbij elk zijn eigen karakteristieke kenmerk heeft dat de verschillende levensgebieden beïnvloedt, zoals geld, rijkdom, gezondheid, huwelijk, kinderen, onderwijs enz. Het 7e huis in de horoscoop van een persoon toont de vooruitzichten voor het huwelijk.

Het 11e huis geeft de hoop en wensen voor het huwelijk aan. Horoscoop van een individu is voornamelijk afhankelijk van planeten en er is geen planeet gestationeerd want ze blijven allemaal in beweging. Wanneer de planeten Zon, Saturnus en Venus in het pad van een van de 2e, 7e, 11e komen, zij het in een willekeurige volgorde, dan wordt verondersteld om de huwelijksfactor in iemands leven te activeren. Dus wanneer Saturnus in Leeuw staat, bewegen de Zon in Stier en Venus in Steenbok samen of gaan ze samen op het moment dat een persoon 26 jaar oud is en in een tijdsbestek van 30 dagen dan in dit 30 dagen tijdsbestek waarin de drie planeten in orde worden gebracht, kan het huwelijk worden voorspeld. De Dasha en de tijdsperiode van een planeet zijn zeer essentieel of spelen een belangrijke rol bij het beoordelen van het aspect van het huwelijk in het leven van een individu.

wensen voor het huwelijk
Volgens astrologie zegt de horoscooplezing dat we in elk van ons leven voor een bepaalde tijd door een bepaalde planeet worden geregeerd. Zeg wanneer een persoon wordt geregeerd door de planeet Maan voor een periode van 10 jaar, dan Mars voor 7 jaar, dan Rahu voor 18 jaar en als de betrokken persoon onder de dasha van Mars is en wanneer Mars het 7e huis regeert vergelijkbaar met de 7e huis is Ram of Schorpioen, dan geeft dit een grote indicatie of je in deze periode gaat trouwen of niet, maar alleen als je naar deze periode kijkt na je 18e. Na verschillende onderzoeken en onderzoeken hebben de astrologen voorspeld enkele veel voorkomende remedies voor vertraging in huwelijken. Maar voor meer specifieke remedies moet de horoscoop van een individu worden bestudeerd.

2 mukhi
In de oudheid was er een trend van zeer vroege huwelijken. Maar met de snel veranderende cultuur neemt de huwelijksleeftijd voor meisjes en jongens toe, terwijl meisjes zelfs in de late 20's of vroege 30's trouwen. Wanneer een huwelijk opzettelijk wordt uitgesteld, is het anders, terwijl ondanks alle inspanningen van de betrokken partij en het huwelijk wordt uitgesteld, we moeten zoeken naar de astrologische redenen of de factoren die een belemmering vormen op het pad van het huwelijk en ongewenste vertragingen voornamelijk vanwege de planetaire posities. Het huwelijk van een meisje of een jongen kan worden vertraagd door bepaalde dosha's die bekend staan ​​als Manglik Yoga of Kaalsarpa Yoga. De astrologen stellen verschillende remedies voor waarbij de experts ook adviseren om de volgende Chaupai van Sint Tulsidas 108 keer per dag te reciteren tot de dag dat we een remedie en er wordt zeker aangenomen dat het een oplossing biedt voor uitstel van huwelijken. De mantra luidt:

'Tab Janakpaivasishthaayesubiyahsaajsamvarikey,

MandavishrutkeeratiUrmilakumarilaihankarikey.'

De astrologen suggereren ook nog een remedie die misschien wat vreemd klinkt, maar toch zeggen de experts dat het soms werkt. De remedie is om de kleding te dragen van een ander meisje wiens huwelijk vaststaat of gaat trouwen. Voor snelle huwelijken raden astrologen ook aan om op een vrijdagavond acht gedroogde dadels te koken en samen met het water dat voor het koken wordt gebruikt, het een nacht naast haar bed te houden en de volgende dag alles in een rivier in de buurt onder te dompelen. Dit zal het meisje helpen snel een partner te vinden.

De wortel van de bananenboom moet worden verwijderd en er moeten speciale puja's worden gedaan en aanbeden op een gunstige dag. Door de puja's te doen, krijgt de bananenwortel veel energie. Hierna moet de bananenwortel in een gele doek worden gewikkeld en bewaard bij de persoon wiens huwelijk moet plaatsvinden. Ook het dragen van een Shivlinga gemaakt van Amber edelsteen rond de nek wordt aanbevolen voor vertraging in huwelijken en de Shivalinga moet gemakkelijk door anderen kunnen worden gezien. De peepal-boom 43 dagen aaneengesloten water geven en een deepak aansteken door alleen pure ghee toe te voegen, zou een goede remedie zijn voor huwelijksproblemen. Dit mag niet worden gedaan op zondag en op menstruatie voor meisjes.

Kurkumapoeder wordt aan het zwemwater toegevoegd. Dit geldt voor zowel meisjes als jongens en na het bad moeten de jongen en het meisje een tilak op het voorhoofd leggen met saffraan. Ook wordt meisjes gevraagd om nieuwe kleding te dragen tijdens huwelijksbesprekingen. Als ze bijzonder zijn over goede voorstellen, wordt de meisjes gevraagd om gele kleding te dragen op donderdag en witte kleding op vrijdag. Dit moet gedurende 4 aaneengesloten weken worden gedaan en er mag geen doek worden herhaald. De Kamdev Rati Yantra zou volgens de astrologie echt werken. De persoon die de rati yantra gaat volgen, moet 's morgens heel vroeg opstaan ​​en zijn of haar bad nemen en dan 7 keer 'arghya' aan Zonnegod geven. Zodra dit is gedaan, wordt arghya bijna 7 keer aan de Zonnegod gegeven.

Nu moet de persoon een houten kar nemen en Kamdev rati Yantra op een nieuw stuk stof bevestigen. Dit moet worden aanbeden met panchamopachar. Astrologen vragen de persoon ook om een ​​specifieke mantra te chanten voor 1lakh en 25 duizend keer. Dit moet met volledige toewijding gebeuren. Wanneer er een onnodige vertraging is in het huwelijk van een persoon vanwege verschillende factoren die de horoscoop beïnvloeden, suggereert astrologie dat er enkele tantrische procedures moeten worden gevolgd. De remedie is effectief wanneer deze op een dinsdag wordt gestart. Hiervoor zijn vooral twee dingen nodig en dat zijn voornamelijk Soubhagya Mala en Vivah Badha Niwaran Yantra. 's Ochtends vroeg opstaan, een bad nemen en met een houten kar voor je gaan zitten. Leg er een nieuw stuk doek over en bevestig de Yantra erover. Maak hem eerst schoon met melk en daarna met water, spoel hem af met een schone doek. Bied vermiljoen, bloemen en akshat aan Yantra.

Het zoeken naar hulp van goeroes is een zeer noodzakelijke remedie. Neem water, bloem, akshat in de rechterhand en zeg sankalpa, dat je het doet om belemmeringen voor een snel huwelijk uit de weg te ruimen. Doe 11 ronden Soubhagya Mala met de volgende mantra gedurende 21 dagen, zonder pauze. Nadat 21 dagen zijn voltooid, plaatst u de Yantra en Soubhagya mala in een rivier/stromend water. Deze remedie zal zeker de belemmeringen in het huwelijk wegnemen. Wanneer het huwelijk van een jongen wordt uitgesteld, wordt de Dutga Saptashati Mantra uitgevoerd. Het is altijd goed als al deze door astrologie gesuggereerde remedies door de zoeker zelf worden uitgevoerd dan door de ouders.

Astrologen stellen ook voor aan het meisje wiens huwelijk is uitgesteld om Shivalinga heilig water aan te bieden en er 16 opeenvolgende maandagen 108 bloemen bovenop te plaatsen in een Shiva-tempel. Ze moeten zich ook verkleden als godin Parvati, de knoop leggen tussen Shiva en Parvati en bidden voor een vroeg huwelijk. Voor een vroeg huwelijk moet het meisje 16 opeenvolgende maandagen vasten en heilig water aanbieden in een Shiva-tempel.

Het meisje of de jongen moet op donderdag de Vishnu Laxmi-tempel bezoeken en Kalangi aanbieden samen met 5 laddoos en bidden voor een snel huwelijk. Lord Parvathi wordt aangeboden met rode chunni, rode armbanden en sindur, in feite alle dingen die nodig zijn voor huwelijken. Het planten van een bananen- en granaatappelplant in de tempel of op een plaats van aanbidding om de zaak te bespoedigen, zal je ook helpen om vroeg te trouwen. Hoewel dit zeer eenvoudige maatregelen zijn die door astrologie worden voorgesteld, moeten deze met toewijding en toewijding worden gedaan voor een beter en gelukkig huwelijk op tijd.