Huis    Indiase astrologie     Astrological remedies   Veel geluk en geluk

Astrologische remedies voor geluk en fortuinAstrologie voorspelt niet alleen onze toekomst, maar biedt tot op zekere hoogte ook remedies om de moeilijkheden en pech te voorkomen waarmee de meesten van ons op een bepaald moment in het leven te maken zullen krijgen. Dit zijn de situaties waarin astrologie een grote rol speelt door het geven van remedies en oplossingen om ons geluk en fortuin te intensiveren. Er zijn een aantal astrologische principes beschikbaar

die is bedacht door grote wijzen en astrologen die effectief kunnen worden gebruikt in alle tijden van moeilijkheden, waardoor de individuen worden erkend ten gunste van geluk en fortuin. De meeste remedies die door de astrologen worden aangeboden, zijn erg oud, maar ze beloven nog steeds effectieve rituele technologieën te zijn in het huidige scenario.Astro-remedie voor geluk

De astro-remedies voor geluk en fortuin omvatten het planten, eten of zelfs het dragen van bladeren, wortels en stengels van planten. We moeten de wijzen en goeroes van de Vedische periode erg dankbaar zijn, die na veel studies en onderzoek en met de hulp van astrologie, ayurveda, mantra siddhi, meditatie uitkwamen met een herstellende oplossing die ons helpt om uit alle moeilijkheden te komen, zoals fysieke , mentaal en emotioneel, waardoor we meer geluk hebben en zo de weg vrijmaken voor een beter voorbestemd leven. Wanneer we het gevoel hebben dat ons zelfvertrouwen naar beneden wordt gehaald en het leven frustrerend is met te veel angst en emoties of als we het gevoel hebben dat iemand of iets onze solidariteit probeert te vernietigen, wat resulteert in voortdurende problemen zowel thuis als op het werk, of het nu gaat om groot of klein, dan komen astrologische remedies ons te hulp.

geluksboom
Wanneer het leven een totaal last en zinloze aangelegenheid voor ons is, dan is de juiste optie om te doen, te vernieuwen en uit te werken met behulp van astro-remedies om het leven gezond en welvarend te maken door geluk in het voordeel van ons te brengen. Voorspoed en geluk zijn hand in hand of wanneer een persoon voor geluk is, dan is het zeker dat die persoon een voorspoedig leven zal leiden. Veel geluk kan volgens astrologie worden gedefinieerd als een object of ding dat, wanneer het in bezit is, ons een positieve trilling of invloed geeft op het geluk van de persoon. Mensen nemen contact op met astrologen om vast te stellen welk geluksbrenger, teken of symbool hen kan helpen bij het winnen van de loterij, of winnen bij kansspelen en andere kansspelen. Met behulp van astrologie en door de individuele horoscoop of horoscoop te bestuderen, kunnen de astrologen remedies voorstellen om met de geluksbrengers te werken. We moeten ons afvragen hoe de geluksbrengers werken, die niet gemakkelijk te begrijpen zijn, maar diepgaand moeten worden onderzocht om de aard van de charme te begrijpen. Vedische talismannen is zo'n geluksbrenger die geluk brengt als resultaat van een combinatie van deze positieve spirituele energie, geproduceerd uit hun fysieke vorm.

Geluksbrengers voor fortuin
De spirituele energie wordt tijdens hun wijding in de charmes of talismannen gegeven en door het geloof dat in hen wordt geplaatst door degenen die ze bezitten, doet het wonderen. Een van de Britse universiteiten heeft onderzoek gedaan naar de geluksbrengers en hoe de persoon die ze bezit het ziet een echte verbetering in hun welvaart. Geluk kan worden gebracht door elk eenvoudig voorwerp, bijvoorbeeld een gelukspet, een gelukszakdoek, enz., wat geluk brengt door als algemene deler te werken en natuurlijk moet de persoon die het draagt, het geloof geloven dat door hen erin is geplaatst. Natuurlijk is het andere deel van de theorie dat men niet volledig op geluk kan vertrouwen, want het individu zou er ook mee moeten werken. Soms maken mensen zich zorgen over schulden en hoge kosten die niet tot besparingen leiden. Dus een verstandige beslissing hiervoor is natuurlijk om de creditcards en debetkaarten te controleren en zuiniger te handelen, afgezien van de astro-remedies. Sommige van de effectieve bronnen volgens astrologie die waarschijnlijk geluk en fortuin zullen brengen, zijn een behoorlijk aantal in de lijst die positieve energie brengt. Niet alleen in de Vedische astrologie, maar universeel wordt het hoefijzer verondersteld een symbool te zijn van geluk en fortuin.

Hoefijzer

Als een hoefijzer in de rechterbovenhoek van het kozijn van de hoofddeur bij de ingang van een huis wordt geplaatst, geeft dit aan dat het geluk uitnodigt om het huis binnen te gaan. Wanneer een gebruikt hoefijzer rechtop in de richting van het noorden wordt gehouden, of het nu op een willekeurige plaats is, bijvoorbeeld een kantoorgebouw of in een huis, dan zal dat de plaats waarschijnlijk verbeteren door positieve spirituele energie te brengen. Het hoefijzer werkt tegen de bovennatuurlijke effecten van Saturnus of 'Shani Dev'.

Rudraksh

Rudraksh is het symbool van Lord Shiva, de God van de hindoeïstische drie-eenheid. Er zijn bijna 38 verschillende soorten Rudraksh waarvan de originele vooral te vinden zijn in delen van de Himalaya, Indonesië en Maleisië. Rudraksh zou zeer krachtig zijn en ons spirituele krachten, een goede gezondheid, roem en materieel geluk geven. We moeten allemaal op de hoogte zijn van de 108 kralenrozenkransen, een oud Vedische product dat vaak wordt gebruikt voor het reciteren van mantra's. Er is ook een moderne theorie die aan het getal 108 is gehecht. Het wordt berekend als de afstand tussen de aarde en de zon, die ongeveer 108 keer de diameter van de zon is. De astrologen kwamen ook met het feit dat er 108 stappen zijn tussen ons gewone menselijke bewustzijn en onze innerlijke goddelijkheid.

Vlinderbedels

Vlinder zou een symbool zijn van vrijheid en perfectie in de natuur en mensen geloven dat niet alleen, maar ervaren ook dat ze voortekenen zijn van geluk en fortuin. Het fladderen van een vlinder op een plaats resulteert in de belichaming van onbepaald geluk en geluk. We moeten ons bewust zijn van de levenscyclus van een vlinder, want hij wordt niet geboren, maar alleen gemetamorfoseerd tot een perfect symmetrisch wezen, waarmee hij zijn noodlot aangeeft dat kan worden omgezet in geluk. De Grieken associëren de vlinder met ziel en ook sommige oude Naga-stammen in Noordoost-India geloven dat ze afstammelingen zijn van vlinders.

Dierenriem en numerologische charmes

Getallen en sterrenbeelden zouden veel betekenis hebben in het leven van een persoon. Er moet altijd rekening worden gehouden met getallen, want een numerologisch evenwicht helpt bij het brengen van geluk en fortuin. Het helpt ook bij het brengen van geluk in al het nieuwe begin, wat resulteert in geen nadelige acties, wat op elk moment van het leven erg belangrijk is. Ook het krijgen van een bedel voor een gunstig nummer of een getal dat je sterrenbeeld vertegenwoordigt, kan zeer de moeite waard zijn.

Eikel en kristallen

Eikel de noot van de eik is volgens de astrologie een symbool van geluksbrenger. Theorieën hebben bewezen dat natuurlijke kristallen van grote astro-genezende waarde zijn die de positieve spirituele energie van een plaats vergroten.

Om en Swastik

Het woord "Om" zou het hele universum bevatten. Er wordt sterk geloofd dat mensen die dit symbool aanbidden geluk en fortuin krijgen en daardoor ook spirituele krachten. Swastik is het symbool van de Heer van het Geluk. In het Sanskriet is het woord "swastika" betekent leverancier van geluk. Swastik zou geluk en voorspoed brengen. Wees voorzichtig met het op de juiste manier plaatsen, want de beste resultaten worden alleen geproduceerd als het met de klok mee wordt geplaatst.

Veren en toetsen

Veer uit de oudheid wordt beschouwd als een teken van geluk dat de reis van de ziel naar het andere koninkrijk aangeeft. Wanneer een persoon zichzelf versiert met de drie sleutels, wordt aangenomen dat het geluk en fortuin brengt door ons te helpen in goede gezondheid, rijkdom en liefde te zijn.

Edelstenen

Oude Vedische astrologen hebben voorspeld dat edelstenen de natuurlijke opslagplaats van energie zijn die machtige kosmische vibraties uitzendt die op hun beurt de negatieve en destructieve vibraties van planeten tegengaan, die ongunstig zijn in iemands horoscoop. Dit zal resulteren in een toename van goede of positieve trillingen die leiden tot versterking van de gunstige planeten volgens de horoscoop van een persoon. Edelstenen hebben de kracht en energie om iemands mentale vermogens en paranormale krachten te vergroten, enorm veel geluk en fortuin te brengen, problemen uit te roeien en hindernissen te verwijderen op alle belangrijke gebieden zoals huwelijk, carrière, zaken, onderwijs, rijkdom, enz. Edelstenen hebben spirituele genezing en genezende werking bevoegdheden. Er wordt algemeen aangenomen dat edelstenen veranderingen in fortuin en geluk teweegbrengen of werken als een remedie tegen pech. Maar dit is echter een big business geworden en mensen worden uitgebuit door onethische astrologen die het publiek de dure en onnodige remedies laten kopen om hun fortuin te veranderen. kan verschillende energieën aan een persoon geven.

Andere remedies voor geluk

Geluk en fortuin kunnen zelfs komen door het eten van bepaald voedsel en het wegblijven van bepaald voedsel en het zingen van mantra's. Geluk gerelateerd aan de financiële omstandigheden van een persoon kan worden vergroot door liefdadigheid te doen en door te doneren aan het welzijn van de gemeenschap, vooral door het aanbieden van diensten en een klein deel van uw middelen op een donderdag aan liefdadigheidsinstellingen. Door dit te doen wordt de planeet Jupiter van energie voorzien, wat geluk brengt. De planeet Jupiter kan ook verder in positieve energie worden gebracht door het aanbieden van artikelen die geel zijn of het planten van geelbloemige planten omdat de kleur geel sterk verbonden is met de weldadige Jupiter. Astrologen geven ook remedies voor geluk door duiven en andere vogels te voeren met sperziebonen. Tulasi plant is altijd in het voordeel van geluk en geluk voor de persoon en het gezin. De trillingen van de Tulasi plant in een huis is om de omgeving te vullen met positieve energie en daardoor geluk te brengen. Feng Shui zegt ook soortgelijke dingen over verschillende objecten, planten en kleuren om je geluk in je leven te vergroten.